Жестокост към куче...

• 52 815
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 990
  • На земята, която е всъщност звезда.
И кой закон евентуално ще го хване. Защото промените още не са приети.

# 991
И кой закон евентуално ще го хване. Защото промените още не са приети.
НК евентуално . Защото стреля в непосредствена близост до хора . Това ако го пропуснат "покрай ушите си"....

# 992
.

# 993
# 994
Писах коментар, но видях, че се повтаря и го изтрих.  Simple Smile

# 995
# 996
  • София
Jarrita, аз товя чудесно го знам, но го постнах за да не се задават безумни въпроси относно "що е то жестокост", "ама само кучетата ли и т.н."

Относно поправките в Нк - не ми се иска да попарвам надежди ви, но пак ще си позволя да постна извадка от самия НК:

Раздел II.
Предели на действие на Наказателния кодекс

Чл. 2. (1) За всяко престъпление се прилага онзи закон, който е бил в сила по време на извършването му.
(2) Ако до влизане на присъдата в сила последват различни закони, прилага се законът, който е най-благоприятен за дееца.

# 997
  • София
Chanel, когато си вземеш Рот - не му режи опашката  Mr. Green (чл.7, ал.2, т.19 от ЗЗЖ), а също погледни и чл.7, ал.2, т.4

# 998
Мен пък ме притеснява изявлението на М.Найденов,че "Министър Найденов предположи, че в парламента размерът на наказанието може да бъде намален", дано не са го предоопределили това намаление.

Toва би било  POLITIЧЕСKO ЛИЦЕМЕРИЕ , саkън да не засTанаT  срешу садисTичния    ловдивсKи    роkурор  !
Измъkване  ОTНОВО оT  оtgovorносT  !   Takива ли са и новиTе държавници ?! НаkазаниеTо не Tрябва да се намалява  pod pet godiни !  

# 999
Ако на някой му дадат 1 ( една) година, то той спокойно ще се размине с условна. Close

togava i podkуpite  яkо ше вървяT

# 1 000
pusikat възможно ли е да пишеш нормално?

# 1 001
Jarrita, аз товя чудесно го знам, но го постнах за да не се задават безумни въпроси относно "що е то жестокост", "ама само кучетата ли и т.н."

Относно поправките в Нк - не ми се иска да попарвам надежди ви, но пак ще си позволя да постна извадка от самия НК:

Раздел II.
Предели на действие на Наказателния кодекс

Чл. 2. (1) За всяко престъпление се прилага онзи закон, който е бил в сила по време на извършването му.
(2) Ако до влизане на присъдата в сила последват различни закони, прилага се законът, който е най-благоприятен за дееца.

ЖалосTив заkон за заkононарушиTелиTе   bg    Kakво  овече да исkаT , prestъpнициTe  ?!!!

# 1 002
Нашият е с нормална опашка. Има действаща забрана, и въпреки това в клиниката продължават да режат опашки Confused

# 1 003

Не , kлавиаTураTа ,
съжалявам , че Ви Tормозя   Embarassed Hug

# 1 004
Клавиатурата не й е наред .

Аааа какво е станало с форума??Кви са тея тигани?

Общи условия

Активация на акаунт