Отговори
# 600
  • На топло...
Вале Hug, дано не звуча като няква фанатичка Blush, само исках да те окуража!
Най-важното е разбира се да расте жизнена и здрава Рая, другото са бели кахъри Hug!
Благодаря за споделеното за каките и батковците пак Heart Eyes! Има време да се появи и нашето човече, но още сме наникъде с къщата, никак не съм оправна Embarassed, половината ни багаж още си е в кашоните и само ръчкам Басти да свърши туй-онуй... Искрено се надявам, че поне до 2-3 седмици ще изглежда дулу-горе нормално и даже и гости да можем да си поканим, но това май все още е в рамките на мечтите ooooh!... Най ме е страх, че ще се роди бебето, а ние ще го посрещнем в кочината, но като нямаме грам помощ от никъде така ще е, дай боже да се излъжа в усещането Rolling Eyes Praynig...

Юле Hug, стискам палци Praynig...

# 601
Сикрет, дано да ви мине вече.Чай от шипки запича, както и печени ябълки.Добре е да спазва строга диета пет дни.Не добавяй захар в чая.МОже настъргано или печено морковче и както момичетата са ти казали-сухар, солети, обикновени бисквити, обезсолено сиренце, сварен ориз, оризова водичка.
ВАле, честит ви нов дом. МНого радост и веселие в него с двете момиченца.Браво на Калина! А за кърменето-можеш да успееш-Аз МИтака доста дни не го кърмех, а пиеше АМ, но после си зацока.Аз разбира се се  изцеждах на всеки три часа.
ТОфи, намерила си метода за МАрти. МОят МИтак на разходка изобщо не ме слуша какво говоря. Отклонява се на 100 м от мен, казвам върни се, не му пука.От снощи обаче ходи къде ходи и се връща сам, аз само го наблюдавам отдалече- ПО кафетата ходи по масите, в парка вчера с мажуретките танцува даже и с джаджата им. ПОсети и една галерия, имаше изложба. АЗ се скрих зад вратата като мислех, че що м види че ме няма, ще се върне, но уви...ПОгледна и продължи напред, съзерцавайки предметите на изкуството.Миналата вечер цопа в една локва с такъв кеф, че обувките и чорапите му мокри.Труден характер се очертава, само да е жив  и здрав.
Вече е добре, но пусти апетит. Хапна по половин филийка и половин банан на ден макс.Манджи не иска-от кухнята, готвени от мен.Отдавам го на кучешкото зъбче, което чакаме. Онзи ден каза пате и вече знае как казва вълкът ауууууууууууу.
А за зъбките-ием ги почти всяка вечер, харесва му. Но той заспива с мляко обикновено и малко се обезсмисля, не мога да му ги мия заспал.
Ели, толкова ли речотива тази све?

# 602
Здравейте сладурки.
Нелчо какво да ти кажа.Все ходят след мен (свеки и на мъжо баба му) и само съвети.Сложи й шапчица, няма ли да я завиеш.......Най-ме ядосва това, че вместо да кажат Браво, сама си гледа детето, и явно успява само критики.Не, че ми трябва одобрението им.А още по-лошо е, че не смеят много, много да ми ги кажат направо, а зад гърба ми.Ама кой ли ден ще ги сложа на място.
Иначе започнах аз да стягам багажа  ooooh! Направо ми писна тотално.Тая година колкото багаж стегнах и пренесох-за години напред си го взех.
Анита е по-добре, няма Т, а и нослето позасъхна.
Не знам дали се похвалих вчера ама сме с нова прическа.Ходихме на фризьор и много слуша там.Сега е на скосена черта и толкова много й отива, че не мога да си позная детето.Съвсем няма бебешка физиономия вече.
Валенце, Нана  Hug Лека-полека ще се наредите.Айде чакам снимки на Рая, не я крий, че много ергени имаме  Joy

# 603
О Нелчо метода е безотказен, поне при нас. Даже вече не ми се налага да го стискам. Само го хващам и  с мнооого строг тон с една две думи му изяснавам картинката винаги на ушенце, че не обичам кресливи истории. Да чукна на дърво не се е тръшкал тия дни и явно е разбрал, че не съм лукова глава да ме тормози. Майките дето излизаме са адски учудени и даже казват че съм му намерила някаква "точка на послушание"  Joy то преди не се търпеше, цяла банда майки и деца него все чакаме да се насърди и натръшка.

# 604
ауууууууууууууу, това дребното днес е решило да ме побърка!
Сутринта стана с рев за мляко, после се тръшка преди да излезем, че не искал тия обувки, които му обувам ами други. Обух му ги и хеле към 11 излязохме. Понеже минаваме по пътя за кухнята покрай площадката, а беше късно и облачно и реших първо да взема храната...пак рев. Пуснах го после да играе и му се скарах защото пръскаше много пясък, нашия се врътна и тръгна да си ходи...съвсем полудях, сложих го в количката и в нас...съответно не искаше да яде, каквото му давах, а "маму и диби" (мляко с бисквити). Пак имаше ревове докато го направя...абе луда работа....сега спи и се надявам да стане в добро настроение, че иначе...незнам.
Хайде оплаках се. Извинявайте за което  Embarassed
Дано и слънцето да се покаже, че да става за разходка!
Лек ден!

# 605
  • Бургас
Здравейте банда Hug
Ние сме добре, къде слушаме, къде не, ама като чета не е само при нас това състояние.

Представям си я Анита на черта, Ели не се скръндзай пусни някоя снимка и Валето също да не я крие малката принцеса Рая Naughty

Хайде да бягам,че мъжа ми ще ме сменя, че много съм дремела пред компа Mr. Green

# 606
цък Ето Маичка  Hug

Ани все едно за Анита пишеш  ooooh! И ние днес сме много криви.

# 607
  • София
 smile3518 newsm45 smile3515 smile3518 newsm45 smile3518 newsm17
Щефа ми иска да се връщам на работа  newsm45 smile3518 newsm45 smile3518
Вчера по обяд ми писа на скайпа, пита ме кога смятам да се връщам.....искал да си организира работата, а е факт, че откакто не съм на работа, работата в отдела, за който  отговарям, не върви. Няма кой да се занимава с френските клиенти, т.к никой от отдела не знае езика и си прехвърлят една на друга топката и не стигат доникъде.....с него си пишем и чуваме често и всеки път ми се оплаква от колежките и не може нищо да предприеме. И явно сега е решил да намери решение, като се върна на работа. Явно съм цербера и плашилото там, щом като като съм там и нещата вървят гладко newsm78 Mr. Green
Не ми е поставил срокове, иска да знае кога. Каза, че ще се съобрази с моето решение, което аз ще взема така, че да е добре и за двете страни....
Още не мога да го асимилирам, не мога да повярвам, че може би скоро ще ми се наложи да се разделя с Алекс, не мога дори и да си го помисля... newsm45 smile3518 ЗНаех, че и този момент ще дойде, но не съм вярвала, че ще ми е трудно..... Не спирам да го мисля и до никъде не стигам....Явно ще си гледам Алекс докато стане абитуриентка smile3506 smile3555 Извинявайте за монотонния постинг, но ми е супер тъпо, мъчно и трудно в момента....

# 608
Мишке, тъкмо по телевизията дадоха статистика, че 50% от жените като родяли, не им се връщало на работа, а още повече след второто. И аз искам да си седим с Яна вкъщи до откат  Mr. Green
Не може ли да договорите следващите месеци да си на половин работен ден. Поне в нашата фирма имаме такива случи. Още повече, че като си ценен кадър, би трябвало да са щастливи и на това.

# 609
  • София
Мишле чувствам се по абсолютно същия начин, защото не минава и ден без да ме попитат кога ще се върна на работа. ooooh! С Крис не сме се отделяли и за ден, просто не си представям как  ще го дам на ясла, не че имам избор.  Cry На мен много ми се работи, просто ако може в началото да е за половин ден или ако е при близък човек да го гледа, ще ми е много по-спокойно, т.е. измъчва мисълта че ще е по цял ден в яслата, няма да си е вкъщи, ох не ми се мисли Cry.

# 610
  • София
Алекса, Бубон, мерси, че ме разбирате Hug Работата е там, че шефа ми не ми поставя срок, в който да се върна, просто ме пита кога планирам да се върна, за да си организира и планира работата.  И така, че и мен да ме устройва, но и него....много ми е трудно да взема каквото и да е решение...не мога да се отделя от Алекс....самата мисъл ме натъжава и изпълва със сълзи очите ми.... Другата седмица не сме в Сф, но като се върнем- ще поразровя да видя как стоят нещата с яслите в квартала, макар че хич не ми се ще на ясла, искаше ми се някак си да я пропуснем.... А мама е детска учителка, но не в Сф.....беше и директор на детската градина.....обмисляме и вариант да я дам при нея, но ....сърцето ми ще се пръсне от мъка.....
Ето- нощес я оставихме да спи при баба си и дядо си, т.е при мама и тате. В 01ч30 посред нощ се събуждам от рева й, а те спят в съседната стя, в къща сме, и сърцето ми щеше да изскочи. Отидох и си я взех. Обещах й да не се разделяме никога.... Cry

# 611
Ох, гледам на много от вас са ви дошли ясленските неволи до главата. Аз донякъде се радвам, че нямаше как и го дадох Фафи рано-рано, още Юли миналата година. Свикна много бързо, за разлика от мен  Mr. Green С желание отива на ясла, много му харесва. Според мен важно е добре да се избере яслата, да сте спокойни, че с детето всичко е наред. Аз, честно казано, вече имам много по-голямо доверие в яслата, отколкото на мъжа ми - той го слага детето пред ТВ, не може да го нахрани, не може да го приспи... Разбива му режима. Но да не се отплесвам по темата, че много ми е прекипяло, не знам кога ще прелее, ама скоро ще е...

Свате, много е хубава Анитка  Hug Колко само е пораснала...

# 612
Свате  Hug Горкия Адел, какво го чака  Whistling

Аз да продължа със свекървенските неволи.Миналата седмица Анита нещо се ядоса на баба си и й дръпна очилата.Тя и повиши тон ама викам айде ще си замълча.Тази вечер обаче ги чувам в другата стая свекърва ми вика на Анита "Абе ти побъркана ли си бе, нямам пари за нови"Ама на висок тон  Shocked

Чакам сега свекър ми да си легне, че да не става свидетел щото е добър човек и мисля да си "поприказвам" със свекървището  #2gunfire Що за приказки.Ей остават 24 часа(даже и по-малко) да си заминем дано не се избием, че жертвата няма да съм аз.

# 613
  • София
Здравейте момичета!

Аз тези дни само отгоре отгоре попрочитам, че нещо съм на друга вълна... Снощи бяхме на концерта на ACDC всички без Дани, беше направо невероятно! Много си релаксирах и направо летях, умората ми изчезна докато бях на стадиона, а и доста време след това... имах нужда от такова разтоварване. Щеше да е прекалено шумно и претъпкано за Дани, иначе и него щях да взема, да свиква от сега...  Joy   Е, взехме едни рогца, светещи и днес сутринта му направихме снимка с тях, да се чувства и той част от всичко случващо се. Утре ще пробвам да пусна снимки, че са в телефона на мъж ми, а той вече заспа...

Сега се връщам да ви попрочета по-сериозно и пак ще пиша. Спокойна нощ!   Hug

# 614
Леле Мишле наистина е трудно. Ние подадохме документи за яслена група, но ОДЗ(наблизо нямаме чиста ясла) и ако изобщо го вземат ще е наесен. И се подготвям лека полека, но ако трябва сега да мисля изведнъж и аз ще се панирам. Толкова бързо минава времето  Whistling но всяко зло за добро. Четох че колкото по-малки тръгват на ясла, толкова по-лесно се адаптират и психически е по-леко. Ще вземеш най-доброто решение вярвам, тя ще си покаже малката кое как и се отразява. Малките човечета са ни толкова оправни че ще ни скрият шапките ще видите  Crazy
Ели пиши после дали си добре, да спим спокойно Simple Smile шегата на страна как може такива думи  Shocked радвай се че сте надалече и че няма да е намесена във възпитанието на Анитка.

Общи условия

Активация на акаунт