Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 392
  • 749
  •   2
Отговори
# 285
,ни е се двата града изоставаме.
Не съм съгласна с теб,досега съм ги получавала не по-късно от 18ти,става въпрос за Пловдив.

# 286
В Бургас има пари по сметката ми но в банкомата ще са по обяд

# 287
За Плевен има Пощенска банка

# 288
Здравейте на мен ми казаха от Люлин за чл,43 и интеграции на 30 и от другия месец ще се места  на поща немогат да се чака толкова,

# 289
Мерси за информацията!

# 290
Здравейте на всички. Някой да знае нещо за Казанлък.

# 291
Здравейте на мен ми казаха от Люлин за чл,43 и интеграции на 30 и от другия месец ще се места  на поща немогат да се чака толкова,
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           момичета разговарях с зам министарката на соц министерство и тя ми уточни че от април ще дават парите на пощи и банки на 30 и 31 да нямало сардити

# 292
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           момичета разговарях с зам министарката на соц министерство и тя ми уточни че от април ще дават парите на пощи и банки на 30 и 31 да нямало сардити
хаха чудесно Wink
Ама не за да няма сърдити.. ми защото чак тогава ще могат да съберат нещо за който и да е  Crazy

# 293
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
A  в моята нищо не се вижда. Rolling Eyes
 Много странно .Дано проблема ми е в банкирането,че чакам и по чл.43 ,като нищо ще ни отложат за другия месец поради липса на парици. Crazy

# 294
Сливен - Райфайзен -няма за сега...по-късно пак ще проверя и ще дам инфо

# 295
За Добрич като гледам никой нищичко не е казал, но и тука няма Sad

# 296
За Добрич като гледам никой нищичко не е казал, но и тука няма Sad
Ако не се лъжя една майка беше споменал,че в Добрич вече са преведени newsm78

# 297
В Асеновград една позната каза ,че някой и казал че ще преведът детските след Великден дано не е вярно.Ако някой провери да каже

# 298
за жалост не са преведени, а определено нямаше да са ни излишни.

# 299
добро утро.някой знае ли за стара загора.успех на всички и дано днес да има радост вава всички градове

Общи условия

Активация на акаунт