Estee Lauder

• 124 810
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Belgium

elian, от къде ги взимат тези лотове?

е-bay  Peace

# 586
И аз се дразня, че се слага цена на безплатни мостри, но още повече се дразня, когато отида в БЗ и видя продукт на цена 154лв, който реално струва малко повече от половината, и за който аз съм платила 90лв чрез Продавалник Wink. Не може чак пък толкова за мезе да ни взимат.  Crossing Arms

# 587
  • София
И аз се дразня, че се слага цена на безплатни мостри, но още повече се дразня, когато отида в БЗ и видя продукт на цена 154лв, който реално струва малко повече от половината, и за който аз съм платила 90лв чрез Продавалник Wink. Не може чак пък толкова за мезе да ни взимат.  Crossing Arms
Не е по темата, за което се извинявам, но съм виждала доста ментета в Продавалник на някои марки (кремове и гримове) точно от луксозния клас. Така че не знам каква е гаранцията, че купувате оригинален продукт. Отделно, когато човек иска да се отърве от някой продукт (нежелан подарък, не е подходящ за типа кожа) е склонен да го продаде за доста по-ниска от търговската му цена. Но това са единични случаи- днес го има, утре-не. Не може да бъде показател.Peace

# 588
Splendora,  Hug
Точно така е. Аз не случайно пазарувам само от един и същ продавач. Тя предлага поне 30 продукта само там, в Продавалник, отделно има много други. Компетентна е, знае какво и как да предложи, без да се натрапва Peace. Кремовете пристигат в индивидуална опаковка с надпис произведено в САЩ. Flutter

# 589
Абсолютно. Мисля, че много пъти съм писала за това. В САЩ цените за същия клас козметика са много по-ниски, а в Западна Европа - леко по-ниски. Икономист съм по професия, писала съм курсова работа по сходна тема, живяла съм в 4 държави, имам чувството, че и в ДНК-то ми е заложено да не съм склонна да плащам нещо в пъти над стойността му на някакви български магазини-тире-перачници на пари с ценовата им политика, насочваща към една по-специфична не в добрия смисъл таргет група жени. Безобразно е тук да си купуваш същото нещо по-скъпо отколкото в лъскав магазин в центъра на Париж, Милано или Виена. При все намалението, пак са им по-скъпи нещата. Да не говорим, че гримът на продавачките (за магазина на Ести на Витошка специално) и то рано сутрин, те кара да се замислиш дали измислянето на декоративната козметика не е било една доста груба шега с нежната половина на човечеството. Mr. Green

# 590
В ЕЛ и Мас задължават консултантките да са намазани "като за световно" от момента на влизането на работа до излизането. Това им е в договора дори мисля. Хубави момичета са, но с грим приличат на "стари чанти" понякога.

# 591
Денси, Ясмийн, мерси за инфото, посмях се и се замислих за това-онова Wink
Мен една консултантка в БЗ едва не ме отказа да си взема Парюр на Герлен. Е няма такъв вампир- с поне 3 тона по-тъмен фдт беше дегизирана ooooh! Иначе се срещат и компетентни продавачки, които не ти дишат във врата, но са по-скоро изключение..

# 592
О, те иначе добро впечатление ми направиха, много любезно се държат. Но и мен видът им ме спира да се възползвам от съветите им. Проблемът е, че помещенията на Ести са супер светли и бели и няколко слоя фдт и блестящи сенки и ружове просто не вървят, поне да беше приглушена светлината.  Party Оф, щом е по договор, им съчувствам.

# 593
Много са гримирани, да, но някои са добре гримирани, като нашето Миме  Heart Eyes а други ужас. Аз си пазарувам от Дъгълс в Дъ мол, Силва е консултантката там, много си я харесвам и много добре ми подбира продуктите. С това намаление още утре ще я посетя  bowuu  Grinning

# 594
Извинявам се, че е извън темата, но за какво намаление става дума  Embarassed.

Редактирам се, видях в съседната тема.  Peace

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 17:21 от Анонимен

# 595
  • Belgium
Не знам за какво ми е да пазарувам от Продавалник като има e-bay с много по-голямо разнообразие от продукти и добри цени, включително и търгове.

Висок клас козметика от Продавалник не бих купила.

Гримът на консултантките не би ме спрял, ако са компетентни.

# 596
  • Street of Dreams
Тук консултантките са на по 40++ години. Дискретно гримирани, но безупречни. Наскоро се натъкнах на регионалната управителка и се заприказвахме. Каза, че е от 45 години в Ести (на колко ли е? newsm78 #Crazy) и нямаше нито бръчка, въпреки че си личи, че е доста възрастна. Е, Може и ботокс да е, но си е добра реклама бабето.

# 597
Много са гримирани, да, но някои са добре гримирани, като нашето Миме  Heart Eyes а други ужас. Аз си пазарувам от Дъгълс в Дъ мол, Силва е консултантката там, много си я харесвам и много добре ми подбира продуктите. С това намаление още утре ще я посетя  bowuu  Grinning
Чудесна е Силва, чудесна. Много разбира, супер любезна е и има страхотно чувство за хумор. Heart Eyes

# 598
  • София
Утре има 30% намаление на всичко на ЕЛ и Клиник в бутик Престиж  Peace

# 599
  • София
Оооо Силва е опасна,ама в буквалния смисъл на думата,влизам за едно нещо и излизам с три!Аз попринцип трудно се омайвам,но тази жена ми е хванала цаката  Laughing
 Какво е намалението,аз пак съм изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт