Estee Lauder

• 124 766
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
В петък си взех от новите червила Envy Tumultuous Pink и много ми харесва. Мекичко дълготрайно и устните ми стават пухкави. Имам от другите им в златната голяма гилза pure colour като новите ги бият от всякъде. Мога да им кажа едно голямо Браво!
Отделно взех и сет с коректор и грижа за очите. Сетът включва Revitalizing Supreme- global anti- aging eye balm for all skintypes и double wear stay in place flawless wear concealer spf10. Цената на сета е 25лв.

# 646
В петък си взех от новите червила Envy Tumultuous Pink и много ми харесва. Мекичко дълготрайно и устните ми стават пухкави. Имам от другите им в златната голяма гилза pure colour като новите ги бият от всякъде. Мога да им кажа едно голямо Браво!
Отделно взех и сет с коректор и грижа за очите. Сетът включва Revitalizing Supreme- global anti- aging eye balm for all skintypes и double wear stay in place flawless wear concealer spf10. Цената на сета е 25лв.
И аз си взех вчера 220 от новите червила, но ще купя и както ми казаха, най-продаваното в България Potent. Видях нагледно как двете чарвила могат да се смесват и се получава чудесен резултат. Много хубави червила.  Heart Eyes

# 647
  • Belgium
deadly_vesi може ли да пуснеш линк към сета?
В какви разфасовки са продуктите в него?  Laughing

# 648
Как 25 лева?!?

# 649
  • Варна
Сигурно е 125 Wink
На каква цена са новите червила?

# 650
  • Belgium
А може и да е 250  Wink

Новите червила са 69 лева  Peace

# 651
62 лв. го купих аз вчера. Peace

# 652
  • София
Преди няколко дена и аз  се сдобих с едно от новите PC Envy, 250 Red Ego. Не мога  да му се
нарадвам-за първи път тъмночервено червило така добре да ми седи, плътно, овлажняващо, дълготрайно. Чудесна линия!:blush:

# 653
  • София
Аз също съм много доволна от новите червила, взех цвят rebellious rose, но харесах още поне два  Crazy
Единият е нещо към лилаво, но тъмно и деликатно, много му се зачудих.
Гилзата ме изненада приятно, масивна, красива, затваряща се в магнит.  Peace

# 654
И нямат тази гадна за мен миризма, характерна за предишните им червила в златна гилза. Страшно харесвам червилата на ЕЛ, но не можех да ги нося често заради задушаващата миризма. Cry Сега проблема ми е решен!

# 655
  • Бургас
Разгледах почти всички налични цветове , харесах си няколко но, моя просто ме грабна от раз. Тестерите бяха нови, предния ден ги били заредили. Ароматът е страхотен, наистина предния беше много силен. Обслужването беше супер зле , дори ми беше смешно и не успях да го скрия. "нямаме мостри, няма къде да ви отсипя, ела те следващия път" . Дори не съм искала мостри, само питах за продуктите .
Така не съм объркала цената на сетчето, правилно съм го написала 25лв е. Мини сет е(забравих да го напиша) . Води се Beautiful Eyes Duo
Продуктите са по крем а очи - 5мл
коректора - 1.9 мл .
За мен е добре, понеже така мога да пробвам продуктите.
Единственото което ми показаха и че било голям хит в момента е смесването на този коректор с червилото, така се получавало нов цвят и дълготрайност. Но червилото е толкова дълготрайно че къде повече .

# 656
  • София

Единственото което ми показаха и че било голям хит в момента е смесването на този коректор с червилото, така се получавало нов цвят и дълготрайност. Но червилото е толкова дълготрайно че къде повече .
Ако не се лъжа, тази техника на смесването на коректора с други грим продукти е на Блеър Патерсън, гримьор на Есте, който смесва коректора с черен молив и се получава сива кремообразна сянка с голяма трайност на клепача и отгоре нанася прахообразни сенки. Той смесва АНР за очи  с коректора, или АНР  за лице с ДУ, смесва базата за блясък с руж, смесва пудра с АНР за лице и т.н. Лично аз понякога мацвам от коректора под червилото, когато са ми много зачервени устните или искам по-трайно червило, но ще пробвам и този хит. Blush

# 657
  • Бургас
Ах, да казаха ми и за очите. Сега ме подсети , ще го пробвам. Коректора ми хареса.

# 658
И аз разгледах внимателно новите червила. Много ме впечатли един тъмен сливов цвят, за който Денси спомена. Но още му се чудя: на ръката ми стои не толкова тъмно и в този смисъл поносимо за мен. Но пък в гилзата изглежда доста... черно... ще може ли да се носи? Консултанткака ми предложи да го пробвам на устните, но нещо ме беше гнус. И така, ще го мисля още това червило.

# 659
  • София
Това със смесването звучи интересно, ще пробвам АНР смесен с ДУ лайт Heart Eyes

Мисля да си използвам талона за намаление за -15% и да се сдобия с някой ежедневен нюанс от новите червила и аз. Трябваше даже на -30 % като беше и да взема две вместо да умувам сега кое харесвам най-много Laughing

Общи условия

Активация на акаунт