Звездни компромати- 61 част

• 80 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Колкото и да не ми е симпатична, браво, амбициозна е.

Аз съм на същото мнение, а името Сахара й отива.

# 271
# 272
и какво прави ?
мине да се снима с бабите и бедните и после си отива в огромното имение и богаташкия живот , на мен цялата тази работа ми идва малко позьорска ...

А ти какво искаш - да живее на полеви условия на ръба на оцеляването в знак на солидарност?  Shocked ooooh! За мен Анджелина е една от малкото наистина извести, които правят всичко това, от наистина добро сърце  Peace
newsm10

# 273
Андрея си е Андрея, за колкото и пари да я заснемат. Не ми харесва, не я чух и да пее, припява някъде, вероятно или може би не, само се облизва и опипва по силикона.

# 274
Андрея си е Андрея, за колкото и пари да я заснемат. Не ми харесва, не я чух и да пее, припява някъде, вероятно или може би не, само се облизва и опипва по силикона.
Идеално се слива с танцьорките в клипа  Wink

# 275
  • София
Тъкмо гледах клипа на Андреа и се чудех аз ли съм много предубедена или тя наистина изглежда толкова евтино?!   newsm78 Ей това не им харесвам на повечето ни звезди - не могат да се държат естествено, къде заради визия, къде щото са сковани отвътре... В американските вечерни шоута (на Дейвид Летерман и т.н.) всички световни звезди се държат нормално - обличат се семпло, понякога съвсем ежедневно, друг път много елегантно, но такива рокли, деколтета и грим като на нашите диви няма никъде... Не мога да ги възприема и това си е...  no
А Андреа защо се нарича Сахара в този клип?!

# 276
А Андреа защо се нарича Сахара в този клип?!

Сахара е Андреа+Кости

# 277
тя и Кости са група Сахара, става песента не ми е по вкуса и не ме впечатли много  Simple Smile

# 278
# 279
Катрин Зита Джоунс ми хареса, но кожата на шията на прощава..

# 280
http://afisha.mail.ru/stargallery_imgview.html?id=27692&kwid=&photonum=1 - дебел модел на френският Elle,шокирал американските издатели

# 281
http://afisha.mail.ru/stargallery_imgview.html?id=27692&kwid=&photonum=1 - дебел модел на френският Elle,шокирал американските издатели

На мен пък ми хареса Grinning Нещо различно най-после!

# 282
Е, нали решиха да обърнат внимание и на жените, които не са ходещи скелети.  Laughing

# 283
Много е хубава. Рядко дебели момичета са такива красавици.

# 284
  • На брега на реката
Може да е дебеланка, но е стегната мацката и много нежна, а фотосесията супер стилна!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт