Estee Lauder

• 125 001
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София по рождение
Дами, препоръчайте ми дневен - суха кожа, 42 год.

# 436
Вечер щом сложа Advanced Night Repair и на сутринта кожата ми е друга  Peace петната са по-слаби, някак си по-опъната ми е. Аз втора опаковка ползвам, макар че една стига за много време. Поне от 2 години го слагам вечер и има разлика, когато го пропусна  Peace
Може би трябва по-дълго да го ползвате или просто на вас не ви действа така добре, т.е. не е вашият продукт.

# 437
  • Бургас
Привет дами търся спешно да закупя мостри или продукт  ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 2N2 FRESCO 01

плащам веднага може и с куриер с наложен платеж

Peace Peace Peace

Извинявам се че разводнявам темата  Peace

# 438
Хидратиращ крем

много ми харесваше, но за съжаление вече съм стара за него.
Защо де си стара? Хидратацията е винаги нужна за всеки тип кожа и всяка възраст, ползвай го като терапия два пъти в годината.

Да, и аз мисля така.Даже не два пъти в годината, а два пъти поне в седмицата зимата, ако не предстои излизане и всеки ден лятото хидрант.

# 439
Дами, препоръчайте ми дневен - суха кожа, 42 год.
Ако контура на лицето ти е предразположен към смъкване - Resilience Lift,
ако имаш повече проблем с бръчките, отколкото с падане на контура - Time zone

# 440
Привет дами търся спешно да закупя мостри или продукт  ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 2N2 FRESCO 01

Аз ползвам този номер. Но нямам мостри. Пробвай в някой мол. По принцип съм забелязала, че на щандовете на Ести не дават мостри. Но на мен са ми слагали в малко шишенце крем или серум. Могат и на теб да ти дадът така.

# 441
Направиха  ми грим тези дни с продуктите на Естее и съм сравнително доволна, аз съм отдавна член на клуба на Естее и редовно ми правят разни изкусителности.И аз все се поддавам.
Дадох да ми сложат Дабъл уеър, винаги съм имала предубеждение към него, но откакто чета тук ме е обзел авантюристичен дух.
Какво да кажа?опасенията ми се потвърдиха, не е толкова добър, подчерта ми всички пори, дето не знаех, че ги има.

Дабъл уеър е в стилистика маска, на снимки излезе обаче добре.
все пак Аква Виталюмиер и Перфекшън Люмиер са много, много над.

Сега пробвам новия Парюр, ще видим какво ще излезе.

# 442
  • София
Добър ден,
Малко оф:
Интересува ме кой крем на Есте Лодър (в гифт сет) в момента рекламират по някоя от телевизиите. Трябва да го купя за подарък, а телевизия нямам. Благодаря!

# 443
Добър ден,
Малко оф:
Интересува ме кой крем на Есте Лодър (в гифт сет) в момента рекламират по някоя от телевизиите. Трябва да го купя за подарък, а телевизия нямам. Благодаря!
Мдааа...Пак за името.На базата точно на тази реклама,забелязахте ли че там го казаха Есте Лаудер Wink Laughing Сори че се връщам назад Blush Иначе не запомних кой е крема за съжаление...

# 444
  • София
Добър ден,
Малко оф:
Най-новата тв реклама на ЕЛ, която гледах, беше на Revitalizing Supreme, с покупката на който и да е от линията получаваш миниатюри с чантичка  Peace

# 445
Добър ден,
Малко оф:
Най-новата тв реклама на ЕЛ, която гледах, беше на Revitalizing Supreme, с покупката на който и да е от линията получаваш миниатюри с чантичка  Peace

Някой да има идея каква е цената на крема?

# 446

Какво да кажа?опасенията ми се потвърдиха, не е толкова добър, подчерта ми всички пори, дето не знаех, че ги има.

Дабъл уеър е в стилистика маска, на снимки излезе обаче добре.
все пак Аква Виталюмиер и Перфекшън Люмиер са много, много над.

Сега пробвам новия Парюр, ще видим какво ще излезе.
с каква кожа си? съгласна съм за всичко написано за дабъл уърт, но пък в същото време не мърда цял ден при мазна кожа.

# 447
Някъде около 150 лв. ми се върти като цена за този новия крем. Аз се каня да си го купувам и затова питах в магазина, но не запомних точно.

# 448
Добър ден,
Малко оф:

Някой да има идея каква е цената на крема?

Почти със 100% сигурност
30мл. 113лв
50мл.172лв.

# 449
Аааа,за мен мина времето когато хвърлях такива пари за кремове!Въпреки това не станах по-хубава Mr. Green Laughing Сега съм на Биотерм,по-нормална цена и пак същия ефект като от кремовете на ЕЛ Peace

Общи условия

Активация на акаунт