Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 071
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мен!
Честит голям християнски празник Цветница !
Честит имен ден на именниците !  bouquet  bouquet  bouquet

Харда, Еда ми прилича на птица, на която са подрязали крилата,
но тя е способна на висок полет. Срещне ли любимия човек, целият си живот
подчинява на това, да свие  с него гнездото си. Ако не може-загива.
Много женствена, вярна, предана.
И в реалния живот не харесвам прекалено еманципирани, отракани жени, най-често амбициозни и агресивни, за вулгарни жени да не говорим.
Жената трябва да бъде жена. Еда е точно такава. Затова толкова много я харесвам.
бганьо може да даде и мъжката гледна точка.

Харда, ще ми е интересно и на мен да прочета защо на теб не ти харесва.
Поздрави.  Hug

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 09:09 от murmur

# 346
бганьо , добро утро !
ти си се появил , докато пиша.

много ще се радвам да прочета твоето мнение  Simple Smile.

Вижте тук - нашият филм май е спечелил още някаква награда.
Вероятно и снимките, които по-горе пускахме са от този момент.
Само Еда я няма, но Харун е там.

http://www.youtube.com/user/BurakCeren1#p/f/3/X4FV02XEgZk

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 09:12 от murmur

# 347
  • София
Здравейте и от мен!Честита Цветница!
Аз ви чета редовно и гледам преведените епизоди,наистина много жалко чв вече няма да се превеждат. Нямам време да ги гледам по атв,а не разбирам и грам турски.Беше много хубаво че ги превеждахте,не разбирам защо спряхте Rolling Eyes

Ще се опитам от тяхно име да ти отговоря. В началото бяха няколко момичета, които превеждаха, но сега са останали само две, а и всички са доста ангажирани. Това е трудоемко и си беше на съвсем доброволни начала (то тук други начала не може и да има). Опитахме се да измислим компенсация  под някаква форма, но превеждащите категорично отказаха.

На мен също много ми се искаше сериите да продължат да се превеждат, но на никого не можем да се сърдим, ако е ангажиран и не може да отделя нужното време. Остава само да сме им много благодарни за това, което направиха досега.

# 348
  • София
бганьо , добро утро !
ти си се появил , докато пиша.

много ще се радвам да прочета твоето мнение  Simple Smile.

Да, издебнах ти...

# 349
  • София
Добро утро и от мен!
Честит голям християнски празник Цветница !
Честит имен ден на именниците !  bouquet  bouquet  bouquet

Харда, Еда ми прилича на птица, на която са подрязали крилата,
но тя е способна на висок полет. Срещне ли любимия човек, целият си живот
подчинява на това, да свие  с него гнездото си. Ако не може-загива.
Много женствена, вярна, предана.
И в реалния живот не харесвам прекалено еманципирани, отракани жени, най-често амбициозни и агресивни, за вулгарни жени да не говорим.
Жената трябва да бъде жена. Еда е точно такава. Затова толкова много я харесвам.
бганьо може да даде и мъжката гледна точка.

Харда, ще ми е интересно и на мен да прочета защо на теб не ти харесва.
Поздрави.  Hug

Прекрасен увод за многотомния трактат, който мога да напиша за Еда..

# 350
  • Sofia, Bulgaria
Добро и прекрасно утро и ден на всички! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Моя поздрав за вас!

http://www.youtube.com/watch?v=a2aag4N2b3g

# 351
  • София
За всички, които пожелаха да разбератзащо ми харесва Еда:

1. Еда за мен символизира съвременна Турция - с една своя част е обърната към Европа, а с друга - към Азия. Дори и във външния й изглед може да се забележи това. На някои снимки ми изглежда като ориенталски тип хубавица, а на други - като европейски.

2. Но по-важни от прекрасната й обвивка са душата и характерът на тази жена. От една страна, тя е жизнерадостен човек, заредена с много енергия, хъс, желание да се бори и да отстоява любовта и щастието си, да има право на свой собствен живот и да го изживее съгласно разбиранията си. Не страда от излишни предразсъдъци - сама реши да отиде при Харун в Ава, легна си с него от първия път. От друга страна тя съвсем не е леко и повърхностно момиче, готово да легне спървия срещнат мъж, а само с този, който запали любовта в нея. От друга страна обаче, Еда все още е в плен на някои традиционни ценности и за нея честта на семейството й има голямо значение. Затова е цялата тази драма в душата й, този ураган от чувства, който бушува в нея.

Еда има своите чисто човешки недостатъци, но кой ги няма, а и така образът й става още по-реалистичен и по-харесван за тези, които наистина я харесват. Аз съм един от тях и това не е някакво тийнейджърско преклонение (минало ми е времето за това) или страст към някой филмов или секс символ. Говорим за съвсем друго нещо. Еда, с всичките си кусури, просто притежава един неповторим и невероятен женски чар, който запленява и омагьосва мъжете.

# 352
Чудесно казано !!!  bowuu

# 353
  • Sofia, Bulgaria
Аз също много харесвам Еда,ако имах дъщеря бих искала да прилича на нея.Защо харесваме и не харесваме даден човек е отделна тема,няма да изброявам причините ,поради  които на мен ми харесва тази героиня.Искам да споделя,че ако се абстрахираме от образите на героите в сериала на мен ми харесват всички,поради една причина-невероятно естествени са,играят великолепно,така че до всеки от нас достига посланието,което ни казват с ролите си.На мен ми омръзна да гледам филми с актриси най-вече ,напомпани със силикон,изкуствени коси , един милион пластични операции,изкуствени ченета и всичко останало-така ,че като махнеш всичките им добавки да не можеш да познаеш кой е този човек.Спомням си едно изказване на Шарън Стоун "Човек трябва да остарява достойно!"В турските филми ,поне на мен така ми се струва не залитат в тази посока и това е хубавото.

# 354
Добро утро!Честит празник на хората, които имат имен ден днес,желая им всичко най-хубаво!Аз също имам имен ден.На работа съм,но единственото вече цъфнало дърво магнолия в центъра на София,което виждам от прозореца,ми оправя настроението,въпреки дъждовното време.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 10:00 от lillis

# 355
  Добро утро на вас Харунови синове и Еданови дъщери!! ... Честит празник на всички които носят имена на цветя ...  Hug Hug ....   newsm51  dancing .. ето и един букет за всички именички 

# 356
  • София
Аз също много харесвам Еда,ако имах дъщеря бих искала да прилича на нея.Защо харесваме и не харесваме даден човек е отделна тема,няма да изброявам причините ,поради  които на мен ми харесва тази героиня.Искам да споделя,че ако се абстрахираме от образите на героите в сериала на мен ми харесват всички,поради една причина-невероятно естествени са,играят великолепно,така че до всеки от нас достига посланието,което ни казват с ролите си.На мен ми омръзна да гледам филми с актриси най-вече ,напомпани със силикон,изкуствени коси , един милион пластични операции,изкуствени ченета и всичко останало-така ,че като махнеш всичките им добавки да не можеш да познаеш кой е този човек.Спомням си едно изказване на Шарън Стоун "Човек трябва да остарява достойно!"В турските филми ,поне на мен така ми се струва не залитат в тази посока и това е хубавото.

Съгласен съм, а за Еда само да обобщя и понеже днес е Цветница - тя е цвете, което се отваря към света, но все още не е покварена от него. Аз също нямам дъщеря , а само син, но ще съм щастлив, ако той един ден намери и изживее живота си с жена като Еда.

# 357
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

За най красивите имена
Най искрени пожелания

# 358
  • Sofia, Bulgaria
Интересно Серхан как е отпразнувал РД вчера,на яхта,на космически кораб,в шикарен ресторант или у дома с приятели,коя е била мацката до него-ама никакви жълтинки няма за тия хора,то бива бива дискретност ама пък и никаква клюка да няма не е хубаво!

# 359

Добро утро,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА  С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ

НЕКА ИМЕТО ВИ, ВИ НОСИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

ХУБАВ ПРАЗНИК

Общи условия

Активация на акаунт