Жестокост към куче...

• 55 393
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 210
Не знам кой е дебил и кой е малоумен, но вие определено нещо не сте наред. Има ви нещо но не мога да кажа точно какво. Ако не бяхте толкова смешни, щяхте да сте жалки. И понеже не ми се занимава с вас ще бъда кратък. Един малък пример за илюстрация на това кой е зле и кой е още по-зле - аз или вие.

Темата "Пребиха Красен (Роналдиньо) от България търси таланти" е вече на трета страница, при почти нулев интерес и е навъртяла ... познайте колко ... само 3 страници!!!!
ОБАЧЕ
Темата "Жестокост към куче" вече три дни не слиза от топ 3 най-посещавани теми и е навъртяла към момента 14 стр. и продължава да ги навърта...
Айде сега ако ви е останал още мозък в главата го напрегнете и си направете сами извода - кое събитие е по-важно за повечето майки тук - пребития циганин или малтретираното куче.
Пребития циганин - 3 стр.
Малтретираното куче - 14 стр.

Само на мен ли нещо не ми се вижда много нормално това - малтретираното куче да е много, ама много по-важно от пребития човек (пък бил и той циганин). И това във форум посещаван предимно от жени, майки които явно поставят проблемите на животните пред тези на хората.... Нямам думи просто...  ooooh! ooooh!

Най-сетне някой да се изрази по толкова деликатен начин по въпроса Simple Smile

Аз затова игнорирах всички покани във фейсбук групата за кучето. Само като я видя и ми се повдига - прелива от коментари: "Смърт за садиста", "На тоя също трябва да му се накълцат краката и пр..."... Той може да е садист, ама вие като приказвате така, значи не му падате по-ниско от нивото. А вие какви сте?

Напоследък все повече се затвърждава мнението ми, че помиярозащитниците избиват нечии комплекси. И то си личи в изказванията им.

# 211
Недей да подписваш петицията, просто не влизай в тази тема моля те, имай малко уважение към нас.

Ау, ама аз вече я подписах.  Ша ма прощавате вие, дето ще ревете, пък накрая няма и 2 лв.  да дадете.   Ама  ша ривете.  Колко сме  благородни. Ако не бяхте толкова смешни, щяхте да сте жалки Ама сте повече жалки.
българската черта, да говориш, без да знаеш. Ето моята организация: http://www.saveapet.co.cc/
Единственото което ме прави щастлива е да помагам на животните. И винаги половината ми заплата отива за тях. Не само, че помагам а вече съм писала на няколко чуждестранни организаций относно кучето..с тези организаций имам връзка и не малко кучета съм успяла да транспортирам в Германия и Холандия, благодарение на добри хора. Най ми е кофти когато някой говори по тема а не разбира нищо и не е запознат с нещата.

# 212
Не знам кой е дебил и кой е малоумен, но вие определено нещо не сте наред. Има ви нещо но не мога да кажа точно какво. Ако не бяхте толкова смешни, щяхте да сте жалки. И понеже не ми се занимава с вас ще бъда кратък. Един малък пример за илюстрация на това кой е зле и кой е още по-зле - аз или вие.

Темата "Пребиха Красен (Роналдиньо) от България търси таланти" е вече на трета страница, при почти нулев интерес и е навъртяла ... познайте колко ... само 3 страници!!!!
ОБАЧЕ
Темата "Жестокост към куче" вече три дни не слиза от топ 3 най-посещавани теми и е навъртяла към момента 14 стр. и продължава да ги навърта...
Айде сега ако ви е останал още мозък в главата го напрегнете и си направете сами извода - кое събитие е по-важно за повечето майки тук - пребития циганин или малтретираното куче.
Пребития циганин - 3 стр.
Малтретираното куче - 14 стр.

Само на мен ли нещо не ми се вижда много нормално това - малтретираното куче да е много, ама много по-важно от пребития човек (пък бил и той циганин). И това във форум посещаван предимно от жени, майки които явно поставят проблемите на животните пред тези на хората.... Нямам думи просто...  ooooh! ooooh!

Най-сетне някой да се изрази по толкова деликатен начин по въпроса Simple Smile

Аз затова игнорирах всички покани във фейсбук групата за кучето. Само като я видя и ми се повдига - прелива от коментари: "Смърт за садиста", "На тоя също трябва да му се накълцат краката и пр..."... Той може да е садист, ама вие като приказвате така, значи не му падате по-ниско от нивото. А вие какви сте?

Напоследък все повече се затвърждава мнението ми, че помиярозащитниците избиват нечии комплекси. И то си личи в изказванията им.

Звездичко, Ако някой направи това с член от твоето семейство, значи няма да направиш нищо на изверга? Е радвам се тогава. Това е психопат, за психопати няма място на тази земя.

# 213
Звездичко, Ако някой направи това с член от твоето семейство, значи няма да направиш нищо на изверга? Е радвам се тогава. Това е психопат, за психопати няма място на тази земя.

Контравъпрос: Монкас, ако куче изпохапе твоето дете и го остави инвалид, няма да направиш нищо на кучето?

# 214
Как някои хора могат да правят разлика между насилието върху хора и насилието върху животни? Насилието си е насилие. Колко деца загинаха в Ирак? Колко животни са мъртви или осакатени? Повдига ми се и от двете, когато се сетя. Повдига ми се, защото разни тъпи човеци са решили да се правят на богове. Не мога да разгранича едното от другото - може повредата да е в моя телевизор. Животът е живот - не е мой, за да го отнемам и не е редно никой друг да го прави. Това е моето мнение.

Във форума на dog.bg има предложение да се направи закон, който да осъжда такива жестоки прояви върху хора и животни. Ако ви е интересно, следете http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33092 Днес вероятно ще се публикуват нови предложения.

# 215

Контравъпрос: Монкас, ако куче изпохапе твоето дете и го остави инвалид, няма да направиш нищо на кучето?

Има една малка, но съществена разлика- Кучето, го прави несъзнателно/защитава се, затова хапе/, а Човека има разум-и го прави съвсем съзнателно.И мисля, че в Петицията има засегнато много по тези въпроси, затова е много важно да се чете за какво идва на въпрос.

# 216

Почваш да говориш глупости, няма да се занимавам с теб

# 217
Единственото което ме прави щастлива е да помагам на животните.

Дали ще изпитваш същото щастие ако от време на време вземеш да помагаш и на хората...
Половината заплата за животните, другата половина за хората примерно...

# 218

Не, драга/драги. Това е просто избягване на въпроса, че поставяш кучето едно стъпало над човека.

# 219

Не, драга/драги. Това е просто избягване на въпроса, че поставяш кучето едно стъпало над човека.
ти избяга от моят въпрос. а аз не крия че за мен животните са по важни от хората. а аз разбрах що за индивид си и не ми се занимава с теб

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 21:09 от Monkas

# 220
Добре бе...
Като нещо в тоя живот не ви харесва, когато срещнете някаква несправедливост, защо не предприемете действие? Защо не направите петиция? Защо не призовете хората да помогнат? Защо не пишете до медиите, до министерството? Защо не направите подписка на улицата и не се опитате да промените нещата?

Аз съм разстроена от новината за Мими. Намерих хора, които споделиха моето недоволство и гняв и ПОНЕ се включих по някакъв начин.
А вие, които толкова пищите, че подобно внимание не се обръща на хората, какво направихте за изнасиленото дете? Какво направихте за баба Гена - нахапаната от глутница кучета? Какво направихте, за да се опитате да промените нещо?

# 221
Единственото което ме прави щастлива е да помагам на животните.

Дали ще изпитваш същото щастие ако от време на време вземеш да помагаш и на хората...
Половината заплата за животните, другата половина за хората примерно...
За всичко си има хора нали? На кой да помогна, на човекът който разчлени Радостина или на ученикът който удуши своята съученичка или на педофилите и изнасилвачите?

# 222
  • София
Монкас, ако куче изпохапе твоето дете и го остави инвалид, няма да направиш нищо на кучето?

Въпросът съдържа отговор в себе си - по закон агресивните кучета се прибират и евтаназират. Законите трябва да се спазват, сигурна съм, че всички това искаме, само че тези закони не са достатъчно строги по отношение на проявена жестокост към животните, трябва да има сериозни наказания, и дано те поне малко ограничат подобни прояви.

# 223
Въпросът съдържа отговор в себе си - по закон агресивните кучета се прибират и евтаназират.

Това не се прави. Знам го, защото съм се сблъсквал с Екоравновесие и искане конкретно агресивно куче да бъде евтаназирано. Това куче беше нападнало отмъкнало чантата на моя позната. Получавал съм отказ: съжалявам, нищо не може да се направи.

Екоравновесие - същите лицемери, както и Четири лапи.

# 224

Садистът си е садист - дали става дума за животни или хора ,
                няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт