Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 12

• 37 395
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Детски има , но по чл.43 още не (поне до вчера късно вечерта)

# 571
по информация на инвестбанк бургас днес няма да има чл 43 УЖАС

# 572
добро утро ,някой знае ли нещо за шумен,има ли няма ли?

# 573
  • Варна
Зависи от банката. В Експресбанк - няма. Нито детски, нито интеграционни.

някой писа вчера че има детски в експресбанк токущо проверих онлайн явно късно но все пак вчера са ги превели newsm44

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 09:41 от mimiradeva

# 574
София още няма инеграции и чл,43

# 575
добро утро ,някой знае ли нещо за шумен,има ли няма ли?

Още вчера ги пуснаха,но само детски  newsm53

# 576
дали ще има скоро чл 43 никой не може да каже.Това вече е прекалено.Да изоставят децата с увреждане най накрая.

# 577
благодаря много вени78

# 578
Имате ли информация за Сливен - Пощенска банка ?

# 579
Вчера най- сетне си взех интернет банкиране но ми създаде проблем. Става въпрос за Пощенска банка. С влизането ми вътре с потребителско име и парола , веднага иска да сменя паролата но каквото и да напиша за такава ме отхвърля и не приема нова парола. Ако някой знае как да се справя с това нека ми пише на лични.

# 580
Вчера най- сетне си взех интернет банкиране но ми създаде проблем. Става въпрос за Пощенска банка. С влизането ми вътре с потребителско име и парола , веднага иска да сменя паролата но каквото и да напиша за такава ме отхвърля и не приема нова парола. Ако някой знае как да се справя с това нека ми пише на лични.

То си пише къде е проблема. Но, паролата трябва да съдържа Главна буква, малки букви и числа.

# 581
Сливен-Пощенска още няма.

# 582
В Русе наистина ги пуснаха вчера.  Hug

# 583
Аз още нямам преведени детски-Стара Загора Инвестбанк

# 584

То си пише къде е проблема. Но, паролата трябва да съдържа Главна буква, малки букви и числа.

Благодаря. Ще пробвам пак по- късно.

Общи условия

Активация на акаунт