Estee Lauder

• 125 238
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Пробвай Benefit PORE. Можеш да видиш доста ревюта за него в YouTube. Слага се под ФДТ и ефекта му е моментен. Само докато си гримирана. Пък и е доста по-евтин.
Ина4е ,хората са прави като ти казват 4е марката е за по-възрастни жени. Аз съм на 25 и не я ползвам,понеже една позната, която е козмети4ка и се занимава с хими4еската страна на козметиката ме посъветва да се откажа от нея,защото не еза годините ми.

# 271
  • София
Здравейте,
Сега се регистрирах, но винаги съм се консултирала с коментарите тук.
Препоръчайте ми продукти на Ести Лаудер - за почистване и кремове, каквото се сетите.
На 30 г.съм, Т зоната е една идея по-мазна.
Благодаря предварително.

# 272
здравейте, бихте ли ми казали от кои сайт е най-изгодно да се пазаруват продуктите на ЕЛ?
благодаря ви Simple Smile

# 273
АЗ ПОРЪЧВАМ ОТ ИБЕЙ И ГИ НАМИРАМ В ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ОТ ТУК

# 274
Аз поръчвам от американския сайт.Възползвам се от безплатна доставка + 4 семпъли на поръчка.
Тъкмо пуснах една с молива за вежди с пълнител в добавка -
и се колебая за един ФДТ и тониращия крем от ДейКер серията.

Ина4е ,хората са прави като ти казват 4е марката е за по-възрастни жени. Аз съм на 25 и не я ползвам,понеже една позната, която е козмети4ка и се занимава с хими4еската страна на козметиката ме посъветва да се откажа от нея.

Tова не е вярно.Съгласна съм,че няма серия при акне /Клиник/ или Daily Energizer/Кларинс/, но Hydrationist + Idealist са много подходящи продукти за 25+.
Бях на 26,когато започнах с горепосочените серии и съответстваха на нуждите на кожата ми .Вмомента смених с Кларинс продукти за 1 година напред,но след това отново ще се върна на Есте.

Здравейте,
Сега се регистрирах, но винаги съм се консултирала с коментарите тук.
Препоръчайте ми продукти на Ести Лаудер - за почистване и кремове, каквото се сетите.
На 30 г.съм, Т зоната е една идея по-мазна.

Аз щях да се насоча на серията DayWear.Чудесна серия,защото е подходящ при нормална към смесена кожа/тоест избираш си крем от серията според типа кожа/, + антиоксидант съставки срещу първи признаци на стареене.Отделно има опция SPF 15.
Серията съдържа кремове,лосион,ББ крем,тониращ крем.

# 275
APPLES ще споделиш ли как поръчваш от американския сайт защото се опитвах от UC със посредник и не става Какво ли не пробвах и не ми приема адреса и това е.

# 276
  • Перник
Момичета,малко да побутна темата с едно питане интересува ме ФДТ Double wear дали е подходящ да се ползва и лятото?и въобще какви са ви впечатленията от него?И още един продукт ме интересува,ето това http://divaruse.com/ESTEE-LAUDER/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81% … %D0%B8%D0%BC.html и по-точно дали се образува пяна когато се втрива по лицето или е по-скоро като крем лосион? newsm78 Може ли да се използва като почистващ гел?Хвърлих му око и ще се радвам ползвалите го да споделят мнения   bouquet

# 277
  • Бургас
malvinka88 аз  го ползвам през  цялата  година  от  4-5  години съм с него  и не мога да  намеря по добър  продукт за  мен за  сега консистенцията му е като  течен крем

# 278
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
http://divaruse.com/ESTEE-LAUDER/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81% … %D0%B8%D0%BC.html и по-точно дали се образува пяна когато се втрива по лицето или е по-скоро като крем лосион? newsm78 Може ли да се използва като почистващ гел?

Има консистенцията на гел-крем,не се пени.Намазваш лицето след което изплакваш с вода или използваш тампони за грим. Ако искаш почистващ гел/пяна,ето това е в топ3 на любимата ми марка -http://divaruse.com/ESTEE-LAUDER/Измиващи-продукти/649-PERFECTLY … змиваща-пяна.html
Загледах се в сайта,който си дала.Цените на продуктите са с гооооляма надценка.

Ivana33,американския сайт не доставя до България.Иначе в сайта можете да се ориентирате за реалните цени на продуктите.

# 279
  • Перник
Coquelicot,благодаря ти,а някакъв сайт да ми предложите,където цените са по-нормални?
Обмислях вариант,тъй като ми предстои пътуване с прекачване в Париж,дали пък там на безмитния няма да са по-приемливи цени?  newsm78

# 280
В Париж на безмитните е много скъпо. Аз пътувах пред Шарл де Гол.

# 281
  • Перник
Точно от там ще съм и аз,на идване минах и в Beauty Zone ми се сториха евтини неща,но пък е вярно че тогава не гледах Ести.Значи да не оставям от там да купувам?

# 282
За мен беше скъпо.
В дъблин купух парфюм Вива Ла Джуси 50мл, клиник околоочен, ести лаудер дей ъеър и тоник на Кларинс всичко 123 евро. В париж беше всичко на двойна цена.

# 283
malvinka88 аз използвам ето тази пяна http://divaruse.com/ESTEE-LAUDER/%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2% … %D0%BD%D0%B0.html  от години и съм много доволна  Peace За цените- виж тези, които са обявени в сайта на Ести, после виж и какви са в някой магазин и ще можеш да си направиш преценка дали  в чужбина ще ти излезе по-изгодно  Peace Така веднага ще разбереш къде е най-евтино.

# 284
Точно от там ще съм и аз,на идване минах и в Beauty Zone ми се сториха евтини неща,но пък е вярно че тогава не гледах Ести.Значи да не оставям от там да купувам?
Миналата година имаше един период край 14 февруари май докъм 8 март(не помня точно)когато в Дъглас и Бюти Зон правеха 30% намаление на марката.Доста кремове си накупих тогава Peace

Общи условия

Активация на акаунт