Estee Lauder

• 126 753
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да ти кажа, друг не съм чула да се оплаква, но където и ти казваш имаш чувствителна кожа. Нищо не ти пречи да пробваш, може пък да ти пасне.

# 166
Много ми беше трудно да намеря темата  Embarassed
Нямам голям опит с техните продукти, но  с удоволствие ще прочета цялата тема, а след това ще споделя скромният си опит  Simple Smile

# 167
Момичета,искам да ви питам нещо...Много се извинявам ако сте писали по-назад в темата...Имам въпрос за DayWear Plus-Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF15...Някой да го е ползвал,пробвал,да има някакви впечатления от този крем?Добре ли се понася от кожата,какъв е ефекта от него в по-дългосрочен план?

Най-добрия крем,който съм използвала досега.Нямам бръчки,но с цел превантивни мерки използвах около 6-7 месеца/два крема/.Тъй като кожата ми привиква го спрях,иначе съм съпер доволна.Вземам за мазна кожа - никакъв мазен филтър,кожата ми беше мека,никакво щипане.Имах една по-видима бръчка по челото,оттогава изчезна и не се е появявала... Това ми напомня отново да го започна на есен.
Лятно време използвам и вече съм се запасила с Spotlight Skin Tone Perfector.Освен,че омекотява,мирише лежерно приятно,предава на кожата ми много сладък тон - бледорозов с много дискретен блясък.

# 168
Not Approved,сега ползвам Verite на Ел,крема за чувствителна кожа.Невероятен е...След него ще пробвам и този за който съм питала...

# 169
Not Approved ,
Spotlight Skin Tone Perfector вместо крем ли го ползваш лятото?

# 170
Not Approved ,
Spotlight Skin Tone Perfector вместо крем ли го ползваш лятото?

На почистено лице слагам тънък слой друг крем,който веднага да попие и след това мацам илуминатора.
Пише,че се слага след стандартния крем и се използва самостоятелно или за база грим/фдт,руж../

# 171
Някой знае ли къде/ и дали / я има новата палитра сенки Bronze Goddess и изобщо цялата декоративна лятна серия? В Сердика, Сефора и на Стамболийски ме изгледаха странно по въпроса Crazy Иначе, сега мисля да презаредя Айдиълист-а, за жегите е уникален Heart Eyes

# 172
И мен ме интересува новата им колекция Estee Lauder Bronze Goddess Soleil Collection.
Дали я има я Дъглас (София)?! Имам талон за отстъпка и искам да си взема червило. Ей това " Tiramisu" от новата колекция ми е симпатично Heart Eyes
, но ..  newsm78 се чудя какъв цвят да си избера от тези на Ести, или да видя и другите марки в Дъглас..Тук обсъждат червила на Ести http://www.youtube.com/watch?v=5yns9-JZThs . Общо взето търся си класика в жанра - качествено червило в не много натрапчив цвят, но и не да е нюд. Някой ще предложи ли нещо?

crystal rose  Heart Eyes http://i18.photobucket.com/albums/b123/limboleo/Blog/EsteeLauder … .jpg?t=1299432157
http://i18.photobucket.com/albums/b123/limboleo/Blog/EsteeLauder … .jpg?t=1299432452

http://www.mehjabin.com/beauty-tips/these-estee-lauder-bronze-go … 99t-last-forever/

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:17 от lanibarbi

# 173
  • София
И мен ме интересува новата им колекция Estee Lauder Bronze Goddess Soleil Collection.
Дали я има я Дъглас (София)?! Имам талон за отстъпка и искам да си взема червило. Ей това " Tiramisu" от новата колекция ми е симпатично Heart Eyes

Ако става дума за отстъпката от Космополитан тя важи и за Бюти Зон,там със сигурност има продукти от серията която търсиш,предполагам че и новата я имат

# 174
*Bubble* благодаря, но съм се насочила към мола на Карфур - ще се възползвам да си взема и други неща оттам.

# 175
Любимото ми червило е на Estee Lauder - Tiger eye, 186 номер. Много ми харесва! В момента даже имам 3 (за всеки случай, да не го спрат от производство)  newsm62

# 176
Любимото ми червило е на Estee Lauder - Tiger eye, 186 номер. Много ми харесва! В момента даже имам 3 (за всеки случай, да не го спрат от производство)  newsm62
Хей и аз го чакам да го получа, супер се зарадвах като прочетох този коментар   bouquet

# 177
  • София
Присъединявам се към мнението,на мен също много ми харесва!Имам си само едно де,но със кеф си го ползвам,чудно е за лятото,на летен загар седи още по-хубаво!

# 178
Но номера е 86, не 186, нали

# 179
  • София
Но номера е 86, не 186, нали
Моят е 186

Общи условия

Активация на акаунт