Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 394
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
току що ми казаха за чл.43 от социалните че днес някъде ще има ,останалите утре на 100%(за Варна) ooooh! ooooh!
   и на мен така ми казаха за софия

# 601
срамота,не срамота,това е никои не чува,по градове протестите не помагат,трябва им общонационален май...но кои ще отида в софия да протестира от майките на децата с увреждания,все пак нали трябва да си гледаме децата...аз лично отивам и с детето даже... Shocked Shocked Shocked

# 602
еее,тва си е направо смешко,как преценяват на кои да пуснат пари и на кои не newsm62 енямам думи вече,но едно е сигурно-от сега нататък трябва да си чакаме парите в последният ден,в последния час.Казвам го ,за да не се нервим излишно

# 603
Аз сега се врьщам от социалните.Питах за интеграцията и ми казаха,че се надяват утре да има.За всеки случай проверих преди да се прибера и нямаше за София-Пощенска банка.

Какво да кажа на директорката в центьра за деца с увреждания,кьдето ходи детето ми се чудя.Жената ме чака от 7 дни, да си платя таксата.Няколко пьти като се забавя и ще вземат друго детенце на мястото на моето,а местата навсякьде са малко и ще остане без терапия.

# 604
Пловдив МКБ банк днес има,ама от толкова проверяване имам само 29 лв ooooh!

# 605
Попитах само в банка ДСК ли са ги превели, или и в другите банки ?

# 606
Пощенска в Сливен няма.

# 607
Пловдив МКБ банк днес има,ама от толкова проверяване имам само 29 лв ooooh!
Е, колко пъти си проверявала, че да ти вземе 6 лв  Shocked?

# 608
има ли чл 43 в пловдив

# 609
Здравейте! Пак да попитам дали някой знае дали са преведени детски към Булбанк Стара Загора  newsm78

# 610
Плевен -Инвест - по чл.43 -няма - преди малко видях.

# 611
Плевен -Инвест - по чл.43 -няма - преди малко видях.
                                                                                                                                                                                                                   smile3511

# 612
То вече си е за ядосване

# 613
То вече си е за ядосване
                                                                                                                                                                                                                       smile3518

# 614
Русе - Булбанк - преведени са детските най-после

Общи условия

Активация на акаунт