Estee Lauder

• 125 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Сaмо дано не са го развалили,предишният Day Wear много ми харесваше.

# 301
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми е най-любим от всички кремове,които съм пробвала досега.За първи път чувам,че е с изменена формула,така както при серумите.Преди не бях супер очарована от тях,но с новите подобрения, ще пробвам отново.

# 302
Аз съм на 36 и съм се спряла на следната комбинация-сутрин ИДЕАЛИСТ с ТАЙМ ЗОУН
а вечер АДВАНС НАЙТ РИПЕАР с нощния ТАЙМ ЗОУН Вече 6 месеца ги ползвам и забелязвам че кожата не ми е вече толкова чувствителна-не ми излизат пъпките отпреди и червените петна от всичко.Така че има ефект и горещо препоръчвам  ЕЛ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ПОПАДНЕТЕ НА ВАШИЯ ПРОДУКТ.
Искам да попитам колко време могат да се ползват едни и същи продукти и  не трябва ли да се сменят например след 1-2 години?

# 303
От серията Re-nutriv съм ползвала само крема против бръчки около очите, но ако и останалите продукти са като него, значи са безценни. Това е продукт ,който наистина върши работа и има видим ефект. Разбира се, само докато се ползва редовно Simple Smile.
Daywear и на мен ми е любим крем за зима и лято. Ползвам го във вариант  лосион , точно защото няма фактор.

# 304
  • Canada
Здравейте  bouquet
Някой има ли вече впечатления от Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35? Ревюто звучи много обещаващо. Тези дни ще отида да го тествам в магазин, но ми е интересно да чуя отзиви преди това newsm78

# 305
Привет, момичета    bouquet
Извинете ме, че така нахълтвам в темата , но имам няколко въпроса към Вас. Сдобих се с няколко мостри на есте лаудер, обаче тъй като са мостри нямам и представа за това дали има парабени или ретиноиди или вит А или ретин А, а това са мн важни въпроси за мен. Бих искала да ви помаоля, тези от вас които имате продукта, да погледнете за тези съставки в следните продукти:
пяна за измиване- Soft Clean-Moissture Rich,Foaming Cleanser; серум - Advanced Night Repair; крем-Hidrationist, Maximum Moisture creme, Creme ultra-hydratation; и крем- Day wear, advaced multi-protection anti-oxidant creme SPF15
Предварително Благодаря за информацията!  smile3525

# 306
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте  bouquet
Някой има ли вече впечатления от Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35? Ревюто звучи много обещаващо. Тези дни ще отида да го тествам в магазин, но ми е интересно да чуя отзиви преди това newsm78
и аз се пpисъединявам към автоpката на въпpоса, че вече си е вpеме за кpемче с фактоp Peace

# 307
Някой има ли впечатления от този крем:

Аз съм ползвала по-стария вариант, с не толкова голям фактор.

Този е специално за мазна кожа. Стария вариянт на крема за суха и нормална кожа си остава на пазара.

# 308
Някой има ли впечатления от този крем:

Аз съм ползвала по-стария вариант, с не толкова голям фактор.

Здравейте и от мен Simple Smile Майка ми ползва точно този крем и е много доволна! Днес си е взела 2ра опаковка + Advanced Night Repair, като това смята да е дневната и грижа, а вечер да ползва отново Advanced Night Repair с Resilience Lift Night  Wink 

Исках да ви попитам какво бихте ме посъветвали да си взема аз - имам склонна към омазняване  кожа - след баня, преди да нанеса какъвто и да е продукт е страшно опъната, след известно време започва да лъщи. Имам широки пори и започват да се появяват първите бръчици. Пробвала съм крема на майка, но ми идва мазничък. Може би и някакъв измиващ продукт... Много трудно попадам на подходящ крем. Преди няколко дни си взех Нормадерм на Виши, но определено не е за мен, а доста ми го похвалиха за порите и лъщенето.

Ползвам ФДТ на Estee Lauder - Double Wear от началото на годината, също и спирала и молив за очи, гланц, и съм възхитена!

Очаквам предложения! Simple Smile

# 309
  • София

Исках да ви попитам какво бихте ме посъветвали да си взема аз - имам склонна към омазняване  кожа - след баня, преди да нанеса какъвто и да е продукт е страшно опъната, след известно време започва да лъщи. Имам широки пори и започват да се появяват първите бръчици. Пробвала съм крема на майка, но ми идва мазничък. Може би и някакъв измиващ продукт... Много трудно попадам на подходящ крем. Преди няколко дни си взех Нормадерм на Виши, но определено не е за мен, а доста ми го похвалиха за порите и лъщенето.

Ползвам ФДТ на Estee Lauder - Double Wear от началото на годината, също и спирала и молив за очи, гланц, и съм възхитена!

Очаквам предложения! Simple Smile

Мисля че този заедно със серума за минимизиране на порите би ти се отразил добре
http://www.esteelauder.com/product/688/13158/Product-Catalog/Ski … -SPF15/index.tmpl
http://www.esteelauder.com/products/search/esearch.tmpl?search=p … e&x=0&y=0

# 310
Валентина точно крема на снимката е за теб. Майка ти вероятно ползва версията за нормална или суха кожа. Този на снимката е оил фри и е пуснат за продажба преди 2 месеца май.

аз вчера си купих този сет само за 50 евро. А миналата седмица взех и адванс найт репеър.

# 311
Благодаря ви за бързите отговори Simple Smile
Флакона на майка ми е същия и пише, че е за всеки тип кожа. Ще пробвам нейните продукти и ще преценя Simple Smile Благодаря

# 312
Днес се поразхождах малко и видях, че има 30% намаление на козметиката на клиник и ЕЛ до края на уикенда, за 1-ви път да ми излезе по-евтино да си купя нещо от България вместо да го търся по сайтове  Laughing . Купих си страхотно кремче, и се чудя дали да повторя покупката.  newsm78, но със сигурност си заслужаваше.

# 313
Здравейте момичета   bouquet

Бихте ли ме посъветвали кои от продуктите на Estee Lauder биха били подходящи за млада и комбинирана кожа? Имам петна от пъпки, които Even Better serum-а на Клиник не успя да прикрие и съм се запътила към EL сега  Hug

# 314
Търся си околоочен крем за 25+, този подходящ ли е?
http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/time-zone-anti … ye/102951/#DETAIL Никъде не пише възраст, а консултантката в Дъглас ми каза, че нямало възраст, а кой на когато му дойде времето да се сбръчка Laughing Прехвали го много, но тестер не даде, та не знам, все пак не е малко пари...Чудя се между този и един на Клиник... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт