Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 049
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia, Bulgaria
Страхотни хороскопи, а този за овена е напълно точен - това сме ние Серхан, Харун и аз, колкото и нескромно да звучи. Знаеш ли колко жени са ме лъгали..., а и мъже де.

бганьо, много се радвам, че са ти харесали хороскопите , а овните и аз имам причини да ги познавам така добре .  Simple Smile
Само не ми хареса това, че сте определили Мелда като дева, аз на аблата ли ви наподобявам, бе хора? Това Мелдище ще ми развали зодията! Naughty
Н е трябва да се врягаш от този факт,ДЕВИТЕ са много аналитични и последователни.Те са готови да стигнат и до крайности ,но да постигнат целта си.Това,че Мелда я определиха като дева в сериала,означава ,че тя е точно такава,но всички знаем ,че освен датата  на раждане много други фактори имат значение за изграждането на една личност.Много астролози дори оттдават по-голямо значение на асцедентния знак-така,че споко!

# 286
  • София
здравейте и от мен .. просто дъщеря ми беше лазарка и цял ден я чакам а и преди около час си тръгнаха децата и не мойах да седна ..  така .. тази серия ще е ужасна направо не искам да я гледам .. не искам да си причинявам повече болка .. да пиля нерви .. но като се замисля пак искам да я гледам .. офф хора чесно полудях по тоя фил ... а сега чЕСТИТ ВИ ЛАЗАРОВ ДЕН И НАЙ- ВАЖНИЯ НИ ДЕН .. чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕРХАН .. ТОЙ Е НАЙ- ПЕКАНИЯ АКТЬОР КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА ... извинете за малко дългия пост  Hug Hug Hug гушкам ви и ви пращам от Сливен много целувки ...  Hug Hug Hug Joy

А, с тоя сериал не става така - или въобще не го гледаш или като го почнеш, няма сила, която да те спре. Ама аз де да знам за тая му особеност, като реших да хвърля едно око в началото.

# 287
Страхотни хороскопи, а този за овена е напълно точен - това сме ние Серхан, Харун и аз, колкото и нескромно да звучи. Знаеш ли колко жени са ме лъгали..., а и мъже де.

бганьо, много се радвам, че са ти харесали хороскопите , а овните и аз имам причини да ги познавам така добре .  Simple Smile
Само не ми хареса това, че сте определили Мелда като дева, аз на аблата ли ви наподобявам, бе хора? Това Мелдище ще ми развали зодията! Naughty
Взимам си думите назад.  Hug

Според мен Мелда е риби

# 288
  • София

Взимам си думите назад.  Hug

Според мен Мелда е риби

Мелда не знам, но Синем е на 22 април 80 г. родена.

# 289

Н е трябва да се врягаш от този факт,ДЕВИТЕ са много аналитични и последователни.Те са готови да стигнат и до крайности ,но да постигнат целта си.Това,че Мелда я определиха като дева в сериала,означава ,че тя е точно такава,но всички знаем ,че освен датата  на раждане много други фактори имат значение за изграждането на една личност.Много астролози дори оттдават по-голямо значение на асцедентния знак-така,че споко!
Шегувам се, разбира се! Аз съм от добрите деви!

# 290
Браво ! Признавам , сбъркала съм за девата !
Тя също и в сериала играе героиня съответстваща на зодията й в реалния живот.
Много земна, със силно чувство за собственост, тя на Харун гледа точно така.
Много организирани и подредени и в мислите и в чувствата си.
Да, Мелда е Телец.
Дано не обидя някото.
Във всяка зодия си има и хубаво и лошо.
От човека зависи какво ще развие.
 Heart Eyes

# 291
bganio, по повод моят семеен статус тази вечер, искам да те питам ти към кого от форумките се обърна когато съпругата ти беше в командировка по-рано? Не за друго, просто да се ориентирам в ситуацията, затова питам. Нали и аз тази вечер съм така!  Thinking

# 292
А някой ще помогне ли за Толга ?
Много ми е трудно да го определя коя зодия е героят му ?

# 293
  • Sofia, Bulgaria
БОРА е роден на 22 февруари1982г

# 294
Doğum tarihi: 22/02/1982
Doğum yeri: Ankara Ankara
Eğitimi: Mimarlık
 Hug Hug
толга

# 295
Ей на! Той е риби, а аз си мсилех, че е Мелда! Макар, че той ми прилича да е водолей! Той много млад, бе? Или май аз вече остарявам!!! Thinking Thinking Thinking

# 296
  • Sofia, Bulgaria
Много по-странни са хората родени на границата на две зодии,както е Бора и Синем,те взимат по нещо и от двете,къде по-добро,къде по-лошото от съответната зодия

# 297
  • Sofia, Bulgaria
Ей на! Той е риби, а аз си мсилех, че е Мелда! Макар, че той ми прилича да е водолей! Той много млад, бе? Или май аз вече остарявам!!! Thinking Thinking Thinking
Явно при него надделява повече водолейското

# 298
  • Sofia, Bulgaria
http://www.hotbul.com/video/serhan-yavas-654817.html Да уважим рожденния му ден!

# 299
  • София
bganio, по повод моят семеен статус тази вечер, искам да те питам ти към кого от форумките се обърна когато съпругата ти беше в командировка по-рано? Не за друго, просто да се ориентирам в ситуацията, затова питам. Нали и аз тази вечер съм така!  Thinking

Ами тогава верно същия въпрос ми зададоха и аз сега само го повторих. Аз тогава ясно кой съм имал превид на първо място, но Истанбул далече, снимки 5 дни в седмицата, а междувременно  много симпатични форумки се появиха. Та с две думи, който реши да заповяда.

Общи условия

Активация на акаунт