Жестокост към куче...

• 52 843
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 945
Да,пудел!Прически ли ще му правя?Искам куче,а не облечено в кожухче нещо.
Китана,страх ме е от добермани,но ще се замисля над думите ти.

Истинския ,добре обгрижен и възпитан доберман(последните две са тясно свързани) конкурира всяко друго куче . Разпознава огромен брой човешки мимики - перфектно разбира какво е състоянието ти ,какво е настроението ти , какво ще направиш . Това е куче фанатично привързано към своето семейство и страда ,когато е лишено от общуването с него за дълго време .
Дори в играта си изглежда сериозно ,стегнато ,компактно . Когато седи или лежи ,рядко се "разплува" .
Будно ,концентрирано ,уравновесено куче .

Приключвам със спама. Peace

Забранила си получаването на лични.Исках да ти пратя един линк.

# 946
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен е изключително важно да се организират служители, които да проверяват и санкционират. Без това санкцията си остава само на книга. Ако има специална зоополиция, тя ще обикаля и санкционира стопаните на животни, изоставени по вилните зони, и случаите като Мими и Рекс ще намалеят. Такива зоополицаи трябва да обиколят всички строежи и складовете по Околовръстното, защото това са основни източници на бездомни кучета в София.

# 947
  • Варна
Много ме притеснява от 5 години да стане 3 години затвор.

И мен ме притеснява това. Макар че пише, че при утежняващи обстоятелства наказанието може да е до 5 години. И наистина остава въпросът как ще се обезпечи прилагането на закона.

# 948
  • София
всички строежи и складовете по Околовръстното, защото това са основни източници на бездомни кучета в София.
Амин! Няма другаде по света такова явление като куче от склад или строежно куче!

# 949
А какво ще бъде наказанието за добрия стопанин?!

# 950
Добре, но всички тези неща много трудно се доказват във съда и за това до сега няма наказани  Peace

# 951
  • sofia
Цитат
не се отнасят до ритуалното жертвоприношение на селскостопанските животни, както и до умъртвяването на животните, предназначени за храна,
   newsm78

# 952
  • На земята, която е всъщност звезда.
Добре, но всички тези неща много трудно се доказват във съда и за това до сега няма наказани  Peace

Наистина ще е трудно, но с времето трябва да се канализират нещата. Предполагам, че ще се набляга на свидетелски показания.

# 953
  • Варна
Аз съм доволна...СТЪПКА НАПРЕД е...и след като влезе в закона не трябва ли да е работа на полицията да се разправя с такива мизерници  Rolling Eyes

# 954
  • на брега на морето
А какво ще бъде наказанието за добрия стопанин?!

Живо, здраво и обичащо го куче.

# 955
  • София
Мен пък ме притеснява изявлението на М.Найденов,че "Министър Найденов предположи, че в парламента размерът на наказанието може да бъде намален", дано не са го предоопределили това намаление.
За Зоополиция скоро не вярвам да се намерят пари, може би, ако уредят нещо нормативно за да дадат възможност за сформиране на доброволни отряди от зоополицаи пак би било добре.
Jorjeta, иначе ти си права, че като стане престъпление ще е работа на полицията, но ..., "имаме по-важни неща на главата" го чувам като отговор на сигнал още отсега

# 956
Цитат
не се отнасят до ритуалното жертвоприношение на селскостопанските животни, както и до умъртвяването на животните, предназначени за храна,
   newsm78

Ами аkо няма убийсTва само за извраTено удоволсвие  / роне tova  / ,   и  мъkиTе оT необоснована злоба , ше е малkа kрачkа за човеkа !

МомичеTа , знае ли няkой kаk е Реkс ? Има ли вече изявление на  policiqta po tova Борисkа Kънчева садисT?

# 957
Цитат
   newsm78

Ами аkо няма убийсTва само за извраTено удоволсвие  / роне tova  / ,   и  мъkиTе оT необоснована злоба , ше е малkа kрачkа за човеkа !

МомичеTа , знае ли няkой kаk е Реkс ? Има ли вече изявление на  policiqta po tova Борисkа Kънчева садисT?
Какво ти е на клавиатурата?

# 958
  • sofia
Какво е това "Ритуално жертвоприношение" ? Shocked

# 959
Какво е това "Ритуално жертвоприношение" ? Shocked

Курбан.

Общи условия

Активация на акаунт