Отговори
# 525
Алоооо, сериозната категория. Нашата мандама фина се оказа. На мен ми тежи като към 12 кила да е, а тя била 9.800. И сантиметрите и не са много-78  Mr. Green Само хаби храната-яде като за световно и все 'ляпа' и 'няку' иска. Дребоса си има и добра страна-още и стават дрехите от миналото лято.

Шопи, светъл лъч в тъмата на моето кукувичеене. Много ме развесели  Grinning Ти поне на децата разнообразие внасяш. А на мен взеха нещо напоследък лесно да ми гърмят бушоните и имиджа ми много страда от честото ми исфирясване. Сякаш съм в някакъв безкраен интелектуален минимум  Sad ...... а още не съм бременна и две деца нямам за оправдание  Mr. Green

# 526
Добро утро Simple Smile!

Бубе, добре си е Яна. Али преди месец беше 9,900, след като боледува преди седмица беше 9,300 Sad.

Сияна, нас не ни брой за срещата. Алито е със сополи, а и времето го дават лошо и не ми се рискува с толкова километри път. Иначе останах очарована от хотелчето ви (особенно от гледката Heart Eyes) и съм го препоръчала на колежките Peace.

# 527
Ихааа, какви (кило)грамажи, какви работи  Hug Фафи е хилка - последно преди 10-тина дена беше 10500, около 83-4 см. Хапва си добре, но наистина не се спира  Crazy

Снощи какъв номер ни спретна... Спи нашият на спалнята (тя е бая височка), примрънква за сукане отвреме навреме. Ние с баща му в хола. По едно време го чувам, че изкрънка нещо, ходих да го видя - спи. Решаваме с баща му да ... как да кажа... се поупражняваме да не загубим тренинг по отношение правенето на деца  Mr. Green Речено-сторено. Няколко минути по-късно се чува хлопване на врата, като от вятър. Пращам мъжо да види какво става и след малко ми пристигат двамата с Фафи - нашият станал, слязъл от спалнята, излязъл и затворил грижливо вратата  Mr. Green Действието се разви в 12 и половина вечерта и нямаше по-нещастна от мен - 1. не стига, че не довършихме упражнението, ами и 2. Фафи вилня до не знам си колко часа, а аз съм и болна освен всичко друго и умирах за сън...

На сутринта се събуждам, оставям дребното да спи и отивам да се къпя - пристигна ми бодър-бодър след има-няма 5 минути, ръкопляскаше си сам и се окуражаваше с "Баво Пачо"  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 14:15 от Шамс

# 528
  • София
 Joy Joy Joy Падам от смях с тези деца. И Криси прави разни номера, но ще закажа друг път, че преди малко станахме и имам малко работа.
Диданка пишлето е оставено само да се оправя. Беше се събрала смегма, един ден гледам разлепила част от страни на кожичката и изтича. Голям кеф, ще стане работата, има време. Wink

# 529
  • Варна
Шамс  Joy hahaha
Вале, радвам се че сте добре и се кърмите Simple Smile
Тофи забелязах ви днес на корицата на едно списание, пу-пу с Марти сте много фотогинични и хубави  Hug Звезда ще стане от него  Simple Smile

# 530
Опасни са тия деца еййй,браво на Фафчо,значи да сте готови и за други номерца.
Вале браво ,успешно  breastfeeding
Тофиии я снимай корицата и я качи да ви видя,че няма да имам възможност да си го купя.
Радост не знам колко кила е и колко см,като се прибера в Бг ще я заведа да я премерим и ще ви осведимя.
Лек и успешен ден  Hug  bouquet

# 531
Ауууу ЦРУ-то разконспирирахте ме  Grinning то детето  хубаво, ама аз магарицата съм  ooooh! не стреляй мамо аз съм
Да ни се чуди човек на късмета ето и снимката : http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=4089612&id=535886450

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 16:15 от toffifee

# 532
  • софия
и ние след консултацията сме качили 1 килце и само 1см но той не стоя мирен на сантиметъра така че е ?????  -  вече сме 11,080кг и 81см/?/. Hug Hug Hug

# 533
  • София
Здравейте, мами и дечица! Да се почерпим по кафенце

Тофи, много си хубава на снимката! И двамата сте много сладки, разкошна снимка!

На нас ни предстои консултация в края на месеца, така че тогава ще се отчитаме.
Шопче, Шамс,   hahaha    hahaha    hahaha   много се смях, ей! Какви сте скици! А и все по-весело ще става...  hahaha    hahaha   hahaha

Ето и аз заспа...   ooooh!   Честит празник на всички, на именяците да им е живо и здраво името, а на армейците весел празника! Ние ще прекръстим някое от децата или някой от големите в компанията, че да си намерим повод за празник (пак   Joy)

Пожелавам ви хубав ден, въпреки намръщеното утро!   Hug

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 14:27 от sunyvel

# 534
Честит празник милички. 1swing
Днес се люляли малките деца и се теглели на кантар.
На имениците да им е живо и здраво името и да си го носят с гордост.
И не на последно място честит празник на всички свързани с Българската армия ( и моя милост в това число).
Ние отиваме на люлките с Анита.Лек ден на всички и да внимавате с агнешкото  Wink

# 535
Честит празник на всички   bouquet
Вие хубаво ми се смеете ,ама работата хич не е на добре Crazy Аз не съм ви казала,ама то не е за пред хора....Преди непомня колко дни се тъкмим за разходка,обличаме се ,гласим се така ,иначе ...и сме на старта .Александра дава зор да излиза ,аз и отварям вратата ,тя се изстрелва към входа ,аз грабвам количката и след нея .До тук добре ! Хващам я за ръчичка,свалям я по стълбите ,строявам я да чака да слезем и ние с количката и познайте  #Crazy Количката подозрително лека....Велин милия си останал на старта hahaha.Забравила съм го в шезлонга и той нали не се обажда ...и така  Laughing Яко си изтрещявам и туй-то ooooh!

# 536
Ох б Шопи Joy Изкукваме всичките - ха ха ха - това ме разби hahaha

А за килата - 13 кила на 86-87см Embarassed

# 537
Шопче то не е за смях,щото хич не ти е лесно с двете деца да се оправяш,ама пък ти е весело и си щастлива с тия прекрасни ангелчета.След време с кеф ще си спомняш тия весели случки и ще им ги разкаваш.
Честит празник на всички именници и на всички военни,Ели да си жива и здрава Hug
Лек ден и весело изкарване   bouquet

# 538
Майкооо да знаете каква нощ изкарах-до сутринта повръщане и разстройство, вирус ли е не знам, ама по-зле не съм била никога, обезводних се че всичко връщах и сега съм като парцал. 100 пъти предпочитам пак да родя отколкото тоя вирус. Марти и той ака по - рядко от нормалното та да видим  ooooh! леле какъв празник,  а агнешко щях да готвя.
Шопче герой си ти
ОООО и честито на имениците   bouquet

# 539
  • На топло...
Тофи, дано се оправиш по-бързо, ега ти късмета с тез болести Tired...

Големи скици са фъстъците, ей! Майките им обаче и те явно не остават по-назад Joy...

Йоши беше последно 11,2 кила (за месец наддаде кило и два-три сантима), височината му е към 82 см. легнал - аз го меря Blush, че тук само им слагат ваксините и толкоз, няма изследвания на кръв-мръв, няма меренки. Щом е жизнен и без оплаквания няма и да се сетят да го погледнат.

За атопичния дерматит забравих да пиша преди - имаме и ние. Едно сто евро съм дала за проби на мазила, никой не ти казва какво му е, а само "все нещо ще подейства". Засега най-добре му се отразява Нахткерцен.
На около три месеца се беше наложило да го мажем с кортикостероидчета, после пак тая зима му се появиха лишеите по ръцете - стигат до рани. Сега като си бяхме в България бяхме на кожен лекар (заради обривите и кърлеж- това на 2.4.), изписа ни все пак кортизолното кремче, мазахме три вечери и се оправиха нещата, пак отиваме към него де. Принципът бил 2-3 вечери мажеш, 2-3 почиваш. Но Йошко е предразположен и заради двама ни с баща му, тъй че няма лесно да му мине. Естествено ни се обясниха диети, къпания, чудеса и т.н. (дето си ги знам и така, и внимавам), но моите наблюдения са, че просто проблеми му прави студът и водата тука в Кьолн - такава мръсна и гадна, че горкото дете само от душ с вода може да се изрине, аз също, та се мажем постоянно с тоалетно мляко след къпане, инак рани по тялото са ни в кърпа вързани...

Днес бях на гадния тест натоварване с глюкоза заради диабет в рода, пушка съм, много се радвам, само дето не се наспах от притеснение.

Hug

ПП: Естествено забравих да честитя празника на имениците и армейците! От все сърце весело изкарване  bouquet!

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 21:41 от nanunana

Общи условия

Активация на акаунт