Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 32 995
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
Горе в дясно над твоя пост пише"цитат",кликваш на него с ляв бутон и ти изписва въпроса на предишния участник и ти след quote пишеш твоя отговор
Благодаря ти!
То било много лесно,ама кой да се сети!

# 331
  • Sofia, Bulgaria
Просто за инфо-особено за  фенките на Мерт Явузджан и той е овен ,роден  е на 04.04 в Германия,годината мисля че беше също 1972,като на Серхан/еднакви зодии,една и съща година-абе турците май не си поплюват като правят сериали,за всичко мислят,едва ли толкова съвпадения са възможни/

# 332
Просто за инфо-особено за  фенките на Мерт Явузджан и той е овен ,роден  е на 04.04 в Германия,годината мисля че беше също 1972,като на Серхан/еднакви зодии,една и съща година-абе турците май не си поплюват като правят сериали,за всичко мислят,едва ли толкова съвпадения са възможни/
Мисля,че всички съвпадения със зодии и дати на раждане са чиста случайност.Бату също е готин,но с Харунчо просто не може да се мери!
 Въпреки това ще си призная ,че изглежда по -млад от Серхан!!!

# 333
Мисля,че всички съвпадения със зодии и дати на раждане са чиста случайност.Бату също е готин,но с Харунчо просто не може да се мери!
Въпреки това ще си призная ,че изглежда по-млад от Серхан!!!

Определено изглежда по-млад от Серхан.
И също е много готин, но с тези две четворки в рождената дата,
а на Серхан 4 е числото на живота.
Всичко с много труд.
На Бату личното число е 9.
Умее да приключва нещата си.

# 334
Мерт Явузджан е роден на 4 април 1979 година.Скоро и той ще има рожден ден.

# 335
Бату ще се самоубие, няма да гние в затвора, Бурак е за там.
Да това също е изход за него,даже ако го направи,ще е най-добрия вариант.Поне с чест ще напусне бойното поле!

момичета, защо да се самоубива Бату бре???? Той е готин, само да му мине омразата ..

Ааа ,ето кой ще го приюти и утеши!

разбира се Simple Smile за Бату винаги!!! Simple Smile И все пак: защо да се самоубива? Нещо не разбирам ...

Разсъждавахме върху отмъщението на Бату към фамилия Асланлъ,че ако се окаже невинен Феяз,всичко онова ,което направи Бату няма да му се размине и една от идеите е ,че ще се самоубие вместо да влиза в затвора

аз не съм гледала последните серии, но вярвам, че Феяз е виновен! Крие нещо, дори от сина си!

Харда, и според мен е така.
И аз харесвам много Бату.
А с Ниса са чудесна двойка - артистични, освободени хора...
Но сценаристите нещо искат да го оставят в тъмната му страна...
....
Бату знае, че Харун е по петите му.
Нали се чу с директора на сиропиталището ?
От това, че са близо до разкриването му,
е още по-озлобен.
Дано се промени , но май няма да стане.

# 336
Лека нощ от мен.

С един прекрасен глес ...

Dance Me To The End Of Love
http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk&feature=related

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 23:46 от murmur

# 337
  • Sofia, Bulgaria
Чудесна песен за лека нощ!Признавам за първи път го чувам този изпълнител,но много ми хареса!Лека и до утре!

# 338
murmur, да те питам теб, ти си позитивна и харесваш Еда. Какво й харесваш  на Еда по-точно? Мен ме дразни до такава степен, че не мога да гледам сериала заради нея... Ще чакам с интерес отговора ти  Hug Hug Hug Hug

# 339
http://www.youtube.com/watch?v=Ky8awrWwFHE&feature=related
поздрав за Bganio
 за добро утро нали е много ранобуден

# 340
Много жалко, че повече няма да превеждат сериала във v box от там, докъдето е стигнал Confused Sad Вярно, че се правят резюмета на епизодите напред и се коментира и разказва, но въобще не е същото, друго си е да се гледат епизодите с превод, друго е някой да ти разказва. Както каза едно момиче преди мен - губи се насладата от диалога. Едно е да знам какво си говорят хората, друго е да ми го разказва някой! Има хора, които не могат да следят постоянно всяка сряда, те какво да правят?! Наистина никой на никого не е длъжен тук, няма на кого да се оплаче човек, така че това е положението...тъпоооо! Само ми е чудно как така например сериала Изгубени си се качва редовно в замундата и то с много добро качество на цял екран, преведен със субтитри, сериите една по една без да прескачат, а тук няма ентусиасти, които да качат сериала незабравима в замунда, преведен, както Изгубени?! Thinking Какво пречи не мога да разбера да го направят така?

# 341
Добро утро!
Честита цветница и имен ден на всички,които носят имена на цвветя!   

Днес имам именничка.Малка почерпка па макар и виртуална.  Hug Hug

# 342
  • София
Мерт Явузджан е роден на 4 април 1979 година.Скоро и той ще има рожден ден.

Добро утро на всички. Поздравявам ви с Цветница и ви желая един хубав и незабравим празник!

По повод на рождените дати, прекалено много съвпадсения станаха - на горната дата съм роден и аз и очаквам всеки момент да ме поканят за главна роля в турски сериал, а може и да сменя  Серхан в нашия сериал, да си почине малко.

По повод на умората написах едно стихче:

Умора

Във форума сме всички уморени
Фрагментът нов е с неясни сцени
Определено нищо не говори
Няма за какво да се поспори

Чакаме да пуснат нов фрагмент
А докато дойде този момент
Денят ни минава в шеги и закачки
Между един петел и много квачки

А, и да не забравя - ако има начин да предупредим Кометка, че мъжът й току що ми се обади да каже, че се прибира по-рано от командировка. Не разбрах защо на мен ми се обади, но се чувствам длъжен да го споделя.

# 343
  • София
murmur, да те питам теб, ти си позитивна и харесваш Еда. Какво й харесваш  на Еда по-точно? Мен ме дразни до такава степен, че не мога да гледам сериала заради нея... Ще чакам с интерес отговора ти  Hug Hug Hug Hug

Чувствам се леко пренебрегнат - ако ме беше питала мен, цял трактат щеше да се получи от обясненията ми.

# 344
Здравейте и от мен!Честита Цветница!
Аз ви чета редовно и гледам преведените епизоди,наистина много жалко чв вече няма да се превеждат. Нямам време да ги гледам по атв,а не разбирам и грам турски.Беше много хубаво че ги превеждахте,не разбирам защо спряхте Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт