Звездни компромати- 61 част

• 80 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • На брега на реката
Е това ще е брутално просто, ако е истина. Все щеше да излезе някакъв компромат от бивш любовник, папарашки снимки или излъгана любовница...
А това модерно ли е? Много противно ми изглежда, все едно смъкнала пердето от корниза  newsm78

# 166
Снимки от събитието "Секс бомба на годината":
Мария
Мария си е ремонтирала устата.

# 167
Ето един компромат, развалил нечии планове - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2092290606

Това е толкова старо видео има го от сумати време, немога да разбера как пишат някакви неща, все едно ей сега се е появило... просто те сега са разбрали, че го има  Crossing Arms

Не съм го гледала водеото преди. А и не съм виждала някой да го е показвал, за това съм го пуснала. А колко е старо  Naughty не мога да коментирам.

Анистън и Бътлър в Мадрид  само тя
Ким
Клаудия Ш.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 14:38 от DiDika

# 168
# 169
  • В страната на бурите
Не знам дали вече някой не го е пускал, но побойникът-футболистче Орлин получава секс предложения в страницата си във Facebook! И разни девойки реват, че го обичат и не могат без него:

http://www.arenabeauty.com/lifestyle/горещи-новини/1/743/Футболи … аш-и-мръсниците!-

Ииии, много се ядосах - много сме си глупави ние, жените! Какво ти трябва за да се  сдобиеш с гадже - пребиваш някоя и си герой!

# 170
Не е богато въображение,в Италия това си се говори най свободно.Мъжа ми ми е казвал ,че в едно от неговите любими предавания редовно го разискват този въпрос и открито си се говори ,че Клуни е гей,според тях в Холивуд на всички е известен този факт.А що се отнася до Елизабета ,пак в Италия се гвори ,че тя си пада по надарени чернокожи мъже,и е просто поредният параван за Клуни ,за това на Оскарите са обявили Клуни и придружителка,т.е. хората си знаят ,че Клуни си е гей,но явно има добри пи ари който плащат за да може да живее мита за мачото Клуни
Не го вярвам това. Изобщо.  Wink

# 171
# 172
# 173
Не е богато въображение,в Италия това си се говори най свободно.Мъжа ми ми е казвал ,че в едно от неговите любими предавания редовно го разискват този въпрос и открито си се говори ,че Клуни е гей,според тях в Холивуд на всички е известен този факт.А що се отнася до Елизабета ,пак в Италия се говори ,че тя си пада по надарени чернокожи мъже,и е просто поредният параван за Клуни ,за това на Оскарите са обявили Клуни и придружителка,т.е. хората си знаят ,че Клуни си е гей,но явно има добри пи ари който плащат за да може да живее мита за мачото Клуни
Не го вярвам това. Изобщо.  Wink
И аз не бях чувала нищо, стана ми интересно и отидох да се разровя по италианските клюкарски сайтове. Предаването, което го дъвчи Клуни май е същото, което беше пратило репортерката си да провери "ръчно" размера на пакета на Бекъм. Базират се на разни изказвания на Брад Пит и Мат Дейман, в които двамата открито или завоалирано твърдят, че Клуни е гей. Но според мен по скоро си правят майтап с медиите и обществеността, на гърба на Клуни (нали са си в близки приятелски взаимоотношения... ). Пък знае ли човек, къде е истината...

# 174
Да ти кажа понеже в къщи мога да гледам БГ телевизия и тяхната телевизия и радио въобще не са ми интересни,но на мъжа ми такава му е работата ,че редовно си слуша радио и той ми ги разказва тези неща ,те открито си го говорят.Аз доста съм се чудила как така една крсавица не успя да го върже този Клуни ама знам ли.Наскоро имаше един филм по фокс лайф сериал ,та в една от серийте една голяма холивудска звезда беше обявен за гей ,той излезе със жена си и трите си деца да опровергае този слух в най-гледаното ток шоу,но малко по късно си го хванаха на калъп с треньора му.Та за да не става много дълъг поста ми явно там си практика това и с добър агент който да плаща на подходящите хора дълго време можеш да  градиш перфектен имидж.

# 175
Межу другото не знам дали Николета пусна слуха за мъжа на Мария и онази манекенка. Но е факт, че не след дълго се почна атаката на Бареков /който е доста подкупен/ срещу Николетка. Може само да си фантазирам.

# 176
Межу другото не знам дали Николета пусна слуха за мъжа на Мария и онази манекенка. Но е факт, че не след дълго се почна атаката на Бареков /който е доста подкупен/ срещу Николетка. Може само да си фантазирам.

Много хора си помислиха, че Николета е пусналата слуха за Митко, аз също в началото. Но е съвсем друго момиче. Peace
Също и атаката към Николета, пак е от една млада пловдивчанка. Laughing Не могат да разделят нещо. Laughing

# 177
Ааа,може,може аз не съм много навътре, само от това, което чета в тази тема.  Simple Smile

# 178
Джордж Клуни едва ли ще признае хомосексуалността си.
Който го е направил е сбъркал.
А иначе Брад Пит преди време му беше казал да спре с театрите и да излезе на светло., всичко зад хахо-хихи, разбира се.
С Елизабета са абсурдна двойка, можеше да намери по-подходящ ескорт ( мен, например  Mr. Green).
Иначе в Италия Джордж Клуни е нещо като 'наш човек' - тъй като живее тук и т.н.. е честа тема, да.

# 179
за мен Клуни не е хомо , не знам защо така ви се струва , имам доста набито око за гейове , иначе ,
той казва , че е егоист  и не иска да се жени и деца не иска ,
същото го бе казал и Пачино , макар че той се сдоби с деца по-късно ...
ако Клуни бе гей все някоя от бившите му щеше да пропее и да го натопи ...

Общи условия

Активация на акаунт