Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 32 992
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
Търпимостта ми към Еда е почти нулева. Освен това и актрисата не е от най-кадърните.

По държам твоето мнение,аз също не я разбирам. Целия и образ е изграден противоречиво.
Обичам семейството си и Мелда - а продължава да привлича Харун с действията си.
Искам да те забравя - но не пропуска възможност да е с него и не маха детето.
Иска Мелда да е щастлива - а скрива от нея истината и държи Мелда да продължи с Харун.
Желае до полуда Харун - а бяга от него.
Решава да живее с него - а не споделя нейното решение със семейството си.
и още какво ли не.......................

bghelp  Hug Hug Hug за твоето мнение почти бях сигурна, затова не питах теб Simple Smile Не, че нашето мнение има някакво значение ... но аз наистина няма да гледам тия серии от 27 до 37. Стига ми, дето съм ви чела тук Simple Smile

Ако имаш време, съветвам те да ги гледаш. Има какво да се научи. Диалозите са интересни.

добре! Но за целта, трябва да са преведени ... иначе нищо няма да схвана.

27, 28,29 - 30 са преведени има ги на първата страница.
31 и 32 са преведени почти до половината, да се надяваме,че ще ги преведат и останалите части,макар,че четох,че няма да ги превеждат.

# 376
Добро утро и от мен съфорумци

Как мислите дали има нужда да кометираме изобщо новия фрагмент. Аз нямам дори и желание само като видях и ентусиазъм нулев.

Bgagnio да ти кажа чесно имаше един поздрав за тебе назад с някакъв линк не знам защо ама го съпоставих много с твоята подскачаща обца тука.  smile3521

Harda преди правехте много точни коментарипо секунди почти на фрагментите сигурно и на вас не ви се коментира с тоя фрагмент.

Лек и приятен празник.

ПП А АЗ ще си го празнивам с моето сладко малко цветенце

# 377

Как мислите дали има нужда да кометираме изобщо новия фрагмент. Аз нямам дори и желание само като видях и ентусиазъм нулев.

Bgagnio да ти кажа чесно имаше един поздрав за тебе назад с някакъв линк не знам защо ама го съпоставих много с твоята подскачаща обца тука.  smile3521

Harda преди правехте много точни коментарипо секунди почти на фрагментите сигурно и на вас не ви се коментира с тоя фрагмент.

Лек и приятен празник.

degavu, весел празник и на теб, въпреки, че е такова наведено времето  Hug Hug
Благодаря за думите, опитвам се да се въздържам да коментирам, но не винаги успявам да се спра  Joy Joy Joy

# 378

Лек и приятен празник.

degavu, весел празник и на теб, въпреки, че е такова наведено времето  Hug Hug
Благодаря за думите, опитвам се да се въздържам да коментирам, но не винаги успявам да се спра  Joy Joy Joy

НА мен лично коментарите за фрагментите които правехте преди бяха много верни дори и в детайли има доста неща които ги познавахте а дори и някои кадри чак след като прочета коментара ви ги виждах. Затова ми е интересно да прочета ващите виждания

# 379

Лек и приятен празник.

degavu, весел празник и на теб, въпреки, че е такова наведено времето  Hug Hug
Благодаря за думите, опитвам се да се въздържам да коментирам, но не винаги успявам да се спра  Joy Joy Joy

НА мен лично коментарите за фрагментите които правехте преди бяха много верни дори и в детайли има доста неща които ги познавахте а дори и някои кадри чак след като прочета коментара ви ги виждах. Затова ми е интересно да прочета ващите виждания

ще мапиша какво виждам в тоя фрагмент, с изричната уговорка, че не съм гледала доста серии.

Еда записва видео, според мен, предсмъртно. Вероятно казва колко се е объркал живота й, как не е искала да навреди на семейството си, че много ги обича и т.н. Надявам се да споделя и за обичта си към Харун. Зад нея има детски рисунки. Не си спомням да съм виждала дома на моделиерката - а и не виждам защо там да има такива рисунки. Тогава къде е това място? Некво студио? Супер странно ще е. После, Еда като пада, пак не се сещам къде е това.
Иначе, кво друго виждам: на гробищата чак и столове са им сложили на Феяз и Харун  Joy Joy Joy Има обвинения в очите на Харун и вина в тези на Феяз.
Семейството на Еда рони крокодилски сълзи ... нищо ново под слънцето.
Там, дето са с Толга е Метин - тва е домът на Харун.

абе кво стана с бременността на Мелда. Някак заглънха 'тва щастливо събитие'...  Joy Joy Joy

# 380
Да за столовете направо са страшни чак се разсмях и аз явно са искали да показат че Бату рано или късно все пак не е толкова лош знае ли човек.

# 381
  • София
Ето и обещаното алтернативно стихче за Еда, ако и на който му се чете. И малко се чудя на коментарите за смисъла и логиката в разговорите между Еда и Харун. Аз вече се отказах да ги търся, защото реших, че това или са кодирани разговори или пък е нещо много по-просто - като всички влюбени и те двамата си говорят глупости (за околните) и дълбоко смислени и многозначителни неща (за тях двамата и на техния език), които наистина не вършат особена работа в тяхната ситуация. Но нали по едно време бяхме стигнали до извода, че този филм е меко казано ирационален.

Че защо ли да харесваме Еда?
(за тези, които не я харесват може би)

Чета във форума да пишат
Че по една жена въздишат
Влюбени били те във Еда
Оставила в душите им следа

Чета и не спирам аз да се чудя
Даже и нощем като се събудя
Какво ли намират в тази жена
Какъв ще е живота с такава една

Да готви тя не може, ама хич
Цял живот ще караш на сандвич
А на празници те чака тънка супа
Месо да търсиш в нея с лупа

В неделя ще се молиш за спагет
Студен ядеш го, поръсен с лед
Иначе запретваш сам ръкави
И готвиш каквото ти се нрави

Не ми се мисли кой ли ще пере
Нека да оставим Еда да избере
Тя ще се радва ако ти го вършиш
Не само в леглото стойки да кършиш

Еда е много глезена от малка
От Гюлер има отлична закалка
Кака й винаги плитките сплита
А тя пищи и със крак я рита

Жестока е Еда към Толга верно
Как го лъже само лицемерно
А той за нея дупето си дава
От пода само да й се наслаждава

За себе си мисли само Еда
Наоколо няма ли други в беда
Уж за всички готова да страда
А за нея си иска само награда

И нали се пише дева непорочна
А със Харун от раз секса започна
После реши, че бебето ще стиска
Докато на нея да роди й се прииска

Чудя се само и мая се, о боже
Някой да търпи я дали ще може
Как ще се живее с тази Еда
На която името е просто жена

# 382
  • София

Лек и приятен празник.

Това се води овен, а аз нито нито имам овца, нито съм такава, както беше в "Сако от велур".  А за поздрава нещо сега не се сещам - да не съм го проуснал?

# 383
Ето и обещаното алтернативно стихче за Еда, ако и на който му се чете. И малко се чудя на коментарите за смисъла и логиката в разговорите между Еда и Харун. Аз вече се отказах да ги търся, защото реших, че това или са кодирани разговори или пък е нещо много по-просто - като всички влюбени и те двамата си говорят глупости (за околните) и дълбоко смислени и многозначителни неща (за тях двамата и на техния език), които наистина не вършат особена работа в тяхната ситуация. Но нали по едно време бяхме стигнали до извода, че този филм е меко казано ирационален.

Чета във форума да пишат
Че по една жена въздишат
Влюбени били те във Еда

Чета и не спирам аз да се чудя
Даже и нощем като се събудя
Какво ли намират в тази жена
Какъв ще е живота с такава една

Да готви тя не може, ама хич
Цял живот ще караш на сандвич
А на празници те чака тънка супа
Месо да търсиш в нея с лупа

В неделя ще се молиш за спагет
Студен ядеш го, поръсен с лед
Иначе запретваш сам ръкави
И готвиш каквото ти се нрави

Не ми се мисли кой ли ще пере
Нека да оставим Еда да избере
Тя ще се радва ако ти го вършиш
Не само в леглото стойки да кършиш

Еда е много глезена от малка
От Гюлер има отлична закалка
Кака й винаги плитките сплита
А тя пищи и със крак я рита

Жестока е Еда към Толга верно
Как го лъже само лицемерно
А той за нея дупето си дава
От пода само да й се наслаждава

За себе си мисли само Еда
Наоколо няма ли други в беда
Уж за всички готова да страда
А за нея си иска само награда

И нали се пише дева непорочна
А със Харун от раз секса започна
После реши, че бебето ще стиска
Докато на нея да роди й се прииска

Чудя се само и мая се, о боже
Някой да търпи я дали ще може
Как ще се живее с тази Еда
На която името е просто жена

bganio Simple Smile))) тва, че Еда не можела да готви и пере не е никакъв проблем. Аз гледам на образа й по-общо.
Пропуснал си може би най-важното: умишлената й лъжа към Харун, човека, когото казва, че обича. А иначе, ако питаме Еда какво обича у Харун, едва ли ще може да каже ...

# 384

Лек и приятен празник.

Това се води овен, а аз нито нито имам овца, нито съм такава, както беше в "Сако от велур".  А за поздрава нещо сега не се сещам - да не съм го проуснал?

Ами сори за овцата сбъркала съм но на това ми прилича повече. аз заради подскачането говорех

# 385
Здравейте отново !

Разбра ли се за какво е тази награда на Незабравима.
Даваха на екрана откъси от последната серия.
да не би да са наградени заради нея ? Rolling Eyes
Защото за най-добър сериал , наградата си я получиха по-рано.

# 386
  • София

Чета във форума да пишат
Че по една жена въздишат
Влюбени били те във Еда
..............

[/quote]

bganio Simple Smile))) тва, че Еда не можела да готви и пере не е никакъв проблем. Аз гледам на образа й по-общо.
Пропуснал си може би най-важното: умишлената й лъжа към Харун, човека, когото казва, че обича. А иначе, ако питаме Еда какво обича у Харун, едва ли ще може да каже ...
[/quote]

Приемам, както се казва с благодарност, всякакви критики към това импровизирано произведение, родено по време на пролетно почистване. Наистина не е изчерпателно, но само исках да покажа контраста между двете неща, които съжителстват в нас цял живот - полета на любовта и падението от сивото и досадно ежедневие.  А за прането и готвенето не знам -  изглеждат дребни детайли, но понякога могат да спрат и обърнат колата, колкото и нелепо да звучи. Особено ако коня отдавна си е заминал.

Но с едно наистина не съм съгласен - какъв е смисъла да питаш влюбения защо е влюбен и какво точно харесва в любимия си. Какво значение има? Тя просто обича Харун и толкоз. А за лъжата й към него си права - това не го разбирам и одобрявам.

# 387
Харда, съпругът ми също не харесва Еда.
Затова сигурно спря и да гледа филма.
В началото имаше някакъв интерес.
Сега ме пита - Тая лигла разбра ли най-сетне за какво плаче ?
Не се обяснявам много, много, защото сме често на двата полюса.
Обаче я е казал нещо за Харун , я съм скокнала  Wink

# 388

Чета във форума да пишат
Че по една жена въздишат
Влюбени били те във Еда
..............

[/quote]

Приемам, както се казва с благодарност, всякакви критики към това импровизирано произведение, родено по време на пролетно почистване. Наистина не е изчерпателно, но само исках да покажа контраста между двете неща, които съжителстват в нас цял живот - полета на любовта и падението от сивото и досадно ежедневие.  А за прането и готвенето не знам -  изглеждат дребни детайли, но понякога могат да спрат и обърнат колата, колкото и нелепо да звучи. Особено ако коня отдавна си е заминал.

Но с едно наистина не съм съгласен - какъв е смисъла да питаш влюбения защо е влюбен и какво точно харесва в любимия си. Какво значение има? Тя просто обича Харун и толкоз. А за лъжата й към него си права - това не го разбирам и одобрявам.
[/quote]

защото ни показват обич, не просто влюбване, а обичта се предполага, че е нещо осъзнато ....

# 389
  • София
Ами сори за овцата сбъркала съм но на това ми прилича повече. аз заради подскачането говорех
[/quote]

Ами тя (овцата) си подскачаше вече, когато реших да я ползвам за картинка. А пък аз просто си представих, че е овен, готов всеки момент да тръгне на фронтална атака. Нали не звучи агресивно, че да вземат да ме изхвърлят от форума в разцвета на творчеството ми?

Общи условия

Активация на акаунт