Estee Lauder

• 124 929
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Въобще не става дума някой да ти отказва нещо, а продукти , които се предлагат за покупка само след друга покупка.
Те са обикновено по-разширени версии на някои продукти.
И аз не съм чувала подобно нещо Thinking Преди време бях накупила за една седмица 4 крема(2 пор минимайзера от 30 и 50мл,1 крем за чувствителна кожа и 1 серум за чувствителна кожа).Оставих доста яка сума.Консултантката тогава ми даде разни мини продукти и подарък 1 лачена чанта ЕЛ...Нищо друго не е споменавала,а с нея сме в доста добри отношения...И на мен ми е интересно кои продукти и техните разширени версии имаш предвид.Ако пък и онлайн се предлагат както пишеш,моля и за линк Peace

# 496
  • София
Проверих колко е цената на серума  Blush . Ако някой се интересува - 133 лв. за 30 мл. и 191 лв. за 50 мл.
  Blush  Явно друго съм гледала, извинявай.

О, моля те, въобще не се притеснявай  Hug Не ми е била толкова важна точната цена. Просто ми беше интересно каква е разликата в сравнение със сайта на EL  Hug

# 497
http://www.esteelauder.com/product/653/23673/Product-Catalog/Mak … rchase/index.tmpl

$58.50 with any fragrance purchase
Quantities are limited and offer is good only while supplies last. Offer is valid with in-stock merchandise only-some exclusions may apply. Required purchase amount excludes sales tax, shipping and handling fees and gift wrap charges. Offer is not applicable to pending purchases or purchases made prior to November 04, 2012. All purchases are subject to bank authorization prior to processing. Only authorized purchases will be processed and shipped. We reserve the right to cancel any order due to unauthorized, altered, or ineligible use of offer and to modify or cancel this promotion due to system errors or unforeseen problems.
 New packaging is being phased in for this product. Your shipped
product might look slightly different than the one shown on this site.

Тази маркетингова политика се прилага навсякъде, лично аз съм получавала право на покупка срещу определена стойност на предишна покупка в бутиците на марката.

# 498
Е,това са наистина добри оферти,но ги има почти всяка марка.Купи това и ще получиш на половин(или по-евтино)цена еди си кое...Не е нещо специално...Имам много примери.Най-простия е с Тиджи за коса.Купи 2 опаковки и 3.та е безплатна WinkЕто тук много подобни оферти:
http://www.feelunique.com/content/specialoffers

# 499
Вчера се обзаведох с дабъл уеър лус пудра. Днес ще пробвам колко ще издържи.
Взех си и мостра на
Скрит текст:

Консултантката ме учерява, че този крем е за всяка възраст. Но в нета прочетох друго. Самия крем е много плътен и незнам как ще стои цял ден на моята мазна кожа.
Някой да има впечатления за него вече?

# 500
  • София
Аз го ползвам в момента ( от мостра) вече 3-ти ден. Кожата ми е смесена, върху него слагам матираща пудра и нямам проблем до края на деня. Самостоятелно не съм го носила.

# 501
Вчера се обзаведох с дабъл уеър лус пудра. Днес ще пробвам колко ще издържи.
Взех си и мостра на
Скрит текст:

Консултантката ме учерява, че този крем е за всяка възраст. Но в нета прочетох друго. Самия крем е много плътен и незнам как ще стои цял ден на моята мазна кожа.
Някой да има впечатления за него вече?
Кремът е много добър. Пробвай обаче как ще ти стои на кожата. Принципно Ести нямат крем за възраст, имат кремове за нужди. Не вярвай на всичко, които срещнеш в нета.  Revitalizing е разработен специално за европейската жена. Съдържа технология, която позволява на кожата да се възстанови и презареди.

# 502
Аз съм сега с този крем. Похарчих вече около 15 мл. за две седмици и съм много доволна. Крема е малко тежък за моята мазна кожа, в началото при нанасянето, но попива идеално, изглажда, омекотява и лицето ми се омазнява като че леко по-малко. Ще си купя и друг определено. Ползвам го заедно с крема за околоочен контур. Той също е добър.

# 503
Сдобих се най-после с този комплект, даже с два.. обаче двата ФДТ-на са ми един и същ цвят - 2. Понеже не видях тема за размяна на козметика, ще питам тук .. някой не разменя ли 3 за 2?  Rolling Eyes

# 504
  • sofia
Продава ли се сета в Бг?

# 505
# 506
Здравейте, търся отзиви за Hydrationist. Имам доста суха кожа, ползвам хидратиращия крем на Нукс за суха кожа и съм хипер доволна от него. Въпреки това искам малко да сменя крема и се насочих към този, ще съм благодарна ако някой сподели мнение Simple Smile

# 507
  • София
Здравейте, търся отзиви за Hydrationist. Имам доста суха кожа, ползвам хидратиращия крем на Нукс за суха кожа и съм хипер доволна от него. Въпреки това искам малко да сменя крема и се насочих към този, ще съм благодарна ако някой сподели мнение Simple Smile
Ползвала съм Hydrationist,но версията за смесена кожа,изцяло положително са ми впечатленията,но дано се включи някой който е ползвал версията за суха кожа.

# 508
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тежък крем. С нормална към смесена кожа съм и зор видях, докато видя дъното. Хидратира - да, нямам забележки по тази линия, но просто ми тежеше на кожата и го усещах. Мирише леко и ненатрапчиво. Ползвах го през летните месеци в жеги и изпотяване (точно заради идеята да хидратира кожата), но не беше добър избор. Може би през зимата, щеше да бъде по-друг начин.

Преди него, бях с ДобълУер и разликата беше осезаема. Все пак - и двата крема са добри и си заслужават.

# 509
http://www.esteelauder.com/product/653/23673/Product-Catalog/Mak … rchase/index.tmpl

$58.50 with any fragrance purchase
Quantities are limited and offer is good only while supplies last. Offer is valid with in-stock merchandise only-some exclusions may apply. Required purchase amount excludes sales tax, shipping and handling fees and gift wrap charges. Offer is not applicable to pending purchases or purchases made prior to November 04, 2012. All purchases are subject to bank authorization prior to processing. Only authorized purchases will be processed and shipped. We reserve the right to cancel any order due to unauthorized, altered, or ineligible use of offer and to modify or cancel this promotion due to system errors or unforeseen problems.
 New packaging is being phased in for this product. Your shipped
product might look slightly different than the one shown on this site.

Тази маркетингова политика се прилага навсякъде, лично аз съм получавала право на покупка срещу определена стойност на предишна покупка в бутиците на марката.
Това ми донеси съпругът ми прди няклко седмици. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт