Estee Lauder

• 124 897
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Заради това, че не бивало и било вредно за очите да се нанася крем около тях, който не е предназначен за тази зона. Ти Идеалист беше ли ползвала?

# 526
Имам братовчедка дерматоложка, която казва, че кремовете за около очите са търговски трик и по състав не се различават съществено от кремовете за лице.

# 527
  • София
Заради това, че не бивало и било вредно за очите да се нанася крем около тях, който не е предназначен за тази зона. Ти Идеалист беше ли ползвала?
Аха,е да де,не е много добре.Там кожата е по-тънка и по-чувствителна.

Да,ползвала съм идеалиста за порите.

# 528
Идеалиста" съм ползвала преди 5-6 год. страшно бях доволна от него , стягаше порите и на пипане кожата ми беше като коприна.
Сега се чудя към кой да се ориентирам от зимата кожата ми е станала суха отдавна не съм ползвала ЕЛ newsm78

# 529
  • София

Сега се чудя към кой да се ориентирам от зимата кожата ми е станала суха отдавна не съм ползвала ЕЛ newsm78
Бих ти препоръчала Hydrationist кремчето.

Скрит текст:

# 530
Аз съм изключително доволна от Night Repair за лицето. Сутрин кожата ми е като нова. Ползвам вече втора опаковка  Peace

# 531
  • Street of Dreams
Благодаря. Peace Какво по-точно направи за кожата ти?
Околоочният скоро ще бъде изхвърлен. Срокът му на годност е само 6 месеца (а аз бърках с пръсти вътре), за разлика от дневният - 2 години. На какво ли се дължи малотрайността му?

# 532
Аз имам доста проблемна смесен тип кожа,  със стари петна от акне, неравности, първи бръчки и т.н. Сутрин намирам кожата си някак изгладена, един нюанс по-светла и някак си по-опъната. Просто такава една подновена, личи си.

# 533
*Bubble*  

bouquet
 А този
или този

http://www.esteelauder.com/product/9743/23154/Landing-Pages/Evel … ychain/index.tmpl
или

мисля си че този зеления  newsm78- Estee Lauder Diminish Anti-Wrinkle Retinol Treatment, 1 Oz.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 13:52 от pinko

# 534
  • София
*Bubble* 

bouquet

мисля си че този зеления  newsm78
  bouquet
 Зеленото Идеалист ли е?Трите не са взаимно заменяеми,трябва да си прецениш от кое най-вече има нужда кожата ти.
 Лилавото серумче не съм го ползвала,даже не знам за какво е.

# 535
Посления зелен серум дори не съм го виждала. За какво е този серум?

# 536
  • Paris
Посления зелен серум дори не съм го виждала. За какво е този серум?
Това ще да е нещо съвсем ново. И аз не съм го виждала. newsm78

# 537
привет Hug
взех си тестер на кафявия/нощен/ серум и на лилавия /дневен/ и си взех тестер на резилианс/нощен и околоочен/
кафяв -нощен - много добър !
лилав - дневен - хмм! /малко не се размазва и не  попива добре някак си

ето тези!! http://www.esteelauder.com/products/mpp/regimen.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1044

п.с. Зеления не се продава в Европа само в Щатите Извинете ме за което  bouquet
Резилианса нощния и  околоочния...малко по непопиващ добре от кафявия

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 19:37 от pinko

# 538
Бялата серия е чудесна! От много време я използвам и мисля и занапред да го правя... хихи, все пак трябва да съм хубава!  Grinning

# 539
  • Street of Dreams
Коя е бялата серия?
Аз получих 3 проби на Revitalizing Supreme, тоест за 6 дни и 3 на Idealist Illuminator. Два дни съм с крема, идва ми мазен и забелязвам разширени пори.

Общи условия

Активация на акаунт