Estee Lauder

• 125 161
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Никъде не пише възраст, а консултантката в Дъглас ми каза, че нямало възраст, а кой на когато му дойде времето да се сбръчка Laughing Прехвали го много, но тестер не даде, та не знам, все пак не е малко пари...Чудя се между този и един на Клиник... Rolling Eyes

Ох скъса ме  Joy Joy Joy !
Не съм го ползвала въпросния крем, но съм ползвала на Клиник, ако говориш за All About Eyes. Скромното ми мнение - нищо особено. Но повечето изказват добри отзиви като че ли.
Интересно, защо не ти е дала тестер? Тъпа работа.

# 316
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Time Zone collection е за дами на 35+,тоест избрания околоочен не е подходящ за теб,освен ако на 25 нямаш вече видими и по-дълбоки бръчки.Не става ясно какъв проблем имаш (дехидратирана зона,бръчки,тъмни кръгове...),но аз лично бих ти препоръчала Hydra Complete
Multi-Level Moisture Eye Gel Creme,който хидратира,подхранва и омекотява деликатната там кожа.
Отново за хидратация,но за чувствителен околоочен контур - Vérité
Special EyeCare.Ако се бориш с тъмни кръгове и подпухналост  - Idealist
Cooling Eye Illuminator (има го в два нюанса).

ЕЛ са по-добри в бялата козметика от Клиник.

# 317
ЕЛ са по-добри в бялата козметика от Клиник.

до към 30 Клиник са по добри в бялата козметика. Имат кремове за различни проблеми. След 30 кремовете им за бръчки "издишат".
За декоративната- никога не съм харесвала нищо на Клиник. Дори сенките са им едни от най лошите.

# 318
Благодаря ви за отзивите, момичета! Hug Имам бръчици, но не са толкова сериозни. Имам тъмни кръгове и кожата ми е сухичка в тази зона. Търся текстура, която да не е прекалено мазна, но не и да е твърде лек гел, който да попива на мига, тъй като след крема нанасям коректор, за да поприкрия сенките. Подпухналост все още нямам Peace

# 319
  • София
На мен ми дадоха да пробвам Адванс найт и ми харесва.А ти можеш да си поискаш мостричка все пак да пробваш,аз откакто получих реакция от един крем на Клиник на сляпо вече не купувам по-скъпа козметика,на която мога да взема мостра.
http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/advanced-night … ed/109659/#DETAIL

# 320
Аз ползвам Double Wear и съм много доволна. Едната от консултантките в магазина на Витошка е изключително любезна и компетентна и със сигурност от сега нататък ще пазарувам само от там.

# 321
Хммм, аз защо ли си мислех, че Адвансд Найт е за по-възрастни дами newsm78 Да видим от кои кремчета ще ми дадат тестер. От 2 вида да ми дадат ще се радвам, за да направя сравнение Simple Smile

# 322
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз ползвам Double Wear и съм много доволна.

Тези дни си взех молив за устни на въпросната колекция(stay in place lip pencil 01).Чудесен,такъв,какъвто го искам - мазен,лесен за нанасяне и доволно издръжлив.След нанасяне размазвам леко около контура с четка,слагам червило и да ви кажа с часове не мърдат.Спиралата също е добра,но Ланкомската хипноза е най-най.

Хммм, аз защо ли си мислех, че Адвансд Найт е за по-възрастни дами newsm78 Да видим от кои кремчета ще ми дадат тестер. От 2 вида да ми дадат ще се радвам, за да направя сравнение Simple Smile

Той действа при бръчки,подпухналост,тъмни кръгове,сухота.На първо четене много ми хареса,но използвам нощният серум,от който не съм много очарована и не знам струва ли си да рискувам с околоочния.Тук е на цена от $50.Нямам идея за цените в България.

# 323
  • София
А с какво почиставате Дабъл уеър? Аз се мия с една пяна на Клиник против акне и после като мина с тампона с тоник, по него остава много  неотмит ФДТ! Само че не ми се дават 50-60 лв за тоалетно мляко, за нещо по-евтино дайте идея.

# 324
А с какво почиставате Дабъл уеър? Аз се мия с една пяна на Клиник против акне и после като мина с тампона с тоник, по него остава много  неотмит ФДТ! Само че не ми се дават 50-60 лв за тоалетно мляко, за нещо по-евтино дайте идея.

Аз го чистя с Бочко за левче  Laughing

# 325
Аз ползвам на Гарние розовото мляко за чувствителна кожа и съм много доволна.Маха всичко,струва 7-8 лева(на промоция и по-малко)...Изхабила съм няколко опаковки.
http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=256107148

# 326
Здравейте!  Wink Аз съм доволна от серума, но нямам впечатления за околоочния контур. Някой ползвал ли го е? Как е?  Sunglasses

# 327
За крем за лице пак ще кажа, че съм изключително доволна от Estee Lauder Day Wear- вече трети си купувам Simple Smile
От миналата седмица ползавам за околочният контур пак на ЕЛ- Hydra Complete  и съм много доволна  Peace Определено виждам разлика- проблемът ми са фините линии и леки тъмни кръгове. Не са ми подпухнали очите. Околоочният контур е добре хидратиран и фините линии ми изглеждат една идея по-добре. Все пак за 1 седмица не може да се очакват чудеса, но ефекта все пак е видим Simple Smile На 28г., ако за някой има значение  Peace

# 328
И аз съм много доволна от Day Wear, вече почти приключвам с 2-рата опаковка. Veselyshko, благодаря за информацията. Wink Сподели след още известно време пак резултатите.  Sunglasses

# 329
  • София
High art,  аз тоалетно мляко на Бочко никъде не намерих  Rolling Eyes
Bubka,  взех на Гарние тоалетно мляко, но не розовото, а едно за чувствителна кожа, без миризми, оцветители и парабени. Ми или аз не знам как да го ползвам, или то не е май хубаво...

Общи условия

Активация на акаунт