Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 051
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Аз мисля ,че се разкъсва между любовта и отмъщението.По едно време ,ми се стори ,че я обича .Но ако я обичаше би ли пратил да я пребият до смърт.? Вече си мисля,че е психопат- "болен мозък".

# 316
  • Sofia, Bulgaria
А как мислиш обича ли Ниса???
Не разбрах мен лично ли питаш или по принцип,но ще ти кажа моето мнение.Първоначално тя беше средство за неговия пъклен план,но нейната невинност и чар,а и това ,че тя му прости случая на пристанището го промениха и неговите чувства към нея постепенно преминаха в любов,но въпреки това смятам,че за него отмъщението е по-важно от всичко,дори любовта му към Ниса няма да го спре.Той е сключил договор с дявола!

# 317
Като се заговори за Бурак се сетих да питам нещо.

Мелда замеси ли се в далаверите на Бурак  или не успя.?

Гледала съм всички серий /със субтитри и без/ но това точно не разбрах.

# 318
  • Sofia, Bulgaria
Бату ще се самоубие, няма да гние в затвора, Бурак е за там.
Да това също е изход за него,даже ако го направи,ще е най-добрия вариант.Поне с чест ще напусне бойното поле!

# 319
въпроса ми беше точно към теб  "aterg2"
Благодаря ти!
Не знам как ги хващате тия "цитати"
Затова писаниците ми се разнасят в публичното пространство.

# 320
  • Sofia, Bulgaria
Горе в дясно над твоя пост пише"цитат",кликваш на него с ляв бутон и ти изписва въпроса на предишния участник и ти след quote пишеш твоя отговор

# 321
Да това също е изход за него,даже ако го направи,ще е най-добрия вариант.Поне с чест ще напусне бойното поле!

момичета, защо да се самоубива Бату бре???? Той е готин, само да му мине омразата ..

# 322
  • Sofia, Bulgaria

момичета, защо да се самоубива Бату бре???? Той е готин, само да му мине омразата ..

Ааа ,ето кой ще го приюти и утеши!

# 323

разбира се Simple Smile за Бату винаги!!! Simple Smile И все пак: защо да се самоубива? Нещо не разбирам ...

# 324
  • Sofia, Bulgaria

разбира се Simple Smile за Бату винаги!!! Simple Smile И все пак: защо да се самоубива? Нещо не разбирам ...

Разсъждавахме върху отмъщението на Бату към фамилия Асланлъ,че ако се окаже невинен Феяз,всичко онова ,което направи Бату няма да му се размине и една от идеите е ,че ще се самоубие вместо да влиза в затвора

# 325

Разсъждавахме върху отмъщението на Бату към фамилия Асланлъ,че ако се окаже невинен Феяз,всичко онова ,което направи Бату няма да му се размине и една от идеите е ,че ще се самоубие вместо да влиза в затвора

аз не съм гледала последните серии, но вярвам, че Феяз е виновен! Крие нещо, дори от сина си!

# 326
Изповедта на Еда пред Фаяд

Еда си тръгана от дома
объркана и обезкуражена,
как ще продължи напред,
майка й я отхвърли и обвини,
след като разкри тайната й.
Искаше й се в този момент
с някой близък да поговори
с него да сподели болката си
да поиска от него съвет.
Госпожа Фаяд й бе като майка,
затова при нея направо отиде,
и искрено й разкри тайната си,
каза й колко много е объркана,
как не е сигурна  по кой път
трябва да тръгне и продължи.
Призна за Харун истината,
че той е бащата на детето й
Фаяд  много  обичаше  Еда,
и като на собствена дъщеря
даде й съвет да продължи
напред без страх по пътя,
по който вече е тръгнала.
Това е за правилния път
да бъдете тримата заедно.

# 327
# 328

Горе в дясно над твоя пост пише"цитат",кликваш на него с ляв бутон и ти изписва въпроса на предишния участник и ти след quote пишеш твоя отговор
[/quote]
Благодаря!

# 329
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт