Estee Lauder

• 124 954
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • Варна
dodo_dodo , пазаря все в Долче Вита, а май цените в моловете са по - ниски.

# 137
  • Torino,IT
Мерси много, резулатите от теста са Idelist серума за свиване на пори, Day wear за през деня , Аdvances night repair за през нощта.

# 138
Здравейте момичета,
днес по радиото чух, че на 12ти и 13 ти, всички продукти на Esteе Lauder и Clinique ще са на 30% намаление. Не споменаха магазини, дали Beauty zone участват в тази промоция? newsm78

# 139
  • София
trucco,предполагам че участват.
Аз искам да попитам от къде освен от Ягодка поръчвате продукти на Ести за България?
С тези мита и ддс-та стана много сложно,а някой ако може да ме светне ще съм много,ама мнооого благодарна  bouquet

# 140
на 12ти и 13 ти, всички продукти на Esteе Lauder и Clinique ще са на 30% намаление.. дали Beauty zone участват в тази промоция?
A Sefora?

# 141
Здравейте момичета,
днес по радиото чух, че на 12ти и 13 ти, всички продукти на Esteе Lauder и Clinique ще са на 30% намаление. Не споменаха магазини, дали Beauty zone участват в тази промоция? newsm78
Участват,лично попитах!И за всяка покупка ще дават ваучер на стойност 20 лева който ще е валиден от 14 февруари до 14 март за покупка над 100 лева.Поне така ми обясниха вчера Peace Нямам търпение да си напазаря,толкова неща съм си харесала Mr. Green

# 142
molq nqkoj da kaje kolko struva 4etvorkata senki  Peace, 6tom ima namalenie

# 143
  • Варна
И аз взех ваучер за 20 лева от Дъглас. Сега пробвам  Ресилиънс за околоочния контур и за два дена му давам отлична оценка. Моят контур е сух и линиите ми са от това. Добре ми подхранва и ако заличи бръчиците ще си го купя. Time Zone не взех, защото в една друга тема му дадоха много негативна оценка. Не подхранвал и не премахвал бръчки. Даже зоната ставала по - зле newsm78 Искам да попитам серумът Advanced Night Repair
Synchronized Recovery Complex добре ли ви понася, защото на сутринта видях, че лицето ми е на червени петна. Кожата ми не беше успокоена. Това първоначална реакция ли е? Ще премине ли с употребата му?

# 144
  • София
Didaka, и аз чувствам пощипвания, лющене и зачервяване. За мен това са си алергични реакции.

# 145
Didaka, и аз чувствам пощипвания, лющене и зачервяване. За мен това са си алергични реакции.
Мдааа,и за мен!При такива проблеми най-добре да не се ползва Peace

# 146
Искам да попитам имащите Time Zone дневен крем за нормална/комбинирана кожа:
Само на мен ли ми мирише твърде силно на... слънцезащитен фактор Blush
Не знам дали определям точно, но миризмата е като на слънцезащитен продукт.
Чета ревюта за "великолепната" му миризма и се чудя дали не ми се е повредило обонянието Thinking

Аз бях писала за околоочният Time Zone - продължавам да съм  недоволна, ползвам си го, освен че изчезва моментално в кожата, което за някои може да е плюс, друга полза не виждам. Все още.

# 147
  • Sofia

Аз бях писала за околоочният Time Zone - продължавам да съм  недоволна, ползвам си го, освен че изчезва моментално в кожата, което за някои може да е плюс, друга полза не виждам. Все още.

Всяко мнение е субективно, защото е резултат на индивидуалните особености на дадена кожа.
Ето аз например съм хипер недоволна от околоочния Ресилиънс - по-мазно нещо едва ли съм слагала по себе си. И при все, че имам суха кожа, околоочния Таймзон ми идва много добре. Не попива веднага, но и без да стои мазно, овлажнява.
Та и това следва да се има предвид, когато си правим преценките за даден продукт - те не могат да бъдат напълно обективни.

# 148
  • Варна
dodo_dodo , права си за Ресилиънс, но аз ползвам коректор и един богат крем ми се отразява отлично. Интересува ме продуктът да  подхранва през целия ден и под макиажно средство. Обичайно кремовете хидратират за няколко часа и линиите пак изпъкват. Не съм забелязала този лъскав  ефект на Ресилинс да се задържа  цял ден. След 2 - 3 часа се маха, но кожата е много мека и без линии цял ден. Има и добро дрениращо действие. Фактор е и възрастта. Жени като мен във възрастов диапазон, който изисква серизна анти - ейдж грижа, а не само хидратация ще харест такива кремове. Притеснява ме само, че не действа върху тъмните кръгове или му трябва време. Мисля да пробвам и Тime Zone, но първо ще дам шанс на Ресилианс. Леко ми дразни на очите, но аз съм така с всички кремове, които ми подхранват добре Cry

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 11:56 от didaka

# 149
Искам да попитам серумът Advanced Night Repair
Synchronized Recovery Complex добре ли ви понася, защото на сутринта видях, че лицето ми е на червени петна. Кожата ми не беше успокоена. Това първоначална реакция ли е? Ще премине ли с употребата му?

На мен ми действаше така първите 2 седмици. След това кожата ми явно свикна с по агресижните съставки и всичко се оправи. Ползвам го от 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт