Жестокост към куче...

• 52 072
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 45
Подписах петицията!
Но ми се ще тук да следим развитието и какво се случва с касапина.  #Cussing out
А от другия форум прочетох, че кученцето било адекватно, но още гледало с ужас и го криели в мазе на някаква къща.  Cry  Ех, как може да има такива хора!!!

Ако не го приберат в затвора и да го насилят него там, още по-добре ще е да остане навън и да го линчуват. Може някой да каже, че самата аз съм агресивна, но това заслужава този. Пръст по пръст, не крак по крак, всичко да вижда в съзнание !!!

# 46
Аз току що гледах репортажа по НТВ и не е в мазе Мима, така се казва тя малката душичка, и гледах очите и- Боже, пълни с толква доброта очите на Мима....

# 47
Аз нямам Бг тв. Кажи повече за репортажа?  Praynig

# 48
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ако не се притесняваш виж репортажа, линк към който дадох по- напред.

Там собственикът как я прегръща и й казва пиленце. А то го гледа с такава любов. Мисля, че е било много кротичко и любвеобилно, затова онзи го е хванал. Sad 

# 49
 Cry Cry Cry Cry гледах точно 02 секунди  Cry Cry Cry само като му видях погледа, пак почнах да плача.  Cry Cry Cry Cry
как искам да не е вярно това.

# 50
Въпреки преживяното кученцето все още намира обич в сърцето си, очите й са изразителни и красиви и в нея няма агресия.
За съжаление тя е жертва на безумен садизъм  Cry

# 51
Пуснали са и репортаж по Нова телевизия доколкото разбрах, но не можах да го намеря. Също и по ПРО бг: http://novinitepro.bg/bulgaria/beznakazana...enie-u-nas.html
Това изобщо не е единичен случай на насилие над животно, но се надявам сега да успеем да постигнем нещо. Дано медийното внимание е началото на промяната и най-сетне да започнем да се държим като европейска страна.

# 52
Потресена съм. Ужасно ми е мъчно за животинката, и незнам какъв идиот трябва да си, за да направиш подобно нещо. А най лошото е, че срещу семплата глоба от 1000лв, между нас отново ще се разхожда един абсолютен психопат, който днес отрязва четирите лапи на куче, а утре може и на някое дете. Кво да кажа повече, държава без закони, нито за хората, нито за животните. Точка.

# 53
От снощи не мога да мисля за друго освен за това кученце. Много ми домъчня.
Не гледах целия репортаж, накрая дори не успях да догледам разговора с Явор от "Четири лапи", толкова ми беше гадно.

# 54
  • на брега на морето
Стопанинът на Мимето е толкова улав  и жесток колкото и касапина, който я е осакатил. Може ли цял месец да осакатява кучето му и  да не вземе мерки, да не привлече вниманието на хората! Ох, не мога да дойда на себе си! Дано да я вземат в чужбина и да й поставят протези. А на касапина му пожелавам в пълна мяра да изпита ужаса и болката на Мима.

# 55
... А на касапина му пожелавам в пълна мяра да изпита ужаса и болката на Мима.

И аз така.

# 56
  • Варна
Цитат от Без ДОм:
Цитат
Заради подобни случки миналата година граждани и НПО събраха над 30 000 подписа за инкриминиране на жестокостта срещу животни. Събраните и внесени в НС над 30 000 подписа, обаче, не бяха уважени и исканите промени в Наказателния кодекс, според които жестокостта срещу животни следва да се третира като престъпление, не бяха приети.

За какво си говорим повече Tired Господа законотворците ни се занимават с простотии, вместо поне да се опитат да отърват света от такива изроди. Ми безнаказани са. Ако не ги линчува някой са безнаказани. И добре го знаят. И ние знаем, че са опасни и нямат място сред хората. И кво от това?

# 57
  • Пловдив
Стопанинът на Мимето е толкова улав  и жесток колкото и касапина, който я е осакатил. Може ли цял месец да осакатява кучето му и  да не вземе мерки, да не привлече вниманието на хората!
Права си, но нека не забравяме, че по селата колят животни, а кучета прекарват целият си живот на верига на хляб и вода !
Не, че това е нормално, но за съжаление е факт, манталитета и начина им на мислене е такъв Confused

# 58
Ами те животните затова се гледат. А кучетата са пазачи, а не паркетни лъвове. И да, не ги хранат с Педигри.

# 59
  • на брега на морето
Ами те животните затова се гледат. А кучетата са пазачи, а не паркетни лъвове. И да, не ги хранат с Педигри.

Верно!  Отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт