...Вале, много ти се насъбра, миличка, нормално е и млякото в стресови ситуации да намалява, на мен ми се е случвало капка да не може да изпие Йошко заради мои нерви...
Ако искаш може да опитате пак след като спреш антибиотика да се кърмите, щом сега се цедиш няма да е проблем да се увеличи количеството, вие сте и в началото, още нищо не се е регулирало. Освен това колко изцеждаш с помпа или на ръка е абсолютно непоказателно дали има мляко или не, бебето суче по друг принцип и може да изпие и 100 и кусур милилитра, дори в момент когато ти би изцедила 5 да речем!
Не се отказвай, все още има шанс и с това бебе да се кърмите до годинка (дори и смесено да е, какво пък
), нищо не е загубено
!И по-полекичка с дейностите, дано успяваш поне малко да си почиваш
...Много се зарадвах на разказа за отношението на каката (аз не смея да питам
, че не знам Йоши как ще реагира на братчето, дано и той добре го понесе
)... Нека и занапред е толкова мила към бебето и да израснат истински другарчета в живота
...Сикрет, горката Габи
... Дано бързо се оправи
! Пенатен или Здраве (той се оказва бил по патент на Пенатен, сподели ми нашата дерматоложка в България) и както Ели те е посъветвала...

или
важно е Рая да е доволна.
... то на теб едва ли те е смешно 

Събудил се човека, слязъл от спалнята и отишъл да си играе с играчките в хола.
Поне се понаспах
Дано не се развалят много до 6 месеца, когато може да се навият да му ги правят по нормален начин. Зъбите продължават да се рушат, т.е. да пада емайла на предните четири зъба. Един от кътниците мисля че проби без емайл, но може и да греша т.к. няма как да видя. Ако стане много зле положението ще търся някъде да му ги правят с пълна упойка, но общо взето се моля да ни се размине.