Estee Lauder

• 125 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Belgium
Имаше един уикенд минлата година, в който в бутика на Estee Lauder всичко беше с 50% намаление и доста се запасих тогава.

# 286
Имаше един уикенд минлата година, в който в бутика на Estee Lauder всичко беше с 50% намаление и доста се запасих тогава.
Не беше ли с 30%? Тогава опашките бяха почти до НДК. Mr. Green

# 287
  • Belgium
Имам спомен, че беше 50%  Thinking

Верно е че имаше страшни опашки  hahaha

# 288
От Ягодка изгодно ли е да се поръчват техни продукти?

# 289
МОже ли някой да сподели впечатления и познания за сериите Re-nutriv и Time Zone? Доколкото разбирам и двете са за борба с остаряването на кожата, но каква е разликата между двете?!? newsm78

# 290
И изобщо кой от кремовете с анти-ейдж ефект на Estee Lauder бихте ми препоръчали за суха кожа? На 38 съм.

# 291
  • Пловдив
И изобщо кой от кремовете с анти-ейдж ефект на Estee Lauder бихте ми препоръчали за суха кожа? На 38 съм.

Аз започнах на 32 с Day Wear, сега съм на 36 и минах на Time Zone отскоро, препоръчвам ти него или Revelation, вземи си тестери да ги пробваш  Peace

# 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Day Wear серията е за превенция срещу първи признаци на стареене,загуба на еластичност,мимически бръчици.Най-слабата им серия за бръчки.На 38г аз бих използвала по-тежък продукт,следователно по-резултатен.

МОже ли някой да сподели впечатления и познания за сериите Re-nutriv и Time Zone? Доколкото разбирам и двете са за борба с остаряването на кожата, но каква е разликата между двете?!? newsm78

Нямам опит в сериите,защото не отговарят на годините ми,но Re-nutriv и Time Zone са серии за борба с бръчките,петна и линии,резултат на дехидратация(много са досадни,често ми се случва в зоната на околоочния контур).
Тайм Зон е по-слабата и по-достъпната откъм цена.Серията включва дневен крем,нощен крем,лосион и крем за околоочен контур.Цените(тук,в Америка и в официалния им сайт) варират от $45 околоочния крем до $63 за нощния такъв)
Re-nutriv е луксозната версия(от $100+),работи в дълбочина и обещава невиждани резултати.Подходяща е за зряла кожа. Предлага няколко колекции според резултата,който искате да постигнете и финансови възможности,разбира се.
( RE-CREATION
ULTIMATE LIFT,INTENSIVE LIFTING,REPLENISHING COMFORT,CLASSIC RE-NUTRIV)

Аз лично така съм си разпределила сериите :
Day Wear - до 35г
Time Zone - 35г-45г
Re-nutritiv- 45г+

Revelation серията ми е напълно непозната, не се продава в Щатите,което мен лично ме изумява,с оглед това,че марката е американска.

# 293
Страхотна сте, благодаря!

# 294
А знаете ли нещо за серията Hydrationist?

# 295
  • Belgium

В момента ползвам дневния крем за суха кожа. Имат вариант и за нормална. Доволна съм - хидратира, оставя кожата мека и подхранена. За 25+ е серията, без анти ейдж ефект.  Peace

# 296
Time Zone e по-скоро за 30-40, Resilience Lift e за над 40. Аз съм на толкова, ползвам Resilience Lift от миналата година и съм доволна - нямам бръчки, търся леко стягане и тонус. Но пък Time Zone е основно против бръчки, а Resilience Lift за стягане и бръчки, така че зависи и от нуждите, не само от годините.

Re-Nutriv се води луксозна колекция, даже в брошурата на колекцията в department storo-вете едва ли не всяка втора дума е лукс или производна на нея. Re-Nutriv има няколко линии - Ultimate Lift Age-Correcting, Intensive Lifting, Re-Creation (тази е най-луксозната) и Revitalizing Comfort. Всички, струва ми се, са за по-зряла кожа.

# 297

В момента ползвам дневния крем за суха кожа. Имат вариант и за нормална. Доволна съм - хидратира, оставя кожата мека и подхранена. За 25+ е серията, без анти ейдж ефект.  Peace
[/quote

Благодаря и на Вас:)

# 298
Time Zone e по-скоро за 30-40, Resilience Lift e за над 40. Аз съм на толкова, ползвам Resilience Lift от миналата година и съм доволна - нямам бръчки, търся леко стягане и тонус. Но пък Time Zone е основно против бръчки, а Resilience Lift за стягане и бръчки, така че зависи и от нуждите, не само от годините.

Re-Nutriv се води луксозна колекция, даже в брошурата на колекцията в department storo-вете едва ли не всяка втора дума е лукс или производна на нея. Re-Nutriv има няколко линии - Ultimate Lift Age-Correcting, Intensive Lifting, Re-Creation (тази е най-луксозната) и Revitalizing Comfort. Всички, струва ми се, са за по-зряла кожа.

В сайта на Есте има една много готина опция Skincare Finder и според резултатите от нея би трябвало да ползвам Resilience Lift - освен ако не съм си преувеличила силно нуждите си:)), така че май ще се ориентирам към тази серия плюс Advanced Night Repair за през нощта и Perfectionist+ за през деня - под кремовете

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 16:16 от Elma Ruth

# 299
Някой има ли впечатления от този крем:

Аз съм ползвала по-стария вариант, с не толкова голям фактор.

Общи условия

Активация на акаунт