Отговори
# 585
  • На топло...
Ели, не можеш ли при друг гинеколог да идеш? Ега ти късмета Tired...

Вале, много ти се насъбра, миличка, нормално е и млякото в стресови ситуации да намалява, на мен ми се е случвало капка да не може да изпие Йошко заради мои нерви...
Ако искаш може да опитате пак след като спреш антибиотика да се кърмите, щом сега се цедиш няма да е проблем да се увеличи количеството, вие сте и в началото, още нищо не се е регулирало. Освен това колко изцеждаш с помпа или на ръка е абсолютно непоказателно дали има мляко или не, бебето суче по друг принцип и може да изпие и 100 и кусур милилитра, дори в момент когато ти би изцедила 5 да речем!
Не се отказвай, все още има шанс и с това бебе да се кърмите до годинка (дори и смесено да е, какво пък Wink), нищо не е загубено Peace !
И по-полекичка с дейностите, дано успяваш поне малко да си почиваш Heart Eyes...
Много се зарадвах на разказа за отношението на каката (аз не смея да питам Blush, че не знам Йоши как ще реагира на братчето, дано и той добре го понесе Praynig)... Нека и занапред е толкова мила към бебето и да израснат истински другарчета в живота Heart Eyes...

Сикрет, горката Габи Sad... Дано бързо се оправи Praynig! Пенатен или Здраве (той се оказва бил по патент на Пенатен, сподели ми нашата дерматоложка в България) и както Ели те е посъветвала...

# 586
  • Варна
Водихме я, но не минава...май утре пак ще ходим...мен повече разстройството ме притеснява, дупето ще мине  Rolling Eyes Нашата педиатърка предписва ентерол и лечебна хумана, която Габи не яде Twisted Evil И за това се чудя вие какво давате като са разстроени малките...сигурна съм че сто пъти е обсъждано, но като не ти е на главата бързо се забравя  Laughing Embarassed

# 587
  • На топло...
Ами ориз, сухари, картофи - все по най-простия начин приготвени, без подправки... Без дразнещи червата храни като бобови, зеле и разните влакнести зеленчуци (домати, чушки и сие)... Бял хляб, не пълнозърнест или от сорта разните закуски като овесени ядки и мюсли. Може би ябълки, банани като плодове, компот от дренки, дюлите май също запичаха.

Да не ви никнат зъби и от това да е, как може да не се разбере от какво е Confused...
Йошко е с жестоки сополи пак, но е от зъби и затова нищо не предприемам например...

# 588
 kaffeetrmker_2

Ели,  spoko

Сикрет, при нас банана е идеален за запичане, но и храненето не ни е като на наборите така че не знам.  newsm78

ВаляMisc Baby Bottle или  breastfeeding важно е Рая да е доволна.  Hug
Много се смях като прочетох Калина как си осигурява храна  Joy ... то на теб едва ли те е смешно   Rolling Eyes

Нана и Борко беше така с хрема на 2 пъти около озъбването.   Close

Болничките да оздравяват  Praynig Hug

Гледах снимки от срещата.  smile3501 newsm74

При нас няма нищо ново.  ooooh!
Снощи момъка спа при нас на спалнята. Сутринта се събуждам и гледам че го няма на леглото.  #Crazy Събудил се човека, слязъл от спалнята и отишъл да си играе с играчките в хола. Shocked Внимателно е детето гледа да не ме събуди  hahaha Поне се понаспах  Embarassed

# 589
http://www.framar.bg/%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B5 … -pid30016383.html

Сикрет,горещо ти препоръчвам тази "панацея".

# 590
  • Варна
Мерси за съветите, от утре почвам всичко наред, сигурно са зъби...днес сама се сложи на диета,не яде нищо освен мляко.
Юле  hahaha браво на детето, как мисли за теб  Laughing

# 591
Ей, Юле мислех ви снощи.Как сте миличка?До къде го докарахте с тамошните "зъболекари"?
Свате и ти се губиш нещо, дано си оздравяла  Hug Как е зетя?

# 592
Ели,  Hug няма развитие по темата зъболекар.  Twisted Evil Не сме записвали час т.к. не мога да им възприема методите да връзват и да вадят зъби.  Banghead Дано не се развалят много до 6 месеца, когато може да се навият да му ги правят по нормален начин. Зъбите продължават да се рушат, т.е. да пада емайла на предните четири зъба. Един от кътниците мисля че проби без емайл, но може и да греша т.к. няма как да видя. Ако стане много зле положението ще търся някъде да му ги правят с пълна упойка, но общо взето се моля да ни се размине.  Praynig

# 593
Ох стискам палци.Някъде наблизо не е ли по-различно.В Канада да речем.Че до БГ ви е много далече.

# 594
  • София
Юле, нали и Косето е с проблемни зъби и напълно ти съчувствам. При него засега се разминахме само с мазане със сребърен нитрат. Трябва да повторим и да се надяваме, че емайла няма да се разрушава повече. И на него са му повредени горните 4 зъба. Мен не ме притеснява от естетична страна как ще изглеждат, въпреки че децата са жестоки и може да го подиграват след време. Притесявам се да не почнат да го болят или да повредят зародишите на постоянните зъби. Дано намерите някакво решение без връзвания и садизми  Hug

# 595
Сикрет май на Милупа има запичащо мляко. И ние цяла седмица бяхме така, но при нас беше от АБ.
Изписаха ни Биогая за подобряване на чревната флора(доволна съм) и както са ти казали вече: варени картофи, моркови, ориз, оризова вода, обикновени бисквити, солети, варена ябълка, аз му я смесвах с оризова безмлечна каша и бисквита. Но той също не ядеше, само вода пиеше. Чая от лайка знам че успокоява корема. От всичките неща нищо не харесваше милото, само препечена филийка хапваше с триста зора. Постепенно си възвърна апетита и се оправи акото.Дано бързо ви мине  Hug

# 596
http://www.e-vestnik.bg/3980
Ето да се посмеете малко с една приказка  hahaha

# 597
  • На топло...
Сикрет, забравих другото важно, което и ти си го знаеш де - да не се обезводнява, чайчетата са добра идея, добре е също, че се е сложила на течна диета момата, по-бързо ще се оправи като не се налага да преработва сложни храни Peace.

Юле, ние сме с хрема само при зъбоникнене и това ни е всъщност единствената причина за разболяване досега, внимавам да не изстива по това време...
И аз си мислех за вашите зъбки, дано се запазят още малко Praynig...
Йошката го насилвам всяка вечер да тръкнем с четката поне малко, много пищи обаче и направо нищо май не успявам да направя, а ме е страх да не се развалят (или вече са развалени?), не дава изобщо да погледна и си търкам насляпо. И друг път съм писала, сестра ми беше без зъби направо като дете, само едно странично зъбче се беше запазило, другите резци се бяха изпочупили, в момента има блуждаещ език и неясна дикция, ако не се старае като говори... Моите също не бяха цвете, през седмица-две все по зъболекари бях, а сега ми се оголват зъбните шийки като възрастна, емайлът изчезва Tired.
Разбирам ви много добре и двете с Ивето, дано да спре това рушене значи... и най-вече дано не се засегнат постоянните зъби Praynig!

Ели, страшна приказката Joy!

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 23:56 от nanunana

# 598
  • София
Здравейта мацки!

Сикрет, и ние с ентерол се оправихме след онзи вирус с разстройството и повръщането, давах й само препечена филийка, беше си на хляб вода и АМ детето  Mr. Green Дано и вие бързо да оздравеете. Hug
За дупето, аз да добавя и лилавото лекарство пиоктанин, на нас много добре ни действа.

Ели, разпендушинвай ги. Ние бяхме при свеки 4 дена и щяхме да се избием  hahaha Отвикнала съм някой да ми гледа непрекъснато в ръцете какво правя и да ми дава акъл за всяко нещо. А и жената реши да си изговори репертоара за месеца за 3 дни и ми дойде в повече... Joy

От вчера сме си в новия апартамент, вярно всичко е на кашони но тази седмица трябва да сме приключили и от понеделник вече да сме се наредили.

НанаHug, честно казано не вярвам да успеем защото АБ трябва да го пия 10 дни, а Рая отначалото много трудно дърпаше от гърда и затова почнах да цедя. Но да ми е жива и здрава и да наддава бързо. А за баткото и той най-вероятно ще реагира като Калина, малки са още и не ревнуват, интересно им е. То твоят ред дошъл като гледам лентичката.  Hug

Юле, браво на Борето. Аз още не смея да махна пръчки от решетката на Калина. Да посвикнем още малко трите и тогава  ooooh! А за храната, моето дете е вечно зяпнало за храна, само да види че някой яде или отваря хладилника и си отваря устата та чак гърлото й виждам лакомийка ще е явно  Thinking

# 599
 kaffeetrmker_2
Благодаря ви за разбирането! Hug
За Канада не съм мислила т.к. едва ли може нещо да се направи. До 2 години общо взето навсякъде е с пълна упойка.  Sad В САЩ също го има като вариант, но за да не ползват пълна упойка предлагат това с връзването и местната упойка.  ooooh! Twisted Evil

Иве, дано има ефект и зъбките да издържат.  Praynig

Валя, честито ново местенце! Много хубави моменти да имате и много да се обичате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт