Отговори
# 555
Ами, думи нямам! Такива страхотни снимки на мами, някой-друг татко и децата бях направила. Видях ги. И толкова. Какво съм правила..... за пръв път бързам да изтрия снимките от картата на фотоапарата. Останали са пак снимките, които свалям вече за 100-ен път, но от срещата нищо не се е запазило. Много, ама много ме е яд. Ако някой знае дали има начин да възстановя паметта на картата, да дава идея.

# 556
  • На топло...
Олее, чудни сте Hug!

Колко са пораснали децата само Heart Eyes... Страхотна срещичка!

Бубе, не мога да помогна, съжалявам за сакатлъка Sad, знам какво е    action032...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 20:00 от nanunana

# 557
# 558
Много са пораснали децата и са ми много сладки на общите снимки, Яна все се закача с някой до нея, Анита вирнала крак, Мирелка не може да си намери място абе сладурковци  Laughing

# 559
Е много са готини и пораснали всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо бонбони  Hug

# 560
  • София
Бубони, има начин да се възстановят вече изтрити снимки, нашият тати умее да поправя тези щети, ама е малко дълго и сложно за обяснение. И изискава време да намериш подходящата програма. Ако искаш- драсни ми на скайпа, ще пробвам да помогнем с инфо Hug
 Или намери във Варната някой комп. спец или иди в комп. магазин. Ако имат добър специалист- ще ти го направят. Имай в предвид, че не е евтино като услуга.....

# 561
Или намери във Варната някой комп. спец или иди в комп. магазин. Ако имат добър специалист- ще ти го направят. Имай в предвид, че не е евтино като услуга.....

Мишке, много мерси  Grinning  Hug. Имам аз един спец под ръка. Обеща да ми поправи магариите, та да видим. Пари няма да ми вземе, ама някой ритник за умната си глава може да отнеса  Mr. Green
Аз много се ядосах за снимките, защото исках да видите какви хубави мами си имаме (все децата гледаме иначе), на Мирелка страхотните бузки, Рая каква е сладурана, Дани колко е силен, Марти какъв е важен на трона, Аните колко е напред с материала детето .... а бе супер сесия . Яна нямаше само как да и снимам напредъка, че тя е напреднала само в приказките и писъците Grinning

# 562
Ето и възстановените снимки. Благодарение на моето другарче, компютърджията, сакатлъка ми е поправен.

# 563
  • Бургас
Здравейте момичета и малки сладкишчета Hug
За срещичката мога да кажа, че си имаме най страхотните и мили мами(поправка и татковци Embarassed), както и най-хубавите и послушни "ноемврйчета"( като изключим моята Мирела, която не спря да обикаля площадката  която си бяхме завзели Mr. Green). Изключително се радвам че се срещнахме bowuu
Бубе като прочетох че си загубила снимките и направо се изядох от яд в теб ми е надеждата за Фубава снимка на мойта мадама, че имам големи амбиции да я цъфна на първа страница на някое бебешко списанийце. Ей сега видях и твоите снимки много са хубави Hug
Ето и нашите макар че в по голямата си част се повтарят Rolling Eyes http://www.snimka.bg/?album;aid=499599

# 564
Е, браво! Страхотни снимки сте направили, ама и какви са ни хубави децата  Heart Eyes

Много се радвам, че се запознахме и ще се радвам пак да се видим  Hug

# 565
Здрасти, банда!
Беше много хубав уикенд Simple Smile Наистина са ни много хубави децата Simple Smile Mr. Green
Ето малко снимки и от нас. http://www.facebook.com/album.php?aid=2039358&id=1221511836& … amp;id=1221511836

# 566
Много са ни хубави дечицата! Страхотни! И мамите, татковците! Бубе, ти дълга коса ли ще пускаш?
А Несебър е любим мой морски град....Шопи, успокои ме, че не само аз съм отнесена LaughingВерно някой да ти бутне едно рамо, те пък толкова ли са дебелокожи от родата...
НИе отидохме на вилата в СТрелча, Митака кихна няколко пъти и в четвъртък сутрин вече беше с хрема и температура, но не каква да е, а почти до 40 градуса.Косата ми се изправи, давам нурофен, тя вместо да пада, се вдига с градус.Слагам свещичка в дупето, той от рев ин апъни я изстрелваше три пъти навън...важното, че мина след три безсънни нощи.СЕга има само бистри сополи, когато реве. И от вчера пак не яде човечето. В тази връзка го мерих , с дрехите е 9кг. Ще си търсим фина мадама. Да са ни живи и здрави само!
Майче, теб боли ли те крака? Някаква физиотерапия няма ли да правиш сега? ПОжелавам ти скоро да тичаш и всичко да е само спомен.
Тофи, честито за списанието! Марти е страхотен, между другото това ми е една от вашите любими снимки!
ВАле, как сте с Рая? ДА се кърмите една година ви пожелавам, кака КАлина много да слуша!
Фафи голям бърборан.
Митето от вчера казва гух, гух, баща му го научи как казва прасенцето и като говорихме с братовчед му той от другата страна казва аууууууу за ълка, сцепихме се от смях!

# 567
  • София
И аз по нощите сколасах да попрегледам снимчици, че денем.... ай няа а приказвам... Много хубави снимки, много хубави дечица, мами, татковци... абе изкарали сте си страхотно виждам. Жалко, че сме толкова далече и нямаше как да се организираме, че използвахме почивката за други цели.   Wink

Аз от другата седмица започвам пак лекции и като си помисля, че ще трябва да викам свеки и леля ми (двете един дол дренки) да помагат за Дани, направо ми става зле! Такива са зодии, че... ще има да ми пренареждат къщата и да ми дават "ценни" съвети. Ама нали са насреща за помощ хората, как да им се накарам здраво... Ще избутаме някак, пък от наесен Дани на градина и никой да не ми се пречка!

Спокойна нощ мацки!    Hug

# 568
 morning morning morning morning morning

Добро утро.Не знам какво стана ама от вчера Анита е с 38.4 и сополи и е толкова крива, че не знам къде да се дяна.Тази нощ уж поспа, ама миналата не съм мигнала и за час.Такъв рев, такова нещо-дали се е превъзбудила от игра или зъби, или всичко заедно ама ми спря тока.

Иначе гледам всички сте се отчели със снимки, което е добре.Свалих си ги всичките и сега си ги гледам-много беше хубаво.

Нелчо стискам палци да се оправя бързо и Митаче  Hug

# 569
еееееееееее ама много ме е яд че неможахме да дойдем #Cussing out ама това е

много сте ми готини всичките Hug

между другото сигурно края на месеца ще сме пак в Бургас и ако искат Бургаските мами(и околко) да се видим дори и за по едни кафе да е.Братчеда от кога не съм го виждала,Рая само по Коледа я видях а Мирелка въобще не съм я виждала,срамота направо от моя страна!! да сме в един град и да не се видим.
наистина съвсем сериозно-края на месеца ще ви пиша на всичките да се видим. Hug

Общи условия

Активация на акаунт