Жестокост към куче...

• 55 393
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Пловдив
Преди малко гледах  част от филма Земляни,  за абсолютната зависимост на хората от животните и съм потресена от гаврата им с тях!
Срам ме е да се нарека човек!

# 332
 Cry Болни мозъци  Sad

# 333
  • Costa Rica
Е, знае ли се кой е извършителя?
Даже го показаха по телевизията. Каза, че той, миличкият, котка не можел да убие, та камо ли куче. И се подсмихваше едно такова...мазно. Sick Sick Sick Нищо не може да се докаже.  Ако разбера нещо повече  от мойте дряновски "агенти", ще казвам.

# 334
Животинката вече е при новата си собственичка - Ласка.
Минала е на първия си преглед при лекар.
Да й пожелаем успех за напред, и нека от тук нататък да има само щастие, в тъжните й досега очички.
  Praynig Hug

# 335
  • Варна
А това видяхте ли Shocked

http://www.animal.rusetv.com/news.php?item.268.1

Що за извратен народ се навъди, даже не знам как да коментирам вече... И после защо има агресия сред децата, накъде върви светът и т.н.... Ами накъдето сами го водим.

# 336
  • Costa Rica
Миличките Cry
Добре, че децата са ги спасили. Има надежда за тях (за децата говоря, ще станат хора).
Надявам се, че в този случай, когато извършителката е известна, да се раздели поне с едни 500 лв. глоба Twisted Evil

# 337
Що за извратен народ се навъди, даже не знам как да коментирам вече... И после защо има агресия сред децата, накъде върви светът и т.н.... Ами накъдето сами го водим.

Навъдил ли?
Че тоя "народ" си го е имало от край време.
Нима не сме чували всички за това какво се случва с нежеланите кученца/котенца по селата?
Собственикът на майката ги взима току що родени, слага ги в чувал, завързва го, отива до реката и.....
Да продължавам ли?
Няма.
Та в тоя случай тия малки сладури са извадили късмет, че бабичката не е била в час за този метод.  ooooh!
Иначе сега нямаше да ги гледате на тази снимка.
И изобщо - изроди сме си били винаги, то за това и цялата държава ни е на такова дередже!
  Crossing Arms

# 338
Думи нямам. Горките животинки и горките дечица, които са присъствали  ooooh!
Сигурна съм, че малките чопърчета  ще си намерят добри стопани, големи сладури са. И тези тъжни очички- какво ли ще кажат, ако могат да говорят  Sad

# 339
Спомням си, че като бях малка пред блока ни в квартала в един кашон бяха оставени малки кученца - току-що родени. Мисля, че бяха кокерчета или поне смеска от кокер и улично. Та, децата се грижехме за тях, построихме им и колибка, хранехме ги по няколко пъти на ден "на смени". Един ден обаче къщичката беше на парчета, а кученцата бяха проснати на земята мъртви... Не можахме да разберем кой го беше направил, но почти бяхме успели да им намерим стопани.

Евала на децата от Русе, че са успели да ги спасят. Един ден и аз ще науча децата ми да обичат и уважават животните. А тази жена дано поне глоба да получи...

# 340
Шай, забравих да ти пожелая, бързо да ти минава крачето  Hug

# 341
елиас, благодаря Simple Smile  Hug

# 342
  • На земята, която е всъщност звезда.
И от мен пожелания за по- бързо оправяне на Шай. Peace

# 343
Благодаря, момичета Simple Smile

# 344
не мога да повярвам ,че такова нечовеци живеят сред нас. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт