Отговори
# 510
Бубе нещата са такива, че трябва да се молим да не ни се разболяват децата. Същия ден моя приятелка  ходи в спешното заради температура на малкия, и понеже имаше от предния ден голямо порязване на ръчичката искаха да му видят раната да не се е инфектирала. Там имало и детенце с пукната глава, което карали да чака. А на мойта приятелка детето, дори не му погледнали раната. Казали зачервено гърло и АБ. Вече няколко пъти се сблъсквам с такива ситуации покрай детето и определено почвам да намразвам страната си, чуствам се смазана от тези емоции на безсилие. Не мога да повярвам че има такова отношение към децата, та това бяха все бебета и никой не се разбърза или поне да попита за какво са там. Че като не могат да сварят, няма ли допълнително подкрепление или екип да извикат. Оправданието е "ама не сме се спирали" . Явно репортажите по новините нямат никакъв ефект  и не трбва да боледуваме през уикенда.

# 511
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря за честитките и пожеланията, много ми стана мило като ги прочетох. Нана, заглавието е страхотно  Hug

Мимата, вярно е била много заспала като й се обадих, Рая се роди 3100, а не 3900  Mr. Green Беше с два пъти оплетена пъпна връв около вратлето и зелени води, явно и затова записите не са били добри накрая, добре че всичко мина и бебка е добре  Praynig Раждането мина буквално на ура, отидохме в 6, докато ме прегледат, клизми, тоалет, запис и почнаха напъните, на бегом до родилната зала, точно се покатерих на магарето, акушерката зае позиция и я изстрелях. Що бъзик отнесох после. Сашо и той ме остави и се прибра заради Калина, аз звъня да му кажа никой не вдига, обажда ми се към 8 и нещо да ме пита как съм и аз -  ми родих ела да ме прибереш  hahaha
Да се похваля от днес вече се кърмим, че до сутринта само цедях и от шише давах, но преди малко захапа и вече нямаме проблеми, нали с Калина не можахме да се кърмим изобщо и ми беше притеснено дали с Рая ще успеем.

Не можах да ви разгледам снимките, но отивам да посъбера багаж, че трябва до края на седмицата да сме се преместили  ooooh!

# 512
Вале голяма си фурия  Hug браво че всичко е наред Simple Smile

# 513
Валеееее, като те гледам как ги вършиш сложните работи, свят ми се вие  Joy. То го изкара като да отидеш на пазар. Мноооого ми хареса!   newsm10

# 514
  • София
Мимата, вярно е била много заспала като й се обадих, Рая се роди 3100, а не 3900  Mr. Green

Ето защо аз реагирах така като ти звъннах  Embarassed

И Ники ми се роди с два пъти оплетена пъпна връв  Hug Много се радвам, че всичко е наред и се кърмите  Heart Eyes Нацелувай малката Рая и голямата Калина от мен   love001

# 515
Вале, много се радвам, че сте добре и сте си вкъщи и цокате  Hug Дълго и безаварийно кърмене ви желая  Hug и Момо се роди с 2 пъти преплетена връв, ама доктора ме беше предупредил, че ще е така, та го очаквах. каза ми, че не страшно, нямало как да се задуши  newsm78 но виж, зелените води  Shocked . абе важното е, че всичко е минало. за скоростта на раждането - нямам думи просто  Hug  Hug
Тофи, то излиза, че всичко е с връзки - ако нямаш познат доктор, ще те оставят така да си чакаш, няма да те прегледат, а накрая може даже и да те изгонят, щото си отишъл, а нищо ти няма  #2gunfire Ако можете да смените климата, добре ще му се отрази на Марти  Hug

# 516
  • На топло...
Вале, опасна си наистина  Hug!

Страшно се радвам, че всичко е наред...
А като знам за проблемите ви с Калина с кърменето, сега докато четях, че с Рая успявате ми се доплака от радост... Стискам палци и занапред да е така, по-лесно и хубаво от кърменето няма!
Ако ти трябва помощ сме насреща целият отбор Heart Eyes!

А с местенето малко по-лежерно го давай Hug...

Ееех, че хубави новини...

# 517
  • София
Здравейте момичета!

Аз нещо тези дни не успявам да седна пред компа. Все сме навън с малкия разбойник. Станал е голяма фурия, вършее из площадките, ама засега няма ексцесии.   hahaha

Вале, опасна работа си ти!  hahaha  Много си оправна. Браво, че кърменето е потръгнало, дано така да върви.   Praynig  За зелените води знам, че е опасно, но щом всичко е минало добре, значи няма проблем. А иначе и Габи ми се роди с увита пъпна връв, а пък Дани така се беше въртял в тумбака ми, че си беше направил истински възел на пъпната връв - казаха, че ако не е излязъл, е щял да умре, защото притока на храна и кислород е бил почти прекъснат. На слава Богу живо и здраво ми е детенцето.

Тофи, направо ми настръхна косата! Големия ми син кара един такъв ларингит (или по старому круп), но да е жив и здрав д-р Спок, той ме спаси тогава. Звъннах в спешното, но докато ги чаках попрочетох в книгата и направих каквото съветват там - направих нещо като парна баня, пуснах вряла вода да тече в затворената баня и там стоях с Вальо докато дишането му се пооправи. Беше на 6 месеца тогава, като дойдоха той вече беше по-добре, но му дадоха лекарство.

Момичета, радвам се, че ви е харесала щерка ми, благодаря и за милите думи. аleksa_sm направо ме накара да се изчервя!   Embarassed  (от кеф де)

Хубава вечер на всички и спокойно да спят мъничетата, че и ние покрай тях. Всички болнички бързо да се оправят, да не тревожат мама и татко.   Hug

# 518
Валеееее - ха хахах - дай боже векиму такова раждане Hug
Марчето е на ясла втори ден - първия ден нищо - всичко на 6, че и не щеше да си ходи. Днес обаче си порева доста - ох дано да свикне скоро SadАма явно я кефи като цяло щото пак не щеше да си ходи - там да седи и да играе. Ох кога порастнаха Shocked

# 519
  • софия
ние около 2 седмици си ревахме.вече 5 месеца си ходи с желание при децата и почна да се заиграва дори и сам с играчките си.успех.

# 520
  • София
Валя браво на теб!!! Не съм се и съмнявала, ти си оправна жена!!! Hug Wink
Днес най накрая заведох Крис на консултация, добре е. Дръжте се да не паднете hahaha 13кг. и 85-86см., може и повече, но нали не можем да го преборим. Joy

# 521

Мимата, вярно е била много заспала като й се обадих, Рая се роди 3100, а не 3900  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

Смей ми се ти ,ама аз така се развълнувах ,че като затворих телефона станах като тапа от леглото и бегом да те изпортя  Mr. Green....та чула-не дочула.. hahaha

А за пъпната връв е много гадно като не ги доглеждат тия неща да им се невиди  Confused Малчо нали за това се роди 2.300..оказа се ,че е била силно омотана и почти не се е хранил последния месец...просто успявало да преживява милото  Sad...Важното е ,че сте си в къщи вече  Hug

А да ви кажа ,че тия жеги хич не ми действат добре ! Толкова съм изтрещяла,че онзи ден лепнах на Велин едни гащи на кака му ,и се чудя що това дете е толкова опикано  newsm78.Като го събух тя пампата му седи като плувки Joy Днес пък докато говорех по телефона се опитах да му набутам банан в устата и се чудя що се противи като допреди хапка ядеше с голяма охота  newsm78.А александра милата гледа гладно и кво ли си вика милата :"Малеееее тоя малкия и закуската взе да ми изяжда" Crazy Бе шантава работа .

Лека вечер на всички ,а болничките да уздравяват ,че слънчо за тях пита  Heart Eyes

П.С. след като прочетох написаното мислех да редактирам ,ама няма .Ще оставя и вие да се позабавлявате с "правописа"ми  hahaha Не съм неграмотна просто тия дни хич ме няма ...

# 522
  • София

smile3532 smile3532 smile3532

Смей ми се ти ,ама аз така се развълнувах ,че като затворих телефона станах като тапа от леглото и бегом да те изпортя  Mr. Green....та чула-не дочула.. hahaha

А за пъпната връв е много гадно като не ги доглеждат тия неща да им се невиди  Confused Малчо нали за това се роди 2.300..оказа се ,че е била силно омотана и почти не се е хранил последния месец...просто успявало да преживява милото  Sad...Важното е ,че сте си в къщи вече  Hug

А да ви кажа ,че тия жеги хич не ми действат добре ! Толкова съм изтрещяла,че онзи ден лепнах на Велин едни гащи на кака му ,и се чудя що това дете е толкова опикано  newsm78.Като го събух тя пампата му седи като плувки Joy Днес пък докато говорех по телефона се опитах да му набутам банан в устата и се чудя що се противи като допреди хапка ядеше с голяма охота  newsm78.А александра милата гледа гладно и кво ли си вика милата :"Малеееее тоя малкия и закуската взе да ми изяжда" Crazy Бе шантава работа .

Лека вечер на всички ,а болничките да уздравяват ,че слънчо за тях пита  Heart Eyes

П.С. след като прочетох написаното мислех да редактирам ,ама няма .Ще оставя и вие да се позабавлявате с "правописа"ми  hahaha Не съм неграмотна просто тия дни хич ме няма ...

rotfImao   скицааааа  hahaha hahaha hahaha  Една камера сложете и съм сигурна, че като пуснеш записа верно ще падна от смях   Mr. GreenMr. Green

# 523
Ей, момичета, така не съм се смяла отдавна - особено на Шопския правопис  и на банана за Велинчо  hahaha  hahaha добре че съм сама в нас, иначе мъжо да е викнал хората от 4-ти километър вече  Laughing
Алекса, какво съвпадение само, и ние днеска бяхме на консултация - същите габарити!! Но според мен Момо е повече от 13кг, защото като го мери педка, краката му виясаха извън кантара. а и по себе си съдя - то не се вдига вече   ooooh! но най-смешното беше, че тоя път орева кабинета като ощипана мома - не искаше да го обличаме след кантара, пищя, тръшкаше се, егати нудиста. ама ще почака още малко, морето е далече  hahaha  Аз все се каня да те питам - какво стана с пишлето, оправихте ли го?

# 524
Е ние ли сме най-шошави от цялата ноемврийска банда - 15 килца. Алекс и Диданка що не ги храните тез юнаци бре, досега все по тях се водех и успокоявах Simple Smile Марти милия като тръгне на ясла и като го питат как се казваш нищо чудно да отговори Шишо Бакшишо, че така му викаме вкъщи. Не знам кога ще се издължи,ама освен кухнята почти нищо друго не яде. И най-важното не се спира, не сяда и не си почива.Не сяда при другите деца в пясъчника, а ходи напред назад като министър. Тази вечер 2 часа вървя в квартала с малки почивки на люлките и пързалките, а количката е прибрана от януари насам.
Ей тая Варна няма стопляне, мърморя и пак ще мърморя. Аз съм си Русенка и си искам топлото  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт