Жестокост към куче...

• 52 956
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 765
  • Costa Rica

След като кучетата не са част от твоя живот....какво правиш в тази тема?Въпроса не е толкова реторичен,колкото изглежда.
Ами аз гледам, че в "тяхната" тема почти никой не им опонира - сигурно им става скучно от толкова единомислие и затова идват да правят купчинки в нашата. Twisted Evil Без да почистват след себе си.

Китана, да наблегнеш, че между двата въпроса няма нищо общо, м?

А на раздаващите евтаназия наляво и надясно да напомня, че все по-популярни стават приютите с no kill policy по ония места, дето ги бленувате.

# 766
Трещерица, стой си у дома. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
Но има нещо друго - мен ме е страх не от кучета, а от такива като теб. И те са много. Много повече от всички кучета...

# 767
Трещерица, стой си у дома. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
Но има нещо друго - мен ме е страх не от кучета, а от такива като теб. И те са много. Много повече от всички кучета...

Така, де, който не си пада по кучета, да си седи дома.  Ама понякога ми се налага да изляза. И не ща да срещам кучета.  Малки, средни или големи.

# 768
Така, де, който не си пада по кучета, да си седи дома.  Ама понякога ми се налага да изляза. И не ща да срещам кучета.  Малки, средни или големи.

Винаги съм се чудила на дядо Ной,  що ли ги е взел кучатата в ковчега  newsm78 Колко по-добре щеше да е да ги беше оставил, а, Трещи  Crossing Arms

# 769

дунавска бабе, тоя ник, като избрах, не знаех, че ще се свърже с изтрещела.  Съвсем друго значи.

Аз пък не съм казала, че си изтрещела, а трещиш, правиш ли разликата......, за лайната е едно, за същността на темата е съвсем друго Thinking

# 770

Винаги съм се чудила на дядо Ной,  що ли ги е взел кучатата в ковчега  newsm78 Колко по-добре щеше да е да ги беше оставил, а, Трещи  Crossing Arms
Аз понякога се чудя защо ковчега не е отплавал без Ной и семейството му........Доживях и този въпрос да си задам....

# 771

След като кучетата не са част от твоя живот....какво правиш в тази тема?Въпроса не е толкова реторичен,колкото изглежда.
Ами аз гледам, че в "тяхната" тема почти никой не им опонира - сигурно им става скучно от толкова единомислие и затова идват да правят купчинки в нашата. Twisted Evil Без да почистват след себе си.

Китана, да наблегнеш, че между двата въпроса няма нищо общо, м?

А на раздаващите евтаназия наляво и надясно да напомня, че все по-популярни стават приютите с no kill policy по ония места, дето ги бленувате.
Благодаря.Ще . Peace

# 772

дунавска бабе, тоя ник, като избрах, не знаех, че ще се свърже с изтрещела.  Съвсем друго значи.

Аз пък не съм казала, че си изтрещела, а трещиш, правиш ли разликата......, за лайната е едно, за същността на темата е съвсем друго Thinking

Така , де, кучета, та кучета. Горките кученца.  А ухапаните деца - кучета ги яли.

# 773
  • София

Така , де, кучета, та кучета. Горките кученца.

Ми да - темата е за горките кученца и пишем за горките кученца. Даже се казва "Жестокост към куче", каква изнедада, а? Ако ти се пише за ядрена физика, направи си тема и пиши.

# 774
В такъв случай си стой у дома доживот.
Защото, където и да отидеш кучета има. В европейските държави са задължително на повод, но размерите са най-различни.
Всъщност не си ли мислила, че този твой проблем може да бъде успешно разрешен - медикаментозно и терапевтично?
С тези си думи не желая да те обидя Stop. Всъщност надявам се естеството на тази твоя непоносимост да е такава, а не просто онази крайна непоносимост и омраза, която аз изобщо не мога да си обясня.

# 775

Така , де, кучета, та кучета. Горките кученца.  А ухапаните деца - кучета ги яли.

Не кучетата, та кучетата, а  Човекът да си остане Човек, към себе си и към всичко, което го заообикаля.

# 776
Трещерица,разбирам те.Ако щеш вярвай.
Но ти разбираш ли в коя тема пишеш?Не ти ли стигат хилядите други за бездомните?

# 777
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, ама там е скучнооооо. Joy

Аз още чакам отговор от Трещерица.

# 778
Да, ама там е скучнооооо. Joy
Оказва се, че не е. Особено, когато буниш духовете в кучкарска тема Laughing.
А отговор може и да не дочакаме скоро, вероятно е изтрещяла напълно и е излязла Joy.

# 779

Така , де, кучета, та кучета. Горките кученца.  А ухапаните деца - кучета ги яли.
Айде млъквай че от такива като тебе ми се повръща!Да горките кученца.Какво е виновно куче като Мимето?Трябваше ли да изстрада толкова,заради някой болен мозък като теб?Мен ме е страх от такива като теб дето мислят по тоя начин.И вие деца възпитавате ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт