Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 142
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
  • И тук,и там
Искам да кажа ,че всичко започна от мен вчера и както винаги понякога съм доста критична пиша моето мнение ,което явно втрещява някого.
Съжалявам ,че то ви "хвърля" в смут, но аз съм реалист и не искам да го налагам.
Понякога се изказвам доста категорично ,но винаги обосновано.
Искам Торнадото , Ураганът , Бинзи и всички останали да се върнат,защото смехът тотално ще замре.
Петко ти си много духовит - останалите също , но сте много сериозни и доста" надълбоко" анализирате ситуациите в сериала.
Това е чудесно ,но е хубаво" ХУМОРЪТ" да е на преден план. Възхитена съм от цялото ви творчество ,но това което ме накара да се "влюбя" във вас е СТИХОВЕТЕ ВИ ,както и ЧУВСТВОТО ВИ ЗА ХУМОР !  bouquet

Аз не мисля,че има причина някой да се сърди!Тук всеки има право да изкаже мнение.Зизу изказа мнение,след това и други направиха същото.Няма място за сръдни.Всеки има своя гледна точка.Това е.Правят се предположения за финала,което е нормално.С това този се разсърдил,друг се обидил-все едно сме в детската градина.Моля Ви,все пак сме възрастни хора! Hug Hug HugТук сме да се забавляваме и да обсъждаме любимия си сериал. Hug Hug  Peace Peace

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Искам да кажа ,че всичко започна от мен вчера и както винаги понякога съм доста критична пиша моето мнение ,което явно втрещява някого.
Съжалявам ,че то ви "хвърля" в смут, но аз съм реалист и не искам да го налагам.
Искам Торнадото , Ураганът , Бинзи и всички останали да се върнат,защото смехът тотално ще замре.
Петко ти си много духовит - останалите също , но сте много сериозни и доста" надълбоко" анализирате ситуациите в сериала.
Това е чудесно ,но е хубаво" ХУМОРЪТ" да е на преден план. Възхитена съм от цялото ви творчество ,но това което ме накара да се "влюбя" във вас е СТИХОВЕТЕ ВИ ,както и ЧУВСТВОТО ВИ ЗА ХУМОР !  bouquet

Аз не мисля,че има причина някой да се сърди!Тук всеки има право да изкаже мнение.Зизу изказа мнение,след това и други направиха същото.Няма място за сръдни.Всеки има своя гледна точка.Това е.Правят се предположения за финала,което е нормално.С това този се разсърдил,друг се обидил-все едно сме в детската градина.Моля Ви,все пак сме възрастни хора! Hug Hug HugТук сме да се забавляваме и да обсъждаме любимия си сериал. Hug Hug  Peace Peace

Аз мисля,че много хора се засегнаха от израза "изтрещяхте",може би това е въпрос на речник,аз лично не съм се засегнала,защото не се смятам за "изтрещяла".Все пак не се пише така във хорум!Но е добре да сложим . на това!

# 92
Разваляне на годежа на Мелда и Харун

След като Еда и Харун
заживяха заедно двамата,
Харун реши да вземе
нещата в свои ръце
и да разкаже на Мелда
за детето и любовта,
която изпитва към Еда.
Покани той двете сестри
в скъп ресторант на обяд.
Нито Еда ,нито Мелда
знаеха за неговия план.
Харун придружи Мелда,
а Еда по късно пристигна
в ресторанта сама.
Изненадата и за двете
бе неочаквана и голяма.
И както винаги Мелда
се досети, за какво иска
да поговори с нея Харун
реши да го изпревари.
Много решително
пред нейната сестра,
Мелда заяви,че е време
да развалят годежа,
че няма никакъв  смисъл
да продължават напред
щом той обича друга.
След което стана
и напусна ресторанта.
Мелда не му даде
никаква възможност
да й обясни,
че другата жена е Еда.
Еда и Харун не знаеха,
че Мелда отдавна
знае всичко за тях,
но постъпвайки така,
тя си остави отворена
вратата, за да продължи
да изпълнява своя план
да не допусне и осуети
да са щастливи те двамата.

Разкритията на Тюркян

Щастливо живееха Харун и Еда
под покрива на новия си дом
скрити от очите на другите.
Толга знаеше,че тя е при Хъкъ,
Мелда, че двамата са заедно,
а семейството  й бе спокойно,
че Еда е при своя съпруг.
Толга пиеше и страдаше,
но се бе примирил,
нали Еда е щастлива.
Мелда в дома всяваше смут,
подклаждаше съмнения,
че между Толга и Еда
има недоразумения.
Еда не ги посещаваше
и всички  освен Мелда
в къщи се тревожеха.
Един ден Тюркян
най случайно видя Еда,
и реши да я проследи.
Цял ден по петите й бе,
когато в края на деня
със собствените си очи
видя Еда и Харун.
Със грейнало лице от щастие,
и с букет червени рози в ръка,
Харун прегърна своята любима,
а след това страстно
се разцелуваха двамата.
Тюркян гледаше втрещена,
неописуемо силна болка
сковаваше сърцето й.
Не можеше да повярва,
че се случва всичко това.
Защо е това предателство,
защо нейната малка Еда
съсипва като подлец
живота на своята сестра ,
защо  потъпква без срам,
честта на семейството.
Ридаеше майката
приклекнала на земята,
а когато Еда и Харун
си тръгнаха към дома,
Тюркян се понесе
в неизвестна посока,
прегърбена от тежестта
на болката от измяната,

# 93
Форбс, мн те моля пиши с 2 думи какво каза Мелда на закуската за бра4ната нощ  и какво се обърка Саадет!
Извинявай, но не можах да го намеря този момент в резюмето. Изполлзвам повода и аз да благодаря за това, 4е  правиш
такъв жест за форума.

Както винаги Саадет не я слуша главата и получи факс от кораба - майка.
Попита Мелда за какво е дошла - сигурно за приготовленията за сватбата, дали е пробвала роклята - сватбена и до къде са стигнали с организацията около нея.
Саадтеката получи бяло петно относно сватбата на Харунчо с Абалата.
Затова всички се спогледаха сконфузно ! #Crazy

Ха, ха мноооого е готина Саадет ! Как ми се иска да получи бяло петно и да вземе  Еда зажената на Харун.....
Тогава да й видя физиономията на Мелдището  Mr. Green

# 94
Форбс, мн те моля пиши с 2 думи какво каза Мелда на закуската за бра4ната нощ  и какво се обърка Саадет!
Извинявай, но не можах да го намеря този момент в резюмето. Изполлзвам повода и аз да благодаря за това, 4е  правиш
такъв жест за форума.

Попита Мелда за какво е дошла - сигурно за приготовленията за сватбата, дали е пробвала роклята - сватбена и до къде са стигнали с организацията около нея.

newsm62
Саадет е Непоправима ....

# 95
  • София
И днес ще остана вярна на традицията си да ви поздравя с едно стихче:

СПАСЕНИЕ

Добър ден на всички
неуморни мои пчелички!
Споделям: не го правя на пук,
но със стиховете съм до тук.

Със вчерашните си дълги тиради
преминах май всички прегради.
Като че и на мене Мелда
донесе неповторима вреда.

Исках да покажа нейният грях,
пък взех ,че станах за смях.
Без да искам така се увлякох,
че чак душата си разсъблякох.

Спасявам се. Ще чета наготово
без да натрапвам дар слово.
А вие пишете, не ги жалете
и злото до край очернете,
че лошите ако не бием
кафе на Босфора НЯМА да пием.

Отивам да си чакам реда с bganio и да си правим компания.

Ааа, не е честно така. Ти сега ни даде инструкции как да я караме по-нататък и реши да се оттеглиш от поезията. Голяма загуба ще е. Предлагам да си пишеш, като ти дойде музата и да пускаш по нещо, когато има най-голяма нужда и според вида на нуждата  - голяма, малка, средна и т.н. Аз вече така правя - в началото пишех директно, но сега първо в мой си файл и после пускам, като реша, че му е дошло времето и нуждата вече не може да чака. Нали във всяко нещо мярката е важна, а двете крайности трябва да се избягват.

И не те виждам с мен пред кабинета. Виж какво може да стане:

При Queen, M.D. записала се Тарабас
Но там и Бай ти Ганьо чакал час
Седели мирно двамата седели,
и както си седели, така се разсмели
че Queen, M.D усмирила ги с риза
една обща за икономия в тая криза

# 96
такъв жест за форума.
[/quote]

Затова всички се спогледаха сконфузно
[/quote]

Ха, ха мноооого е готина Саадет ! Как ми се иска да получи бяло петно и да вземе  Еда зажената на Харун.....
Тогава да й видя физиономията на Мелдището  Mr. Green
[/quote]

Mного благодаря, Форбс! Май Саадет е най-близо до истината!

# 97
  • София
такъв жест за форума.

Стига бе, тия заради Саадет всяка седмица ще почнат да правят сватба. Вече виждам текста на поканите:

Ссемейства Феяз и Гюлер имат удоволствието
да ви поканят на традиционната седмична сватба
на техните възлюбени чеда
 Харун и Мелда.

# 98

Аз мисля,че много хора се засегнаха от израза "изтрещяхте",може би това е въпрос на речник,аз лично не съм се засегнала,защото не се смятам за "изтрещяла".Все пак не се пише така във хорум!Но е добре да сложим . на това!

А аз си мисля,че няма смисъл да се коментира каквото и да било по този въпрос.
Моето мнение е в унисон с Торнадото за приказката й -"изтрещяхте" .
1. Това е сериал ,който развълнува всички и ги трогна по някакъв начин-( Кой откри подобна съдба,като на героите в своя живот, Кой намери поука, Кой разтуха...)
2. Обсъдиха се доста акценти за 24 теми - включително поведение, облекло, обстсновка,взаимоотношения, игра на героите, семантиката на сюжетната линия, фабулата, идеята на сериала...Превърнахме се в психотерапевти, поети, организатори на екскурзии, преводачи и всякакви други професии да не изброявам - както и "Умитворители".
3. Прекалено лично се възприе поведението на някои герои и тяхната по нататъшна съдба в серила
5. Нерви се хабиха, Цигари се пушиха, Водки и Вина се изпиха, Хапчета за успокоение се изпиха....Накрая какъв е резултатът ?!-Актьорите си живеят и се смеят , а тук стареем от нерви...
6. Прекалено много се обсъди това неродено бебе Ямур- кога ще се роди, как ли ще се роди, ще оживее ли то , а Еда...

Еееее, съгласете се ,че е смешно и някой ,ако ни чете ще помисли ,че наистина сме врътнали и не сме добре .
Върнете се в старите теми и вижте с какъв сериозен тон и начин са написани тези постове.

Това е от мен и моето мнение.
Аз се забвлявам тук и въобще не се впрягам във фабулата.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 13:18 от forbes

# 99
  • София

Абе, понякога наистина имам чувството, че съм се върнал в детската градина. Но какво по-хубаво от това - успели сме значи да събудим дремещите деца в нас!

# 100
Добро утро, дами и господине! Желая ви един прекрасен ден!
Искам да се извиня на Тереза и Бинзи, за това, че съм копирала темата от тях, но ми е за първи път и не знам някои неща! Надявам се, че не ми се сърдите, но го направих от добри чувства! Естествено, че не мога да се сравнявам с вас, но се надявам да помогна по някакъв начин! Благодаря!
Няма проблеми така се е случило  Hug

# 101
  • София
А аз си мисля,че няма смисъл да се коментира каквото и да било по този въпрос.
Моето мнение е в унисон с Торнадото за приказката й -"изтрещяхте" .
1. Това е сериал ,който развълнува всички и ги трогна по някакъв начин-( Кой откри подобна съдба,като на героите в своя живот, Кой намери поука, Кой разтуха...)
2. Обсъдиха се доста акценти за 24 теми - включително поведение, облекло, обстсновка,взаимоотношения, игра на героите, семантиката на сюжетната линия, фабулата, идеята на сериала...Превърнахме се в психотерапевти, поети, организатори на екскурзии, преводачи и всякакви други професии да не изброявам - както и "Умитворители".
3. Прекалено лично се възприе поведението на някои герои и тяхната по нататъшна съдба в серила
5. Нерви се хабиха, Цигари се пушиха, Водки и Вина се изпиха, Хапчета за успокоение се изпиха....Накрая какъв е резултатът ?!-Актьорите си живеят и се смеят , а тук стареем от нерви...
6. Прекалено много се обсъди това неродено бебе Ямур- кога ще се роди, как ли ще се роди, ще оживее ли то , а Еда...

Еееее, съгласете се ,че е смешно и някой ,ако ни чете ще помисли ,че наистина сме врътнали и не сме добре .
Върнете се в старите теми и вижте с какъв сериозен тон и начин са написани тези постове.

Това е от мен и моето мнение.
Аз се забвлявам тук и въобще не се впрягам във фабулата.

[/quote]

Добре де, който и каквто и да каже, едва ли ще промени някой от нас, стила му, отношението му към сериала и причините, поради които е във форума. Всеки си има неговите и някой, ако плаче пред екрана или върху клавиатурата или се вживява прекалено, си остава за негова сметка. Но пък във форума може да намери успокоение, да се разведри с малко смях или повече оптимизъм. Може и обратното - отрезвяване да се получи.

А евентуалната констатация, че може би не сме добре, не ми звучи чак толкова страшно. Ако на това му викат да не си добре, на мен ми харесва (Верно съм за преглед вече...)

# 102
Драги ми Бай Ганя,
АПСЕЛЮТНО съм съгласна с всичко, което си написал, само ще ти кажа, че мен музата никога не ме напуска.Ходим си навсякъде ние двете и съм сигурна, че и пред кабинета сме били двете, щом се е стигнало до усмирителна риза. В действителност може наистина да дават по една на двама в кризата, ама така пък е по-задушевно.

# 103
добър ден  много сте готини всички!!!!
мисля. че вилмът ще завърши добре
за еда и харун.......

# 104
Добре де, който и каквто и да каже, едва ли ще промени някой от нас, стила му, отношението му към сериала и причините, поради които е във форума. Всеки си има неговите и някой, ако плаче пред екрана или върху клавиатурата или се вживява прекалено, си остава за негова сметка. Но пък във форума може да намери успокоение, да се разведри с малко смях или повече оптимизъм. Може и обратното - отрезвяване да се получи.

А евентуалната констатация, че може би не сме добре, не ми звучи чак толкова страшно. Ако на това му викат да не си добре, на мен ми харесва (Верно съм за преглед вече...)

Съгласявам се отново ..... Аз съм от тези, които много се вживяват в историята и понякога наистина се успокоявам сред вас....
После бързо ми минава ........ хубаво е , че ви има ! а за сръдни сме големи хора  Joy

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:34 от murmur

Общи условия

Активация на акаунт