Estee Lauder

• 124 800
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium
Утре има 30% намаление на всичко на ЕЛ и Клиник в бутик Престиж  Peace

Намалението важи за всички бутици на ЕЛ и Клиник до 9-ти март  Peace

# 601
  • София
Утре има 30% намаление на всичко на ЕЛ и Клиник в бутик Престиж  Peace

Намалението важи за всички бутици на ЕЛ и Клиник до 9-ти март  Peace

Супер, мерси  Hug

# 602
  • Berlin
Може ли да ми препоръчате 2ка или 3ка палитра на ЕЛ, че ми се иска да си взема нещо сега? И лак мисля да си взема, в магазина на Витошка има ли?

# 603
  • Belgium
abs, при мен поне лаковете на Estee Lauder не са особено трайни.

Така че по-скоро си вземи сенки или гланц  Peace

# 604
abs, при мен поне лаковете на Estee Lauder не са особено трайни.

Така че по-скоро си вземи сенки или гланц  Peace
При мен лаковете им се белят за по малко от 24 часа. Сенките им обаче са разкош. Единици има метализирани, двойките са хубаво подбрани, а 5-ците са си класика.

# 605
  • Бургас
Във Виена бях видяла от единичките им сенки от нова страхотно синьо, което направо ти вади окото. Много красиво, но не го пробвах . Каква им е цената на единичките сенки ?

# 606
Във Виена бях видяла от единичките им сенки от нова страхотно синьо, което направо ти вади окото. Много красиво, но не го пробвах . Каква им е цената на единичките сенки ?
Не знам точно, но около 40 лв. до 50 лв би трябвало да са. Много са крави метализираните и са супер пигментирани.

# 607
  • Бургас
мерси Денси  Hug, точно на тях съм хвърлила око още като ги пуснаха. По- късно с колежка ще щурмуваме в Douglas  Laughing
Иначе става дума за тези

# 608
  • Berlin
Добре, значи няма да е лак. Благодаря! Simple Smile 5ците много ми харесват, просто много, обаче аз много рядко слагам сенки и освен това се колебая много за цветовете.

# 609
Да знам ги сините гримирала съм с тях, вярно са очеизбождащи и много красиви. Hug

# 610
  • Бургас
Обаче не помня да са били зареждани в Бургас  Rolling Eyes
Иска ми се да видя новата им спирала също.

# 611
Момичета, отдавна не съм пазарувала марката от БГ, но преди време бях забелязала, че цените на продуктите са по-високи в бутиците, отколкото в другите магазини. Още ли е така? (във връзка с намалението питам)  Peace

# 612
Момичета, отдавна не съм пазарувала марката от БГ, но преди време бях забелязала, че цените на продуктите са по-високи в бутиците, отколкото в другите магазини. Още ли е така? (във връзка с намалението питам)  Peace
Не цените са фиксирани и еднакви навсякъде в България и винаги е било така. Peace

# 613
Мерси, Дени  Hug
Имам спомен, че преди години съм си купувала DayWear за 100лв от един магазин и впоследствие съм виждала същия в бутика за 120лв. Но наистина беше отдавна и от тогава винаги гледам да купя нещо тяхно, ако пътувам, защото тук има огромни надценки (за сведение, същия крем съм взимала за около 80лв от чужбина)  Peace

# 614
  • Варна
Единичните сенки са 52 лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт