Estee Lauder

• 125 139
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Хидратиращ крем

много ми харесваше, но за съжаление вече съм стара за него.
На какви цени е ?

# 421
в нета около 50 евро.

# 422
Благодаря  Hug

# 423
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хидратацията на кожата е необходимост за всяка възраст.Крема на мен ми идва тежък и мазен.
Бързам да поосвободя резервите откъм кремове и серуми,защото съм се насочила към новата серия - Nutritious.

# 424
  • София
Хидратиращ крем
Скрит текст:
Кремът е много хубав,получава един глас и от мен  Peace

Kaкто и Day wear
Скрит текст:

Beautyholic ,я разкажи малко за новата серия,за каква кожа е?

# 425
И аз ще се радвам да подочуя нещичко за новата серия  Heart Eyes

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбира се.Серията я пуснаха наскоро в американският сайт,като включва крем за лице($45),крем за околоочен контур($42),лосион($45),серум($45 - 30мл),гел-маска($25),минерална пудра за лице(около $40,доколкото разбирам няма да се предлага повече).Цените са доста прилични за ниво Есте Лодер.Колекцията действа на ниво свежа,озарена,здрава кожа,като паралелно я подхранва и омекотява с минерали,витамини и билки.Има и антиоксидант ефект.Околоочния крем пък обещава хидратация,омекотяване,подпомага тъмни кръгове и подпухналост.

Ето повече подробности :
Есте Лодер  NUTRITIOUS COLLECTION
Love your skin. Love your life. Be radiant.

In today's on-the-go world, even young skin needs help to keep on glowing. Because things like stress, pollution, sun exposure, even not getting enough sleep can knock it out of balance.
To get skin back to brilliance, we created Nutritious. Working together in three distinct ways, this complete beauty-boosting regimen helps Detoxify skin of external irritants, Neutralize environmental aggressors, then Infuse skin with the nutrients and energy it needs to glow. All day, every day.

*DETOXIFY skin of external irritants
Some Nutritious formulas help Detoxify skin of external stressors, leaving it calm and protected. Now skin can focus on looking great instead of acting defensive.

*NEUTRALIZE environmental aggressors within skin's surface
Even healthy, protected skin can have environmental aggressors that lurk in its surface layer. So some Nutritious formulas help Neutralize them, using powerful anti-oxidants. This helps get rid of beauty-blocking irritants that can visibly age skin faster than time itself.

*INFUSE moisture, energy and more
The remaining Nutritious formulas Infuse skin with the hydration and nutrients it needs to stay strong and radiant-from key vitamins and minerals to long-lasting moisturizers to super energy boosters and more.

Individually, each Nutritious formula contributes to one or more of these actions. Used together as a full regimen, the synergistic effect is remarkable.

# 427
  • София
Ооо за млада кожа звучи супер Simple Smile
 Дали я има ли я вече в българските магазини и на каква цена ще я пуснат  newsm78

# 428
Ооо за млада кожа звучи супер Simple Smile
 Дали я има ли я вече в българските магазини и на каква цена ще я пуснат  newsm78
Няма я. Peace Със сигурност ще са по-високи цените.

# 429
Задължително ще е на по високи цени. В Америка Ести и Клиник са много по евтини от Европа.

# 430
Да се включа и аз един тъп въпрос  Mr. Green Кожата ми е от смесен тип (от много суха, до много мазна на места Rolling Eyes) последно взех Day Wear i Idealist за минимизиране на порите в Т-зоната, ама нещо не ми се получава този Уауууу ефект  Grinning Някой да ми помогне с предложение  Blush

# 431
И аз ползвам DayWear (точно този за смесена кожа, тъй като и аз съм с подобен проблем) и го комбинирам с Advanced Night Repair вечер... Това беше комбинация от продукти, на която възлагах много надежди, но уви - засега и при мен ефектът не е никак уау... (от май месец ги ползвам, само да допълня, така че не е като да не съм им дала време) Обожавам декоративната козметика на ЕЛ и се надявах и тук да съм уцелила, но май съм на път да ги отпиша като поредните продукти, които не пасват на моята кожа. Ще чакам с нетърпение да прочета още мнения, за да видя къде може да бъркам...

# 432
  • София
Да ви кажа и аз не видях искания ефект от Advanced Night Repair, a му възлагах големи надежди.  Tired

В сердика център от 12-25.11 при покупка на High impact volume mascara получаваш подарък фдт по избор (специална опаковка) - упс това е за Клиник. А при покупка на фдт, получаваш продукт от серията Re-Nutriv (в спец. опаковка). Party

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 13:34 от kashmir

# 433
Хидратиращ крем

Защо де си стара? Хидратацията е винаги нужна за всеки тип кожа и всяка възраст, ползвай го като терапия два пъти в годината.

# 434
Защото на 35 ми трябва нещо по сериозно. Не мога да го използвам за дневен крем. Иначе си права, хидратацията е полезна за всяка кожа и често си правя хидратиращи маски.

Общи условия

Активация на акаунт