Жестокост към куче...

• 55 397
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Котьо Тръмп, къде се събират? От линка, който си посочила не мога да се ориентирам Embarassed.

Ох, така ми се иска да имаме наистина действащ закон, който да е безкомпромисен към садистите.

# 527
Aз събирам и то на няколко места,но органиатора като ми прати петицията по мейла, въпреки,че бях задала 3 въпроса, не ми отговори. Например не знам на кого да предам листите,когато ги събера?

# 528
  • на брега на морето
Котьо Тръмп, къде се събират? От линка, който си посочила не мога да се ориентирам Embarassed.

Изпратиха ми текста на подписката - една от организаторките. В събота в 10.00 часа имаме среща на пилоните пред НДК. Аз си разпечатах формулярите и още в книжарничката събрах подписите на работещите в нея, всъщност те сами пожелаха да се подпишат. Сега обикалям домашните, довечера ще мина по съседите, дъщерята ще събира в училище и така, колкото - толкова.

Aз събирам и то на няколко места,но органиатора като ми прати петицията по мейла, въпреки,че бях задала 3 въпроса, не ми отговори. Например не знам на кого да предам листите,когато ги събера?

Ако живееш в София вече знаеш къде е срещата. Всички големи градове имат организатори, защо не потърсиш във Фейсбук? Там не съм поглеждала, но със сигурност може да се ориентираш. Та на такова събиране ще се предават събраните подписи.

# 529
  • на брега на морето
http://docs.google.com/Doc?docid=0AdqwjiuA2CbkZGM5bjJ0NmtfMWQ3amh4MmZ4&hl=bg 

това е подписката - НЕ СЕ ПОПЪЛВА ПЪРВАТА КОЛОНА С НОМЕРАТА

# 530

Мдам. Събирам и в офиса, от клиентите. Много се радват хората, става им приятно, че могат да помогнат. Всички, на които обясних за какво става въпрос, подписаха веднага и с охота.

# 531
  • София
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=105973149434180
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Протест СОФИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако сте против насилието върху животните и искате промяна на Наказателния кодекс, подкрепете ни! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Елате на 10 април (събота) от 10 ч. пред Народното Събрание на Митинг срещу жестокостта.
Защото насилието срещу животни и хора е едно и също нещо!!! ......Датата за Митинга е насрочена и е подадено заявление в Община София, разрешението се очаква на 9 април.

# 532
  • На земята, която е всъщност звезда.

Нещата се задвижват:

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6162338

# 533
  • Варна
Надявам се промените да станат факт, и то скоро.

# 534
Надявам се промените да станат факт, и то скоро.

Praynig Ако не се приемат тези закони и не станат действащи, ще се събере огромно народно недоволство. Сигурна съм, че управляващите го осъзнават.

# 535
Аз продължавам да издирвам на кого в Бургас да предам листите с подписи.

# 536
"наказания и за изоставяне на животно на улицата!" И това ще стане, когато животните ще имат организации, защитаващи правата им и имащи правомощия равни на полиция, както в Америка, само, че това изисква време и пари , които идват от благотворителност."Трябва да има и наказания и за циганите,които само мьчат конете,като ги юркат с каруци по София #Cussing outНали уж копираме от САЩ? Mr. Green

# 537
  • Край ''синьосиньото синьо море''
 http://www.mediapool.bg/show/?storyid=163839&srcpos=10 
Дано е вярно PraynigТози път май ни чуха Peace

# 538
Дано е вярно и дано влезе в действие Praynig.

# 539
"наказания и за изоставяне на животно на улицата!" И това ще стане, когато животните ще имат организации, защитаващи правата им и имащи правомощия равни на полиция, както в Америка, само, че това изисква време и пари , които идват от благотворителност."Трябва да има и наказания и за циганите,които само мьчат конете,като ги юркат с каруци по София #Cussing outНали уж копираме от САЩ? Mr. Green

Копираме... дръжки  Twisted Evil Уж се позоваваме на това, което ни изнася да избегнем правилното.
Тук бездомни кучета и котки няма. Факт е. Прибират се в приюти и ако някой вземе кученце от приют - получава до края на живота му по 250 евро, за да го гледа. Като се следи периодично дали е добре гледано. Тук масово просяци, клошари и зависими взимат куче/та, но ги гледат добре, защото се следят изкъсо. В Бг не виждам това да стане скоро  Tired

Общи условия

Активация на акаунт