и мъници!Ние се позагубихме малко, но на мама и предстоя последното изпитание вадене на винтове, плаки, планки и каквото там желязо е имало из моя крак. Сега съм пушка, ееее малкооо накуцваща, но всичко с времето си
Вале много се радвам, че раждането ти е минало много бързо, малката Рая е била от самото начало послушна. С такава лекота разказваш за раждането си направо се възхитих, че можело токова бързо да става
. Желая ти успешно кърмене по дълго време 
Еййй Шопи страшна си, така не съм се смяла отдавана, герой си ти намираш сили д се шегуваш дори когато ти е най тежко. Но пък си е голямо щастие да си имаш две прекрасни слънчица които дават смисъл на живота ти, въпреки трудностите - на всеки му се случва да е отнесен, и да върши глупости, аз най редовно шпацирам наляво на дясно като се чудя за какво съм тръгнала. Изкукала работа ти казвам съм аз, с тинейджър и бебе - два броя, че таткото и той по долу от малката не пада, пък нищо че аз съм болната и имам нужда от грижи нали съм жена НЕ човек
Пораснали мъниците ни и на кила и на височина, ние сме на 18.05 на консултация, но на нашия кантар малката е около 10кг. с дрехите и пантофите. Отдавна спрях да се тревожа че е финна и не яде, ни колкото иска толкова, само моите нерви опъвам като се ядосвам.
toffifee пожелавам ви бързо оздравяване с Марти, много се измъчихте

Сияна - не знам дали ще можем да дойдем на срещата
в смисъл трудно се придвижвам. Но ако се почувствам добре и не ми е много надуто копитото..... ще дойдем

(хм, Тонеска обичаше да използва тоя емотикон, какво ли правят.Ако четеш Тонеска напиши два реда как сте
)
. Очакваме в най-скоро време да ни приемат и на ясла
По този повод ми се отложи смяната на работа с 3 дена и започвам в понеделник, пък ако ще колежката да е приритала междувременно... Ако аз не приритам де, че такава кашлица имам, каквато от години не съм имала - в замяна на това обаче, нямам грам глас
! Стискам палци и най-голямото бебе да се осъзнае малко...
!
! Да се мъти там

И сега ще трябва да намеря количка за 3-4 месеца, докато отмине мързеливия период