Estee Lauder

• 125 053
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Харесвам бранда, но не мога да не кажа, че кремовете са твърде тежки , не попиват, а четките за грим на Естее са катастрофа, буквално дерат по кожата като еко метла, не ти трябва пилинг.
Червилата намирам безлични и мазни.
ФДТ си личат от космоса.
Пудрата им, пресованата бронзова богиня е добра.Май само тя.
Парфюма Сеншънс обаче ми харесва.Но не го ползвам, не знам защо, просто не се сещам, седи ми на тоалетната масичка за да ми попълва колекцията.

# 406
Благодаря за съветите!
А като стана въпрос за четките,аз имам 4 от подаръчен комплект  исечудя от естествен косъм ли им са,понеже не съм ги ползвала още?
Не съм изпробвала всичките кремове,но предполагам,че в до кожа ,понеже на мен много добре ми понасят Daywear,попива ми мн бързо и още напървото нанасяне почувствах кожата много добре.

# 407
  • София
Парфюмите са им доста нетрайни,имам Pure White Linen EDP и за отрицателно време се изпарява от кожата ми,иначе е доста лек,нежен е приятен аромат,харесва ми.
 От кремовете им пък съм ползвала Day Wear и Hydrationist,като втория може би повече ми допадна.И двата много бързо попиват и кожата ми се чувстваше добре с тях. Day Wear го ползвах заедно със серума Идеалист пори.

# 408
и моите четки за от коледните им комплекти, въобще дойде ли Коледа и все някой ми подарява
коледния комплект на Естее Лаудър , понеже нали е промоционален и много ефектен:))))
Та имам доста четки, но четките са ужааас, дерат, хапят, бодат, на вид обаче много го докарват.

# 409
  • София
ФДТ си личат от космоса.
Пудрата им, пресованата бронзова богиня е добра.Май само тя.

А аз пък считам, че по-хубав ФДТ от Дабъл уеър не съм ползвала никога. Ползвала съм от този клас козметика от всички марки на бг пазара.
Кремовете наистина са по-тежки. Те не са за много млада кожа. Като бях на 25 се набутах и си купих дабъл уеър, рипеъруеър и перфекшънист и един като избелващ там им се води, но не му помня името. Въобще не ги харесах... бяха ми много тежки. Сега, на 30, каквото и да сложа, все ми се вижда леко.

# 410
  • sofia
Аз Дейуеър ползвам от 23-24 годишна и винаги ми е харесвал, но съм със суха кожа.

# 411
Аз съм на 26г и много добре ми попива,явно кожата ми ще има нужда.

# 412
Estee Lauder имат прекрасна декоративна козметика, но е силно лимитирана и се изкупува буквално дни след зареждането на новата колекция. Хайлайтърите желата се уникални по рода си и освен безспорните си гримови качества са силен колекционерски продукт, в който си струва голямо инвестиране.
Лаковете им за нокти обаче на моите ръце се белят за часове и са пълен боклук. Винаги го казвам точно така на милите, красиви консултантки в бутиците на бранда и вече знаят въобще да не ми ги предлагат. Червилата са чудесни, но имат много силна, нетипична, натрапчива миризма, която ме дразни и ги избягвам вече. Наличните обаче над 10 броя ще ги ползвам дълго време. Whistling
Каялите за очи и сенките им са повече от великолепни.
Лимитираните пудри- ружове също. Тази с цветето е просто уникална. Радвам се, че е в колекцията ми.
Несесерите им също са доста луксозни, но четките им са кофти определено. Който иска обаче качествена четка отива в Мас /те също са дъщерна на ЕЛ/ и си купува най-доброто налично на пазара въобще.
Хубав бранд са ЕЛ и затова съм верен техен клиент от години. Клиник обаче са супер далеч от мен.

# 413
И аз в тази тема  Hug
Ползвала съм почти всичко, което е подходящо за моята кожа и възраст от бялата им козметика: Day wear, Time zone, Night repair, измиващите кремове.
Много съм доволна от кремовете. Моята кожа е нормална с Т-зона, над 30 години.
Последният път продавачката не ми даде да си купя Time zone, видя ми кожата, каза, че изглеждала на много под 30 и съм нямала нужда. Взех си Day wear, който вече свърши и се чудя дали пак да взимам от него  Thinking Idealist не съм го ползвала, може би ще е ок?

# 414
  • София
Аз имам тази четка за руж. Не е от комплект, а купувана самостоятелно. Много съм доволна- мека е, нанася добре продукта.

Double wear light  за мен е страхотен.  Peace Иначе бяла козметика тяхна не съм купувала.

# 415
Някой да е виждал този сет да се продава
http://www.esteelauder.co.uk/begifted#/skincare
Видях го, но с със дей уъер но само за суха кожа. А цената му е супер 50 евро за всичко.

# 416
  • София по рождение
Ползавли ли сте Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme ?
Отзиви?

# 417
Точно този крем ми показва консултантката онзи ден. Каза, че бил нов. Намазах си на ръката малко, добро усещане ми даде, но все пак на лицето не знам как ще е. Аз се замислям дали да не го пробвам. Ще се радвам на отзиви и аз.

# 418
Запис да Ви следя,и моля за препоръка за хидратиращ крем

# 419
Хидратиращ крем

много ми харесваше, но за съжаление вече съм стара за него.

Общи условия

Активация на акаунт