Estee Lauder

• 124 964
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за отговорите, страхотни сте  bouquet На мен винаги ми е било трудно с избора на фон дьо фен. Все още не съм открила точния за себе си. Последните две години ползвах Криолан - 3,4 и 5W-в зависимост от сезона, въпреки, че виждах, че е много тежък. Просто не ми се тръгваше да си търся нов, защото винаги се ядосвам и на края взимам не каквото трябва  Confused Сега пък ми свърши Криолана и докато пристигне комплекта на ЕЛ реших да ползвам най-гадния фон дьо тен на света - Афинитон, от който се обринах отново  Rolling Eyes
Имам още един въпрос. От официалния сайт няма ли някакъв начин да се поръча с превозвачи. Аз сега ще го поръчам на адреса на баща си в Америка, и той ще ми го донесе в края на месеца, но след това, като трябва да поръчам отново...  Confused

# 466
Благодаря за отговорите, страхотни сте  bouquet На мен винаги ми е било трудно с избора на фон дьо фен. Все още не съм открила точния за себе си. Последните две години ползвах Криолан - 3,4 и 5W-в зависимост от сезона, въпреки, че виждах, че е много тежък. Просто не ми се тръгваше да си търся нов, защото винаги се ядосвам и на края взимам не каквото трябва  Confused Сега пък ми свърши Криолана и докато пристигне комплекта на ЕЛ реших да ползвам най-гадния фон дьо тен на света - Афинитон, от който се обринах отново  Rolling Eyes
Имам още един въпрос. От официалния сайт няма ли някакъв начин да се поръча с превозвачи. Аз сега ще го поръчам на адреса на баща си в Америка, и той ще ми го донесе в края на месеца, но след това, като трябва да поръчам отново...  Confused

Еее, ти ме срази - аз мислех да си го поръчам също, но не разгледах подробно доставката  Tired
Т.е. няма как да стане да си го поръчам  Sad

# 467
  • Бургас
Комплектът го има само в американския сайт, от който доставят само до американски адрес.  Peace

# 468
# 469

При нас това е коледния сет и не струва 58 долара, както е показано в сайта, а 78 евро.
Незнам какво му харесвате. При нас го има само във варианта със сенките в синьо/ сиво. Дори и да е имало кафяво/ бежовата гама сенки то не са били много и са изчерпани. Четките са отвратителни в сравнение с четките на Диор, Шанел и дори Ланком. Спиралите на Ести никога не съм ги харесвала. Единствено си струват червилата. Обаче за 3 червила няма да купя целия комплект.

Този сет например при нас го няма с този крем, а само със стария дей уеър. Иначе цената му е супер, но аз го искам с новия крем

# 470
Коледния сет в Сефора е подобен на показания от Guilty - чантата е същата, има три червила, един гланц, спирала, молив за очи, дегримьор, палитра сенки с богата цветова гама и палитра с 4 ружа. Цената е 195 лв. На рекламата им е изписано, че реалната стойност на продуктите е 1000 лв.

Комплектът го има само в американския сайт, от който доставят само до американски адрес.  Peace

Благодаря. Порагледах и видях. Имам приятелка в Щатите, ще я помоля. Смятам, че е доста по-изгодно отколкото покупка в БГ бутик на Ести.

# 471
В България блокбастъра е различен и е много хубав. Heart Eyes

Няма четки, червилата са в други цветове по-хубави и сенките са различни.

# 472
Много кофти, че не можеш да си избираш цветовете на продуктите. Хареса ми и този сет http://www.esteelauder.com/product/1799/24174/Product-Catalog/Wh … rchase/index.tmpl но не се гримирам в такива цветове  Sad

А някой може ли да ми каже колко годност имат д/г продуктите, защото мисля да си поръчам два комплекта с различен цвят фон дьо тен (за зимата и за лятото) bouquet

# 473
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Не намирам снимка,а съм силно любопитна да видя българският вариант. Да не би да са миналогодишни остатъци?  Simple Smile

На показаната по-горе от Гилти, това е американският вариант Ultimate Color и струва $58 АКО купиш парфюм към него. 78 евро ми изглежда завишена цена. Предпочитам чантичката на Майкъл Кор ( разглеждах я в Мейсис ), но е пак с уговорката да се купи парфюм.

# 474
Не намирам снимка,а съм силно любопитна да видя българският вариант. Да не би да са миналогодишни остатъци?  Simple Smile
Хайде глупости сега Sad! Остатъци....

# 475
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шегувам се,бе.  Grinning Всъщност не е много за майтап. Rubellite го пробутват перманентно още от 2009-та, когато започнах да купувам бранда. Все още пазя червилото от въпросната година, по памет го получих пак в зимен сет 'подарък'. На всички ни е ясно,че точно с безплатни подаръчета/ сетове на минимални цени, марките се освобождават от застояли продукти или такива,които не будят голям интерес от страна на клиентките.
Веднага се сещам за Ланком и техния Визионер.

# 476
Брей, този ФДТ няма махане. Вчера отидох да си избера цвят в магазина и си сложих на ръката. От тогава до сега не знам колко пъти съм си измила ръцете, къпах се, с мокри кърпи съм се бърсала .. и днес забелязвам,че фдт-на още си стой. То верно, че точно там не съм се търкала кой знае колко амаа..  Shocked мисля, че открих новата си любов!  Laughing Laughing

# 477
Големият комплект на Естее е най-хубаво да се купува от бутика им.
Там се продава само на редовни клиенти с карта обаче.
В другите магазини не е точно същия комплект, а по-малък комплект, който поради същата опаковка , доста прилича на този от бутика , но не е същия.
Промоциите на Есте всяка година по Коледа са еднакви. 

# 478
Това са пълни глупости. С карта, без карта комплектите са няколко и са с различни цени в  зависимост от продуктите вътре. В бутиците са големите, на другите места са малките. Навсякъде блокбастърите са отворени и се вижда какво точно купуваш.
Тази година блокбастъра е само един навсякъде. Миналата година в България бяха три вида.
Всички клиенти на бутика на ЕЛ имат карти...разни! Mr. Green

# 479
  • София

Този сет например при нас го няма с този крем, а само със стария дей уеър. Иначе цената му е супер, но аз го искам с новия крем

И тук е със старата версия Sad В каталога на Дъглас снимката беше точно като тази, която си показала. Чаках го един месец. Заредиха го едва преди 2-3 дена (а трябваше да е от 1-ви декември) и се оказа, че всъщност в сета е включена старата версия на крема Sad

Момичета, имате ли представа колко струва 50 мл. Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher?

Общи условия

Активация на акаунт