Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 32 984
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЦВЕТАРКИ И ЦВЕТАРКОВЦИ !  bouquet  bouquet  bouquet
 С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА ВИ СПОХОЖДА !  bouquet

На официалния сайт на сериала е статия,която Атв -то печели за най-гледания си серила ("Незабравима"),но като своя собствена продукция. Да уточня ,че не е най-гледаният сериал в Турция ("Листопад" и "Езел" ) до момента,но на челните места по аудистория и гледаемост . Naughty

Харда , аз също не харесвам Еда.

1. Тя постоянно си мени мнението.
2. Някой трябва да я "насърчава" ,за да свърши нещо Еда ( Харун , Хаят ,Тюркян и тнт.)
3. Остава се да бъде манипулирана
4. Придава наивноста ,която наистина не й отива
5. Опитва се да ''огрее'' навсякъде ,но забравя ,че не е Хелиос
6. Много е вироглава спрямо Харун и доста пъти се държи ужасно с него ( Да не говорим какви приказки му наговори)
7. Поведението й спрямо Толга също е неадекватно
8. Винаги я оправдаваме за годините й ,което е нелепо при положение ,че живеем в 21 век и днешното поколение е много "в час"
9. Опитва се да бъде Майка Тереза - е в устата на вълци -няма как да стане.
10. Нехайството й спрямо здравето си -Добре като роди това дете кой ще го гледа ? То има нужда от майка и то от родната си.
Има избор и може да бъде спасена , но тя реши да се прави на велика
Извинявам се ,но всяка майка мисли не само за детето си,но и кой ще го отгледа и възпитава , тнт.

Има още неща които мога да формулирам ,но ще стане дълго.
Мое мнение защо не се прехласвам по Еда , а съм реална и за някои неща не мога да оневиня.

# 361
  • София
Интересно Серхан как е отпразнувал РД вчера,на яхта,на космически кораб,в шикарен ресторант или у дома с приятели,коя е била мацката до него-ама никакви жълтинки няма за тия хора,то бива бива дискретност ама пък и никаква клюка да няма не е хубаво!

Аз знам с кого Харун е прекарал рождения ден, но няма да ти кажа (нека сама да си признае). А пък Серхан най-вероятно е бил с дъщеря си и близки приятели, както би казал в някое следващо интервю. А след това пак е чел задълбочено сценария за следващия епизод, който ще снимат другата седмица.

# 362
  • Sofia, Bulgaria
Нещо ми се губи Kometka,явно ще има какво да разправя!Дано си е изкарала чудесно!

# 363
  • София
Не пренебрегвам позицията на Forbes, но реших в рима да опиша моята и надявам се на тези, които харесват Еда. А пък по-нататък може да разкажа пак в рими и за гледната точка на застъпниците на обратната теза:

Защо харесваме Еда
(Може би – за тези, които я харесват)

Защо ли харесваме Еда
а мразим нейната сестра
Със какво ни тя плени
Дали със нейните сълзи

Или пък с красиво тяло
Дали с лицето хубаво и бяло
А може би с очите черни
дълбоки сякаш са каверни

Може би защото е добра
И не играе никаква игра
Не иска никого да нарани
От това само нея я боли

Или защото пълна е с живот
И търси през живота брод
Сама да следва свойта орис
с много обич и без корист

Остава още да е любовта
Затова не плаши я смъртта
Готова е да страда само тя
Заради своя любим и дъщеря

А може би прилича ни Еда
на своята различна страна
стъпила на два континента
между Европа и Ориента

Това е засега - трябва да ви оставям, защото освен люБов на този свят има и т.нар. пролетно почистване - единственато нещо, което ми разваля пролетта. Само да разбера кой идиот го е измислил!

# 364
murmur, да те питам теб, ти си позитивна и харесваш Еда. Какво й харесваш  на Еда по-точно? Мен ме дразни до такава степен, че не мога да гледам сериала заради нея... Ще чакам с интерес отговора ти  Hug Hug Hug Hug

Чувствам се леко пренебрегнат - ако ме беше питала мен, цял трактат щеше да се получи от обясненията ми.

хихихихи Петко  Hug Hug Hug Hug за тебе зная Simple Smile Мъж си, очаквано е какво ще напишеш. Затова питам жена. Но все пак, ако не те мързи - напиши какво й харесваш. Както вероятно се досещаш - ще спорим  Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
Страхотни хороскопи, а този за овена е напълно точен - това сме ние Серхан, Харун и аз, колкото и нескромно да звучи. Знаеш ли колко жени са ме лъгали..., а и мъже де.

бганьо, много се радвам, че са ти харесали хороскопите , а овните и аз имам причини да ги познавам така добре .  Simple Smile
Само не ми хареса това, че сте определили Мелда като дева, аз на аблата ли ви наподобявам, бе хора? Това Мелдище ще ми развали зодията! Naughty
Взимам си думите назад.  Hug

Според мен Мелда е риби

хе хе не кометке не е риби със сигурност.

# 366
Петко, ти вече си написал Simple Smile

Аз освен да се самоцитирам:

почнах да доглеждам сериите, които съм пропуснала, а те не са малко - от 26-та серия, НО, не знам дали ще изтърпя.... дразни ме Еда, баси инфантилния образ, който са й създали. Обикновено нямам милост към такива и от двата пола, затова трудно я гледам вече ..

мацко, ами замислих се за ЕДНО нещо, което Еда да е свършила сама - без чужда помощ, едно нещо да е решила да направи, да го започне и завърши. Ми няма такова нещо ... освен дето сама си е отворила краката, но и там може да е имало помощ .... Съжалявам за тия, дето я харесват Еда, но аз верно не мога да гледам сериала заради нея ...

Еда все някой трябва да й помага, сама е безпомощна ...абе инфантилизъм отвсякъде пфуууууууууууу
другото което си мислех е, че едно са думите, а  друго нещо са постъпките. Та на думи 'обичам те' всеки може. Абе не може заедно да си дете, а за друго даси голям...ай сиктир бре  35

Х   Да,нещо се случи.Но нищо не е по-важно от живота на детето ни.
Е   Животът на майка ми за мен е по-важен от всичко. Де да не бяхме се запознавали въобще ...
Х   Не си наясно какво говориш. По-добре да не говорим.Не си добре сега.
Е   Да,не съм добре. Как да бъда добре до теб! КОгато съм с теб постоянно ми идват мисли за моята вина и грехове.Не мога да дишам даже!
Х   Еда, моля те,опитай се да се успокоиш
Е   Не искам дасъм спокойна
Х   Така само се нараняваме
Е   Когато всички са толкова съсипани, какво значение има,че ние се обиждаме? Толкова сме жалки! Отвращавам се от нас!

цитат от 27.6 пфуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
нямам думи ....

край на цитатите
Снощи изгледах на бърз кадър 27 серия. Мисля, че спокойно мога да пропусна до 37-ма. Търпимостта ми към Еда е почти нулева. Освен това и актрисата не е от най-кадърните.

# 367
Раздялата на Еда и Харун

След срещата и разговора с Тюркян,
Харун осъзна, че го зове дълга,
ще се раздели с любимата жена,
за да защити честта на Еда и Мелда.
Дочака той  много неспокоен Еда
да се прибере след работа у дома,
и  й съобщи най трудното решение,
което някога в живота си е вземал.
Еда се прибра окрилена и щастлива,
окончателно тя беше решила,
ще остане тя с него за винаги.
С разтуптяно сърце от вълнение,
тя го прегръщаше и говореше.
от тук нататък връщане няма,
ще живеем заедно тримата.
Харпун я притисна до себе си,
а в главата му звучаха думите
на Тюркян, майката на Еда.
Ако я обичаш стой далеч от нея,
в противен случай ще бъда
принудена сама да я убия.
Готов да предпази своята Еда,
хладнокръвно той й заяви,
Не можем да продължим,
налага се да се разделим.
Сякаш силен гръм удари Еда,
всичко пред нея се завъртя,
искаше от него да разбере,
да й посочи причината.
Но мълчеше ли мълчеше,
страхуваше седа й разкаже,
че е притиснат  от Тюркян.
Еда изхвърча от къщата,
искаше й се да избяга
и никога да не се връща.
Лицето й бе обляно в сълзи.
сърцето й бе разкъсано,
тя тичаше,а след нея Харун.
Не можеше да я остави
сама да се прибере у дома,
почти на сила я качи в колата,
и по нейно желание я закара
не при майка й а при Толга.

# 368
Не мисля,че Серхан няма приятелка,но е много потаен

# 369
  • София
murmur, да те питам теб, ти си позитивна и харесваш Еда. Какво й харесваш  на Еда по-точно? Мен ме дразни до такава степен, че не мога да гледам сериала заради нея... Ще чакам с интерес отговора ти  Hug Hug Hug Hug

Чувствам се леко пренебрегнат - ако ме беше питала мен, цял трактат щеше да се получи от обясненията ми.

хихихихи Петко  Hug Hug Hug Hug за тебе зная Simple Smile Мъж си, очаквано е какво ще напишеш. Затова питам жена. Но все пак, ако не те мързи - напиши какво й харесваш. Както вероятно се досещаш - ще спорим  Joy Joy Joy Joy Joy

Няма да спорим - ще напиша и какво не й харесва част от лирическия ми герой (също е мъж между другото, само музата ми е жена).

# 370

Няма да спорим - ще напиша и какво не й харесва част от лирическия ми герой (също е мъж между другото, само музата ми е жена).

ок, няма да спорим. Написах на мен как ми действа. Не смятам да спекулирам с това и да дразня почитателките й. Но при мен така стоят нещата относно Еда.

# 371
Търпимостта ми към Еда е почти нулева. Освен това и актрисата не е от най-кадърните.

По държам твоето мнение,аз също не я разбирам. Целия и образ е изграден противоречиво.
Обичам семейството си и Мелда - а продължава да привлича Харун с действията си.
Искам да те забравя - но не пропуска възможност да е с него и не маха детето.
Иска Мелда да е щастлива - а скрива от нея истината и държи Мелда да продължи с Харун.
Желае до полуда Харун - а бяга от него.
Решава да живее с него - а не споделя нейното решение със семейството си.
и още какво ли не.......................

# 372
Търпимостта ми към Еда е почти нулева. Освен това и актрисата не е от най-кадърните.

По държам твоето мнение,аз също не я разбирам. Целия и образ е изграден противоречиво.
Иска Мелда да е щастлива - а скрива от нея истината и държи Мелда да продължи с Харун.

bghelp  Hug Hug Hug за твоето мнение почти бях сигурна, затова не питах теб Simple Smile Не, че нашето мнение има някакво значение ... но аз наистина няма да гледам тия серии от 27 до 37. Стига ми, дето съм ви чела тук Simple Smile

# 373

bghelp  Hug Hug Hug за твоето мнение почти бях сигурна, затова не питах теб Simple Smile Не, че нашето мнение има някакво значение ... но аз наистина няма да гледам тия серии от 27 до 37. Стига ми, дето съм ви чела тук Simple Smile

Ако имаш време, съветвам те да ги гледаш. Има какво да се научи за силата и слабостта на човека,за безумните компромиси, ........ Диалозите са интересни.

# 374

Ако имаш време, съветвам те да ги гледаш. Има какво да се научи. Диалозите са интересни.

добре! Но за целта, трябва да са преведени ... иначе нищо няма да схвана.

Общи условия

Активация на акаунт