Звездни компромати- 61 част

• 80 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Гвоздеят на първите две снимки, предполагам, е че са си взели кученце инвалид - с количка е.

# 588
  • София
В статията никъде не се споменава това кученце какво търси на премиерата на филма! На повечето снимки, които са дадени, Джени и Марк са без кучето. Което ме води на мисълта, че това куче може да е свързано по някакъв начин с филма ("Back-Up Plan")...
Това всъщност е филма, в който Дженифър Лопез е главна героиня - зачева по изкуствен път близнаци и в същия ден среща мъжа на мечтите си.

# 589
# 590
  • O.A.E./ Пазарджик
В статията никъде не се споменава това кученце какво търси на премиерата на филма! На повечето снимки, които са дадени, Джени и Марк са без кучето. Което ме води на мисълта, че това куче може да е свързано по някакъв начин с филма ("Back-Up Plan")...
Това всъщност е филма, в който Дженифър Лопез е главна героиня - зачева по изкуствен път близнаци и в същия ден среща мъжа на мечтите си.
От филма е кученцето. Не може да си движи задните крачета и за това е тази "количка". Филма е много сладък, а за любителите на "Moon light" и Алекс удоволствието е пълно. Невероятно секси мъж. Като повечето австралийски актьори Peace  Има линк на рекламата в подписа ми. (вторият)

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 11:54 от mariabutti

# 591
Галена и Донатела Версаче с една и съща рокля и сандали - на ... Версаче http://woman.-spam082-/n/na-koya-j-otiva-poveche-galena-ili-donatela.2808.html  Grinning

# 592
  • София
Галена и Донатела Версаче с една и съща рокля и сандали - на ... Версаче http://woman.-spam082-/n/na-koya-j-otiva-poveche-galena-ili-donatela.2808.html  Grinning
За малко да не я позная Галена на тази снимка Rolling Eyes

# 593
  • София

Колкото и да ми е противна тази Галена смея да твърдя че тук изглежда много добре PeaceКато казвам противна,не значи по визия а по държание ThinkingНаскоро я гледах и се държа като простакеса,уж майка била Rolling Eyes

# 594
  • In The Middle Of Nowhere
Галена и Донатела Версаче с една и съща рокля и сандали - на ... Версаче http://woman.-spam082-/n/na-koya-j-otiva-poveche-galena-ili-donatela.2808.html  Grinning

Да, толкова е фотошопирана, че няма повече на къде  Confused Но ако трябва да сравнявам на коя стои по-добре от нея и Донатела Версаче ще гласувам в нейна ползва, младостта си казва думата и е на нейна страна  Peace

# 595
# 596
Зорница нищо не каза, да не говорим в какъв шок изпаднах като и чух гласа, каква нежна външност, а глас като мъж, въх! Гласа настрана, жената трудно прави смислени изречения, чак ми стана жал за Гала как се мъчеше да поддържа разговор. А каква трогателна статия бяха написали за Зорница миналата седмица в ''24 часа'', ако не се лъжа. Изкараха я някакъв философ. Да не говорим за абсурдите от пайети и камъни, които показа.

Доста злобно си коментирала.В крайна сметка е много благородна постъпката и, да даде всичките си тоалети на момичета от домове за сираци. За което и правя евала. Освен това тя не си е избрала сама гласа.... Беше притеснена, държа се естествено и непринудено. Интересно ти как би се държала , ако си на нейното място??!!  Такива завистливи и злобни коментари не правят чест!

# 597
  • UK
Публичните личности би трябвало да са с ясното съзнание, че са обект на следене, внимание и засилени очаквания от страна на хората, затова и критериите към тях са високи и в момента, в който зрителят прецени, че тези критерии не отговарят на реалността, има право да бъде критичен до жестокост. Завистта и злобата нямат нищо общо. Да, това, че дава роклите си (които не носи) е приятен жест, а преди когато тази жена е била богата не разбрах дали се е занимавала с благотворителност. А за това аз как бих се държала- ами не съм се замисляла, ако някой ден ме поканят ще му мисля, а в това време ще се чудя с какво да си издействам реклама в медиите.

# 598
  • София
Зорница нищо не каза, да не говорим в какъв шок изпаднах като и чух гласа, каква нежна външност, а глас като мъж, въх! Гласа настрана, жената трудно прави смислени изречения, чак ми стана жал за Гала как се мъчеше да поддържа разговор. А каква трогателна статия бяха написали за Зорница миналата седмица в ''24 часа'', ако не се лъжа. Изкараха я някакъв философ. Да не говорим за абсурдите от пайети и камъни, които показа.

Доста злобно си коментирала.В крайна сметка е много благородна постъпката и, да даде всичките си тоалети на момичета от домове за сираци. За което и правя евала. Освен това тя не си е избрала сама гласа.... Беше притеснена, държа се естествено и непринудено. Интересно ти как би се държала , ако си на нейното място??!!  Такива завистливи и злобни коментари не правят чест!

Да,така беше PeaceТя между другото е много свита и няма самочувствие на богаташка...А колкото до гласа й,тя наистина беше притеснена...милата,съжалявам я колкото и пари да има..сама с три деца SadА е едва на 30г.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт