Жестокост към куче...

• 55 393
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 180
  • на брега на морето
Този филм щях да го гледам. Simple Smile
Но не виждам каква е връзката, всички знаем, че кучетата са предани животни.

Мен ме поразява безусловната любов на кучето.

Еййй човек да бяха заклали нямаше да напишете толкова страници колкото за това куче....
ooooh! Много си зле

Ама МНОГО.

# 181
Еййй човек да бяха заклали нямаше да напишете толкова страници колкото за това куче....

Малоумен ли си , Дон ??? Виж -

Вчера попаднах на това във фейсбука..Ужасена съм! Човек, който проявява подобен садизъм към животни е склонен на същото и към хората. Голям процент от серийните убийци в света са започвали със жестокости и убийства на животни. Трябват ни закони, каквито има в САЩ, където на собствениците с лошо и небрежно отношение към животно да бъдат налагани жестоки санкции, затвор.
Подписах петицията, дано успеем.

# 182
  • Costa Rica

не знам дали има какво още да кажа. Много интересно заключение. Дано авторът е щастлив и в мир със себе си!
Ми да чакаме да заколи, а? Ей го колко е Дряново, една шепа народ, все някое детенце ще му пресече пътя на тоя. Кво ти пука, нали не е твоето?

Елиас, аз пък си мисля, че точно този тип хора са "в мир със себе си" и щастливи, е, по някакъв свой си свински начин, но едва ли днес не са закусили заради снимката във фейса. Да му мислим ние Wink

# 183
Някой, който има възможност да следи темите и в дог.бг, да каже има ли нужда от нещо кученцето  и да се организираме все пак.

# 184
Ша ма прощавате, но ако трябва да избирам между дете и куче, ще предпочета детето.

# 185
Ша ма прощавате, но ако трябва да избирам между дете и куче, ще предпочета детето.

Простено ти е. Вече ти свикнахме на стила Laughing Hug

# 186
  • на брега на морето

Отивай да избираш, но по-бързо.  wavey

Някой, който има възможност да следи темите и в дог.бг, да каже има ли нужда от нещо кученцето  и да се организираме все пак.

Насреща съм.

# 187
...но жестокостта към животно или към човек - за мен няма разлика.
Щом не се замисляш за болката, която изпитва това живо същество, докато ти си играеш на Господ - значи си чисто и просто - изверг...

Няма разлика, замислил се е само за това, че ако нарани куче няма да влезе в затвора. Подкосиха ми се краката докато четох статията, нямах сили да отворя втория линк.

# 188
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33052&st=260
това е темата в Дог.бг за съжаление въпросния син отказва протегнатата към Мими ръка и то от хора които са доста наясно с грижите за инвалидизираната душица и вече се чудя защо този човек с ник Восток така се инати. Може и да е грозно, но той няма право да го задържа, след като при първоначално отрязани две лапички те НЕ реагират и оставят Мими и след това изродът се връща и отрязва още две лапички... ами това ми е много измислена загриженост в момента   Twisted Evil

# 189
  • Балчик
Едва сега виждам тази тема и тук разбрах за тази... няма такава дума, която да охаркеризира постъпката на онова нещо, което е причинило това на беззащитната животинка. Разплаках се. Много се разстроих.
Как изобщо може да му дойде на някой в ума да извърши това? Днес е кучето, а утре кой?
Горката животинка. Потресаващо.  Shocked Shocked Shocked

# 190
  • при Arctic Monkeys
оф, ето за това не влизам вече тук. напълни се с дебили и този форум.
има група във Фейсбук и петиция, не знам дали има смисъл от нея, но я подписах.

# 191
това е темата в Дог.бг за съжаление въпросния син отказва протегнатата към Мими ръка и то от хора които са доста наясно с грижите за инвалидизираната душица и вече се чудя защо този човек с ник Восток така се инати. Може и да е грозно, но той няма право да го задържа, след като при първоначално отрязани две лапички те НЕ реагират и оставят Мими и след това изродът се връща и отрязва още две лапички... ами това ми е много измислена загриженост в момента   Twisted Evil

А у нас няма ли закрила на животните и да му я отнемат ?

# 192
Подписах петицията и до сега плаках, не мога да спра. Що за човек е този, как може да спи спокойно...Имам дете,а сега плача за едно куче, което също душа носи, може и бездомно да е, но какво да му се не види е направило толкова,че да го осакатят до края на живота му.. Cry Добре,че животинката си има човек да я храни,иначе ще умре.  А тези,дето питат какво сме захленчили за едно куче-то дали не е преживяло ужаса, и болката от всичко това? Дали не се е мъчило като човек? Каква е разликата? Животните заслужават много по-хубави неща от много хора.  Аз отдавна съм на това мнение. И дори някои хора заслужават да ги кълцаш парче по парче, животните стават такива, каквито стават под въздействието на човека. Cry

# 193

А у нас няма ли закрила на животните и да му я отнемат ?
Ами не знам какво има, но знам със сигурност какво няма и Господ да ни е на помощ Sad

# 194

Отивай да избираш, но по-бързо.  wavey
.

Не ми е нужно време. Определено ще избера детето. 

Общи условия

Активация на акаунт