Estee Lauder

• 124 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли линк за тази база с частиците
  bouquet
Кристалина, базата е Illuminating Perfecting primer.   bouquet

http://www.esteelauder.com/product/1473/21174/Product-Catalog/Ma … Primer/index.tmpl

# 631
Благодаря, сега ще търся от къде мога да си я взема, че ме впечетли коментара ти  bouquet

# 632
  • София
Благодаря, сега ще търся от къде мога да си я взема, че ме впечетли коментара ти  bouquet

Благодаря, кристалина. Определено ми допадна повече от златната на Герлен. Самата база е бял крем и на светлина се вижда златист отблясък. Лицето определено сияе, като полу-полиран ефект. Не мога да кажа много за дълготрайността, защото нося отгоре Double Wear Light, който си е дълготраен фдт. Но много лесно нанасям фдт отгоре, не позволява забиване в пори и блясъкът не се тушира напълно. Понякога мацвам и на устните под червилото. Blush

# 633
  • Canada
Splendora , би ли споделила кой цвят на Double Wear Light ползваш? Опитвам се да се ориентирам по снимките в нета, но цветовете изглеждат много различни на всяка.

Колебая се между 1 и 2 newsm78 От стандартният ДУ моят цвят е 2C1, но все ми се струва, че съм мн бледа с него...  Tired

Благодаря предварително   bouquet

# 634
  • Велико Търново
Splendora  , и аз се присъединявам към питането на Foncé  bouquet И да попитам / понеже обмислям покупката на Лайт версията за лятото, подходящ ли е за смесена кожа - четох негативни мнения за него - че стои като маска, за разлика от класическия Double Wear  Thinking

# 635
  • София
Момичета, ползвам номер 2.0. Също съм 2С1 на ДУ, от другите марки съм ползвала 2 на Герлен, 2 на Ланком (светлите бежово-студени тонове). Днес се загледах, че ми идва малко по-тъмен от врата. Но изглежда естествено. Разнасям го добре с четка. Kато го нанеса, ми изглежда малко рижав на лицето, но като го разнеса добре, лежи естествено. 2С1 май ми допада повече, защото е студен бежов цвят, а и май си обичам хубавото покритие. Покритието на ДУ Л е леко, не ми скрива порите напълно и имам неравен цвят на носа (нещо като зачервяване или потъмняване останало след лентички за пори), който също не ми скрива. Приключа ли го, мятам се на ДУ. Ползвам база под него, разнасям го добре и слагам малко количество и изглежда естествено без ефект на маска.
Бисквитка, подходящ е за комбинирана кожа, доколкото е обезмаслен и е дълготраен, с естествен завършек.
В четвъртък ще съм в магазина и ще тествам и 1.0 на себе си, че не помня степента на разлика. Peace

# 636
  • Belgium
При мен Double Wear Light стои като маска, изобщо не ми харесва тежкото му покритие. Колкото и леко да нанеса, пак е много плътен. Не обичам силно покривни фон дьо тени, така че предупреждавам за тези, които като ме предпочитата само леко изравняване на цвета на лицето и нямат много за прикриване. Цветът ми е 2.0.  Peace

# 637
  • София
При мен Double Wear Light стои като маска, изобщо не ми харесва тежкото му покритие. Колкото и леко да нанеса, пак е много плътен. Не обичам силно покривни фон дьо тени, така че предупреждавам за тези, които като ме предпочитата само леко изравняване на цвета на лицето и нямат много за прикриване. Цветът ми е 2.0.  Peace
Лу, Invisible е лек, естествен, изравнява повърхността незабележимо, но на мен точно заради лекото покритие не ми хареса. Той може би повече би ти допаднал  Blush
Ще изчакам новия ДУ ББ крем. От прочетеното в нета останах с впечатление, че е същия като ДУ Лайт, но със сияен завършек и трайността като че ли е по-малка.

# 638
  • Belgium
Splendora, задължително ще го погледна, благодаря  Laughing

В момента съм доволна от новия CC крем на Estee Lauder- бях дала подробен отзив в темата за новите козметични придобивки. С много леко покритие е, изравнява тена и дава озарен, отпочинал вид на лицето  Heart Eyes Може да се смесва и с фон дьо тен, бронзант и дори руж.

# 639
  • Бургас / София
Аз съм с  Invisible 1N1 една идея тона ми е малко тъмен, но пък се слива с кожата, за лятото ще ми е таман. Много леко покритие, не се усеща че имам ФДТ. Лу задължително го виж . По светъл ми е от Шанел Аква Виталюмиер б10, но качели Шанелският е по добър, даже и Ланкомските ФДТ, но реших да опитам нещо ново. Общо взето съм доволна и ще си го изхабя до край, сега и на базата съм хвърлила око с частиците  Rolling Eyes

# 640
  • Canada
Splendora, Лу, благодаря че споделихте   bouquet

Не мисля, че ще си допаднем с лайт-версията. Така колебанията ми остават между стандартния ДУ и ББ крема. Него съм го ползвала преди време, когато излезе и ми допада. Но не си спомням как се справя в жегата и влагата  newsm78 Търся си нещо трайно, което да не запушва порите.

Тук CC крема го няма, няма и да го има според продавачките на ЕЛ  Tired

Забелязах обаче, че скоро ще пуснат нов ББ крем  Flutter

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 20:36 от Foncé

# 641
  • sofia
Момичета, аз пак взех Дейуеър, ами страхотен е. Около година не го бях ползвала. Така хубаво озарява

# 642
  • Street of Dreams
Момичета, аз пак взех Дейуеър, ами страхотен е. Около година не го бях ползвала. Така хубаво озарява

Моят застоява, изместен от други кремове и серуми за проблемната ми, мазна кожа. Ползвам го за врата - там се справя отлично.

# 643
Малко ми е странно DW Light да е твърде покривен. За моите стандарти направо си го броя като непокривен...
Ето тук съм сравнила DW и DW Light http://limonenapchelichka.blogspot.com/2014/03/estee-lauder-doub … ble-wear.html?m=1 ако някой иска да прочете

# 644
Да повдигна малко темата - как ви се струват новите червила? Hug

Аз съм очарована как една толкова лека, приятна и овлажняваща текстура може да бъде толкова трайна на устните. Едно голямо браво - добре са се справили Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт