Estee Lauder

• 124 916
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
днес се намазах с http://www.esteelauder.com/media/boutiques/advanced-time-zone/index.tmpl#!/atz/4

Консултанстката ме уверява, че нямал нищо общо със стария и формулата му била много подобрена.

# 511
Здравейте, търся отзиви за Hydrationist. Имам доста суха кожа, ползвам хидратиращия крем на Нукс за суха кожа и съм хипер доволна от него. Въпреки това искам малко да сменя крема и се насочих към този, ще съм благодарна ако някой сподели мнение Simple Smile

Малко късно се включвам, но нищо.

Аз съм със суха кожа и съм много доволна от Hydrationist. Като го свърших, го замених с DayWear, за да пробвам и него, но сега като ми свърши и той, пак се връщам на Hydrationist. При мен специално Hydrationist по-добре се абсорбира от кожата ми, докато DayWear-a ми стои малко по-мазен в сравнение и например чакам две идеи повече докато попие, преди да почна да се гримирам.

# 512
Благодаря много за инфото. Ще го пробвам, когато този на Нукс ми свърши.

# 513
Доволни ли сте от крема Revitalizing supreme?

# 514
Аз не. Много тежък е за моята кожа.

# 515
А дали е подходящ за по-зрели кожи?Питам за милата ми леля, искам да и правя подарък.

# 516
Здравейте, момичета и честит ви празник!  bouquet Бъдете винаги слънчеви и красиви! Колебая се дали да не си взема за пролетта/лятото Daywear advanced multi protection anti-oxidant creme oil-free spf 25. Имате ли някакви впечатления от него?

# 517
На мен ми хареса този крем. Добре хидратира кожата. Но не помага в борбата с бръчките. Зависи на каква възраст си и какво целиш за кожата си.

# 518
Искам хидратация и защита. На 26 съм и все още нямам нужда от крем за бръчки.

# 519
  • sofia
Той е превенция срещу бръчки

# 520
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Помага рещу първи бръчки,но също така подхранва(антиоксиданти,витамини),освежава,поддържа кожата на добро ниво,хидратира...въобще,мултитаскинг,работи на много нива.Бях на 27,когато за първи път го ползвах.Много търсен продукт сред дамите,защото е успешна формула.

# 521
  • Street of Dreams
От доста време ползвам крема и да, доволна съм. Нямам много опит с кремовете и съответно голяма база за сравнение обаче. Взех го заедно с този , от който никак не съм очарована. (някой друг би ли изказал мнение, моля?) Не ми харесва гелообразната субстанция, въпреки че попива на мига и не оставя мазни следи. Имам фини линии около очите и "пачи крак" в ъглите, кремчето не направи нищо обаче срещу това. За разлика обаче от ДейУеър. Simple Smile Въпреки че отнесох голямо конско от консултантката в Дъглас, спрях околоочния и започнах да използвам дневния около очите. За десетина дни линиите намаляха, кожата вече не беше тънка и прозрачна и така умората в погледа намаля значително. Не знам дали да препоръчам, защото вредно било за очите, но на мен ми понесе доста добре Mr. Green
Така, сега обмислям покупка на серум и се колебая между прехваления от съседката ми Идеалист, или Найт Рипеър серума... Вие какво мислите? newsm78

# 522
Благодаря ви момичета! Hug

# 523
  • sofia
На колко го дини си?
Вероятно имаш нужда от хидратация около очите.
Аз харесвам този крем( Адванс-а), но съм ползвала старата версия.

# 524
  • София
Въпреки че отнесох голямо конско от консултантката в Дъглас, спрях околоочния и започнах да използвам дневния около очите.
Защо си отнесла конско не разбрах?

Ние с теб сме си говорили по въпроса с Адванс найт,ползвах серума в началото на зимния сезон и останах доволна,хидратира ми кожата в дълбочина и се разминах с досадното белене,с което се боря през зимните месеци.Но аз засега изглаждане на линии не търся

Общи условия

Активация на акаунт