Отговори
# 540
  • Бургас
Здравейте мацки wavey и мъници!

Ние се позагубихме малко, но на мама и предстоя последното изпитание вадене на винтове, плаки, планки и каквото там желязо е имало из моя крак. Сега съм пушка, ееее малкооо накуцваща, но всичко с времето си Mr. Green

Вале много се радвам, че раждането ти е минало много бързо, малката Рая е била от самото начало послушна. С такава лекота разказваш за раждането си направо се възхитих, че можело токова бързо да става  Wink. Желая ти успешно кърмене по дълго време Peace

Еййй Шопи страшна си, така не съм се смяла отдавана, герой си ти намираш сили д се шегуваш дори когато ти е най тежко. Но пък си е голямо щастие да си имаш две прекрасни слънчица които дават смисъл на живота ти, въпреки трудностите - на всеки му се случва да е отнесен, и да върши глупости, аз най редовно шпацирам наляво на дясно като се чудя за какво съм тръгнала. Изкукала работа ти казвам съм аз, с тинейджър и бебе - два броя, че таткото и той по долу от малката не пада, пък нищо че аз съм болната и имам нужда от грижи нали съм жена НЕ човек Mr. Green

Пораснали мъниците ни и на кила и на височина, ние сме на 18.05 на консултация, но на нашия кантар малката е около 10кг. с дрехите и пантофите. Отдавна спрях да се тревожа че е финна и не яде, ни колкото иска толкова, само моите нерви опъвам като се ядосвам.

toffifee пожелавам ви бързо оздравяване с Марти, много се измъчихте Hug

Сияна - не знам дали ще можем да дойдем на срещата Sad в смисъл трудно се придвижвам. Но ако се почувствам добре и не ми е много надуто копитото..... ще дойдем Peace

# 541
Много сте несериозни ей  Naughty

Айде тия дето са далеч добре, ама тези са по-близо да стягат багажа, че да не идвам аз newsm66 (хм, Тонеска обичаше да използва тоя емотикон, какво ли правят.Ако четеш Тонеска напиши два реда как сте  Heart Eyes )
 Joy hahaha Joy hahaha Joy
Сериозно, ние идваме на срещата с Анита.Благодарение на мама Анна и татко Барба  Hug Hug Hug Та ще ми е приятно да се съберем повечко.

# 542
Сериозно, ние идваме на срещата с Анита.Благодарение на мама Анна и татко Барба  Hug Hug Hug Та ще ми е приятно да се съберем повечко.
Благородно завиждам  Crossing Arms  Laughing Laughing Колкото повече, толкова по-добре  Hug Пожелавам ви приятно изкарване и да повторите и потретите!! Ние в неделя заминаваме за Сандански до края на месеца ще сме там. Единия ми брат е абитуриент тази година и завършва гимназия там, та ще изпращаме вуйчо-абитуриент с Момчил  Mr. Green Няма да имам нет, но нищо не се знае, ако намеря, ще ви проверявам как сте.

# 543
Приятно изкарване Диди  Hug

# 544
Единия ми брат е абитуриент тази година и завършва гимназия там, та ще изпращаме вуйчо.............

ААААА моля,моля Naughty.Не се казва вуичо ,ами УИЧО ,според племенниците  hahaha Всеки да си знае мястото...
Мен пак ме лови кретенията ...да видим къде ще му излезе края  Joy От ранни зори се правя на маймуна с Александра   Crazy

# 545
Аз съм пушка днес, нищо ми няма, ама малкия е с разстройство. При него не е вирус, а от лекарствата. Явно АБ му е разбутал чревната флора и сега пие разни хомеопатични, пробиотик и прахчета, ако се засили. Най-лошото е, че не иска да яде, но вода пие постоянно. Нямам търпение да му просветне и да почне пак да се ерчи и да блъска.
Приятно изкарване на срещата  Hug
Майче браво за кракът Simple Smile

# 546
 newsm51 newsm51 newsm51 Здравейте и от нас със Влади!!! Ох, сигурно вече сте ме позабравили, ама....то тъй ще да е като никаква не се вясвам във форума Embarassed . Аз от 3 месеца ходя на работа, малкият дзвер го гледа майка ми, а и сега пак сесия наближава ....... smile3529 smile3529 smile3529 . Направо се луднах, ама то като все се правя на супер майка, жена, домакиня, абе....луда работа Joy Joy Joy . Владко толкова е пораснал, че на моменти ми е лекинко носталгично-тъжно. Тежи цели 13 кг и е висок 82-83 см. Grinning Sunglasses. Очакваме в най-скоро време да ни приемат и на ясла Sunglasses, ама да видим да не ни мине черна котка пътя fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed . Това е за сега от нас, бягам да използвам момента, че съм сама в къщи и да почета малко суха теория Heart EyesЧао

# 547
Разбихме се вече откъм болести. Фафи поне се оправи, ама аз вече седмица се влача, че и кандидатствам за тиквен медал за храброст, щото ходя на работа, че колежката я няма и ще закъсат милите хорица без мен  Whistling По този повод ми се отложи смяната на работа с 3 дена и започвам в понеделник, пък ако ще колежката да е приритала междувременно... Ако аз не приритам де, че такава кашлица имам, каквато от години не съм имала - в замяна на това обаче, нямам грам глас  Mr. Green Поне съм в добро настроение, но вече взех да се чувствам като записана в тази ясла - всичките зарази изкарах и аз  Mr. Green

шопкиньо, тръшваш голямата на баба, дядо, стринка, учинайка или каквото има под ръка, гушваш Велинчо в леглото и спите и се кърмите  Mr. Green Няма иначе оправия. Така поне 2 дена, да се позакрепиш малко. То бива, бива, ама ще забравиш някое чадо някъде  Hug Хващай някой да ти помогне малко, все някой ще се намери...

Тофи и вие страдалци, болни. Оправяйте се бързо.

Сватя, знаех си аз, че няма да пропуснеш мероприятието  Hug Да пуснете снимки, да плакнем очи. Много пораснала снахичката, хубавица  Hug

# 548
  • На топло...
Въх, направо забранявам да се разболявате вече, то без заповеди явно не става  Naughty!!!
Айде бързо да оздравяват всички повалени! Hug

Майче, много се радвам за копитото, дано без арматурата да се оправи по-бързо Praynig! Стискам палци и най-голямото бебе да се осъзнае малко...
Шамс, добре поне че тука си пишем, да можем да си общуваме някак Heart Eyes (а мъжът ти сигурно и той се радва,... че си без глас, моят ако не му се пречкам и не показвам признаци на присъствие (освен вечер, когато е в настроение) е най-доволен, а ако и не ме чува сигур ще фърчи из небесата Mr. Green)...

Завиждам и аз благородно за срещичките Twisted Evil Blush Heart Eyes... Дано си изкарате страхотно!
Диде, на вас също весело при уйчото Party!

Искрено се надявам, че изморено-откачените ще си починат и закачат, че с нашите хубостничета шега не бива Naughty...
Не съм ви казвала, но Йошката си беше намерил страхотно занимание преди две седмици някъде, та се наложи татко му да слага мрежа на терасата (която е по принцип само с решетки). Значи детето като види нещо разпиляно или просто захвърлено на пода, го хваща и го пуска най-кротко долу hahaha. Така събирахме яке от комшиите, елече ни събаря чистачът на входа от дървото, на Басти обувките и чорапите, а колко играчки и други чудеса да не ви разправям... Голям тренинг за нас де, пеша до долу и до четвъртия обратно, щото нямаме асансьор  Joy...

Днес бях на лекар, бебчо е вече 2 200 грама, можел да се ражда ако искал, викам аз не искам Stop! Да се мъти там Heart Eyes, навън не му е работа да се показва още...

bouquet

# 549
  • Бургас
Много сте несериозни ей  Naughty

Айде тия дето са далеч добре, ама тези са по-близо да стягат багажа, че да не идвам аз newsm66

Ели направо умрях от Embarassed срам, права си че ние тука наблизко дето сме не можем се събра, пък ти чак от Англията ще дойдеш да ни сбереш  bouquet
Поправям се - ще дойдем на срещичка ако ще и с патерички Mr. Green
Може ли някой да ми пусне телефона на Сияна на ЛС, че не мога да го изнамеря в темичката Praynig

# 550
  • софия
от вчера нашия юнак казва "АКО" и аз гледам в памперса вярно има "ако" - май почва да порасва ..........

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 16:02 от microelena

# 551
Привет.
Срещата мина страхотно Hug Hug Hug И най-много да похваля Майчето, милото куцук-куцук ама не се отметна и се видяхме.Видяхме и бузанко Марти и Рая, и Яна, и Дани, и Мирелка.Абе супер беше.Качвам ей сега снимките и чакам от другите фотаджии.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:33 от tsvetkova_elica

# 552
  • София
Привет и от нас!
Радвам се за срещналите се по морските ширини Hug ако може да покажете снимков мат'риал за недошлите, да оплакнем и ние очи и блажено да завиждаме Mr. Green
Ние сме в дупка, счупи ни се количката точно преди почивните дни и е ужас. Алекс не иска да ходи току-така, иначе по детските площадки навърта километри, но така да ходи- тц ooooh! И сега ще трябва да намеря количка за 3-4 месеца, докато отмине мързеливия период Embarassed Толкова си я харесвах тази количка, даже мислех да я ползваме пак, живот и здраве, ама така е, когато човек си прави без кръчмар сметката #Cussing out
Ще ве върна да ви поизчета, че тези дни влизам по диагонал набързо и не съм в час с тукашните клюкинки Whistling Mr. Green

# 553
Ето и обещаните снимки цък

# 554
страхотни снимки, поизплакнах окото... то ние само из Варната си ходим, а и днес в дъжда една хубава разходка с дребната- пеш... учудващо вървя около час, докато не станаха хубавите големи локви и после гледай цопкането в тях какво удоволствие доставя... Рая добре, ама хората на моя акъл се чудеха, щото и аз като дете шляпах и се хилех...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт