Жестокост към куче...

• 55 398
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 450
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486643.0

Въпрос: Кой е прав в случая

Родителят (майката)  53 (63.9%)
Собственикът  30 (36.1%)

Общ брой гласове: 83

# 451
  • На земята, която е всъщност звезда.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486643.0

Въпрос: Кой е прав в случая

Родителят (майката)  53 (63.9%)
Собственикът  30 (36.1%)

Общ брой гласове: 83

Ида, ако искаш да коментираш и сравняваш безотговорен стопанин и жена с психичен проблем, не в тази тема! Naughty

# 452
  • София
Ида, ако искаш да коментираш и сравняваш безотговорен стопанин и жена с психичен проблем, не в тази тема! Naughty
Нямам за цел да правя сравнение, а да ви покажа как мислят по-голямата част от четящите форума  Peace

# 453
  • На земята, която е всъщност звезда.
Общ брой 83. Ако това е по- голямата част от четящите форума...горкият форум. Laughing

От любопитство прегледах темите в които пишеш. Нито една не е за деца или хора, нуждаещи се от помощ.  Shocked

# 454
  • Costa Rica
Нямам за цел да правя сравнение, а да ви покажа как мислят по-голямата част от четящите форума  Peace
Монкас, пази добрия тон! Всички мислим като теб, но при такъв начин на изразяване може да ни позатрият.
Малка Ида, ти май и там не си чела Mr. Green Прочети коментарите, за да ти стане ясно как действително мислят хората. За мен 55 блондинки (56, защото моя милост натисна грешния бутон, а опция за отмяна на гласа няма, защо ли? newsm78) не могат да са представителна извадка.

Много се радвам за Мими. Има си и другарчета, милата тя.

# 455
  • на брега на морето
Общ брой 83. Ако това е по- голямата част от четящите форума...горкият форум. Laughing

От любопитство прегледах темите в които пишеш. Нито една не е за деца или хора, нуждаещи се от помощ.  Shocked

Вселена, ти Вселена ли си или какво?  Hug Не си губи повече времето да отговаряш на такива заяждания.  Heart Eyes

# 456
  • София

Те може да мислят както си искат, това не значи, че са прави. А и анкетата е зададена некоректно, в случая няма прави и криви, има нарушител, и има престъпник. По-правилно би било да се пита, кой е по-виновен.

# 457
Сиси, Джуличка, перфектно казано, не бих могла да го измисля и напиша толкова добре, но споделям всяка дума.
Ето снимки на Мимето в новия и дом:
http://kris4i.snimka.bg/animals/mimi.487970.18043339
Ох миличката ни  Мими, аз пак рева...  Толкова тъга има в очите и.  Cry Толкова ми се иска да я гушна и милвам до безкрай...
Много се радвам,че се чувства добре в новия си дом!

# 458
# 459
# 460
Така - организаторката ми прати листа, който иска може да ми пише на ЛС с имейла си и да му го пратя.  Peace

# 461
  • София
Сиси, Джуличка, перфектно казано, не бих могла да го измисля и напиша толкова добре, но споделям всяка дума.
Ето снимки на Мимето в новия и дом:
http://kris4i.snimka.bg/animals/mimi.487970.18043339
Ох миличката ни  Мими, аз пак рева...  Толкова тъга има в очите и.  Cry Толкова ми се иска да я гушна и милвам до безкрай...
Много се радвам,че се чувства добре в новия си дом!

Милата душичка, и аз рева...уж не исках да се записвам в темата, уж гледах да не се разстройвам  Cry Всеки ден си мисля за Мимето и ме е страх, изрода да не посегне на друго животинче. Видяхте ли там колко са много? Трябва да го вкарат в затвора, кретена малоумен, както и всички останали като него галоши.

Бойко в теб ни е надеждата  Praynig

# 462

Изчакай да влезе някой за 1-5 години...

# 463
  • София
На Птичия грип искам да й благодаря, че се е сбогувала с темата, явно е отишла да се лекува.

# 464
  • при Arctic Monkeys
На Птичия грип искам да й благодаря, че се е сбогувала с темата, явно е отишла да се лекува.

надявам се, въпреки, че при демонстрираните отклонения в тази и други теми, състоянието там е доста тежко.

не прочетох всичко, но това с наказанията не ми звучи много сериозно. Законът за защита на животните (ако не бъркам името) в същността си е добър, но просто не работи.
има  ли нужда от пари за кучето още?

Общи условия

Активация на акаунт