Раждането мина буквално на ура, отидохме в 6, докато ме прегледат, клизми, тоалет, запис и почнаха напъните, на бегом до родилната зала, точно се покатерих на магарето, акушерката зае позиция и я изстрелях. Що бъзик отнесох после. Сашо и той ме остави и се прибра заради Калина, аз звъня да му кажа никой не вдига, обажда ми се към 8 и нещо да ме пита как съм и аз - ми родих ела да ме прибереш 
Много се радвам, че всичко е наред и се кърмите
Нацелувай малката Рая и голямата Калина от мен
Дълго и безаварийно кърмене ви желая
и Момо се роди с 2 пъти преплетена връв, ама доктора ме беше предупредил, че ще е така, та го очаквах. каза ми, че не страшно, нямало как да се задуши
но виж, зелените води
Ако можете да смените климата, добре ще му се отрази на Марти
!
!
...
Много си оправна. Браво, че кърменето е потръгнало, дано така да върви.
За зелените води знам, че е опасно, но щом всичко е минало добре, значи няма проблем. А иначе и Габи ми се роди с увита пъпна връв, а пък Дани така се беше въртял в тумбака ми, че си беше направил истински възел на пъпната връв - казаха, че ако не е излязъл, е щял да умре, защото притока на храна и кислород е бил почти прекъснат. На слава Богу живо и здраво ми е детенцето.

Ама явно я кефи като цяло щото пак не щеше да си ходи - там да седи и да играе. Ох кога порастнаха

...Важното е ,че сте си в къщи вече 
.Като го събух тя пампата му седи като плувки
Днес пък докато говорех по телефона се опитах да му набутам банан в устата и се чудя що се противи като допреди хапка ядеше с голяма охота
.А александра милата гледа гладно и кво ли си вика милата :"Малеееее тоя малкия и закуската взе да ми изяжда"
Бе шантава работа .
Не съм неграмотна просто тия дни хич ме няма ...

...Важното е ,че сте си в къщи вече 
.Като го събух тя пампата му седи като плувки
Днес пък докато говорех по телефона се опитах да му набутам банан в устата и се чудя що се противи като допреди хапка ядеше с голяма охота
.А александра милата гледа гладно и кво ли си вика милата :"Малеееее тоя малкия и закуската взе да ми изяжда"
Бе шантава работа .
Не съм неграмотна просто тия дни хич ме няма ...
скицааааа
Една камера сложете и съм сигурна, че като пуснеш записа верно ще падна от смях
добре че съм сама в нас, иначе мъжо да е викнал хората от 4-ти километър вече
но най-смешното беше, че тоя път орева кабинета като ощипана мома - не искаше да го обличаме след кантара, пищя, тръшкаше се, егати нудиста. ама ще почака още малко, морето е далече
Аз все се каня да те питам - какво стана с пишлето, оправихте ли го?
Марти милия като тръгне на ясла и като го питат как се казваш нищо чудно да отговори Шишо Бакшишо, че така му викаме вкъщи. Не знам кога ще се издължи,ама освен кухнята почти нищо друго не яде. И най-важното не се спира, не сяда и не си почива.Не сяда при другите деца в пясъчника, а ходи напред назад като министър. Тази вечер 2 часа вървя в квартала с малки почивки на люлките и пързалките, а количката е прибрана от януари насам. Препоръчани теми