Estee Lauder

• 124 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Berlin
А 5цата колко са ? Усещам, че даже няма да влизам Simple Smile

# 616
  • Варна
102, 108 - нещо такова. Тройката е 78. Без намаление ти ги казвам цените Simple Smile

# 617
Момичета,привет!
И аз планирам да щурмувам ЕЛ.Основно ще търся фон дьо тен ,база за грим,спирала и серум.От марката ползвам дневен и околоочен крем и серум за бръчки.Фон дьо тен имам на Кларинс и на Клиник.Спиралата мш също е Кларинс.Та...в чуденка съм коя марка да взема-Есте или Кларинс.Според Вас кои продукти са по-добри?Интересувам се най-вече за фон дьо тена и спиралата.Благодаря в аванс и се извинявам за дългия пост!

# 618
  • Бургас / София
Запис отдавна съм фенка на марката, ама чак сега реших да пиша, понеже напоследък нищо не съм използвала. Сега покрай намалението си взех ФДТ Невидим Флуид, доста добре ми заспа на лицето и е толкова деликатен, че не се усеща. Скоро мисля да си взема и Идеалист или базата им, толкова неща пробвах днеска и всичко ми хареса, а бях забравила за тях, покрай Шисейдо и Ланком  Mr. Green . Много любезна беше и консултанката им в Дъглас, Бургас Simple Smile

# 619
  • София
И аз уважих намалението в Clinique,но съм недоволна от обслужването в бутика в мол Сердика,а там винаги досега са ме обслужвали с много внимание и съм оставала доволна,затова и предпочитах този бутик.Явно покрай тези намаления им е гръмнала главата от клиенти и не им беше до мен.Ако знаех че и в Дъглас има -30% щях да си отида при Силвето в Дъ Мол  Crossing Arms
 Но пък получих - 15 % намаление при следващо пазаруване  Party

# 620
Здравейте момичета,
коя серия бихте ми препоръчали за суха кожа. На 30 съм. От 5 год. ползвам http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/daywear-advanc … on/118054/#DETAIL + http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-night … ed/109659/#DETAIL + http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-night … zed/92082/#DETAIL + http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/hydrationist-m … me/102054/#DETAIL .
Дали да си продължа с тази комбинация или да избера друг крем за 30+ . Най-вече за дневния крем се интересувам.
Благодаря ви!

# 621
  • Бургас / София
Може ли мнение за базите им, загледах тази със златни частици ?

# 622
  • София
Здравейте момичета!
Ползвам Есте Лаудер от почти една година. Много съм доволна. Кожата ми е капризна - алергична, суха, даже изключително суха, от неподходящ крем получавам обриви и червени петна, което до сега не ми се е случило с продукти на марката.
В официалния им сайт проверих, дали Есте Лаудер България са официални представители на марката, но не успях да разбера. Някой дали знае това?

# 623
За околоочен контур серума или крема на Advanced night repair е по-добър?

# 624
  • Belgium

Според мен - крема  Peace
Но си зависи от индивидуалните нужди на кожата.

# 625
Трябва ми "по-силно" средство за там, че кожата ми е суха и каквото и да сложа, веднага дърпа и все едно нямам нищо. И аз си мисля, че крема ще е по-добър, но все пак трябваше да попитам Simple Smile
А от pore minimiser-a доволни има ли?

# 626
А от pore minimiser-a доволни има ли?
Аз с две ръце  Peace

# 627
  • София
Серумът не е за  самостоятелно ползване и е разработен да се ползва за едно с крема за по-бърз и видим ефект. Лека текстура, подобна на емулсия, освежаваща, разглажда се лесно, оставя леко лъскава повърхността, без да е мазна. Една помпа е достатъчна за 2те очи. До известна степен   това е околоочния аналог на концентрираната версия на АНР за лице. Кремът е гелоподобна гъста текстура, без да е  мазна, която оставя кожата много мека. За много сух контур подходящ е Re-Nutriv Replenishing Eye Comfort, от премиум линията. За сух контур може да погледнеш и Veritе- линията за много чувствителна кожа, но кремът е и за суха кожа, обогатен с липиди, с морски екстракт и, зелен чай, с анти-стареещо действие.

Може ли мнение за базите им, загледах тази със златни частици ?
Имам и 2те бази. Тази е за всеки тип кожа, може би повече за нормална/ суха, не матира, не е силиконова, като крем. Има и подхранващи съставки. Придава полиран вид на кожата, частиците са дискретни. Даже я нося понякога самостоятелно, без фдт или пудра отгоре, заради отпочиналия и свеж вид, който придава. Понякога нанасям и върху скулите, над фдт, за полиран сияен ефект или смесвам малко количество от базата с руж и нанасям на като сияен кремообразен руж.  Peace

# 628
  • Бургас / София
Звучи супер, ще се взима  Heart Eyes . Благодаря за мнението   bouquet

# 629
Може ли линк за тази база с частиците
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт