Отговори
# 615
Спокойно Тофче, свеки така подви опашка и побърза да си легне  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама се изкефих максимално  Joy

# 616
  • София
Добро утро!
Елито, само така със свеки и по-често да не забравя. Моето свеки вчера се обади на Сашо естествено  Mr. Green, даже ми пратила много поздрави  ooooh!

Влязох само да ви пусна снимките, че ми се накарахте, обаче все още незнам къде е опакован фотоапарата, та добре че вчера Мимката нащрака малки и големи бебешори в къщи. Само Велин се измъкна от фотосесията, че спеше, но затова пък после колко ни се кара че не сме го снимали  ooooh!

http://shoppy.snimka.bg/baby/aleks.355353.18731314

Слънчев ден, ние отиваме за мебелите, че днес трябва да имаме всичко вече!

# 617
Бреййййй,туй нашето мънинкото ,каква истерия вкара снощи  ooooh!,...Направо ми скри шапката .Ей така не беше пищял никога  Crazy Ама нищо де другия път повече ще щракамщото сега нещо съм се изложила .Рая ,само на 3 снимки ,а мама на 2 .Къде съм бляла....?

Хубав ден на всички и целувки на мишоците   bouquet

# 618
Ауууууууууууу страхотна бонбона.А двете как са опасни Hug Hug Hug Много много целувки

Айде чао за сега муцки и да стискате палци полета да мине без проблеми.Ще се включа довечера от Лондон, че мама има компютър  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 14:15 от tsvetkova_elica

# 619
  • Бургас
Направо ще се пукана Rage, не му разбирам на Фейсбука, а и нямам регистрация - Не мога да видя Анита с новата прическа  Crossing Arms

Вале много е хубава Рая - пу- пу да ти е жива и здрава Heart Eyes

Ели лек път мила Hug

# 620
Aide samo da kaja 4e pristignahme jivi i zdravi.S premejdiq malko no wse pak.Utre 6te pi6a pove4e.

# 621
Валеее, да я нацелуваш от нас Рая много! Красавица, пупу! Много пораснали каките, каква хубава тераска си имаш и като знам колко обичаш цветя, ще стане приказна. Интересно ми е с какво ги храниш момичетата, много интересно бурканче, екзотични плодове видях на него Grinning
Ели, радвам се че всичко е нормално.СЕга по сутрешните новини казаха, че затварят Хийтроу и Гетуик в Лондон и много други летища в Ирландия и Шотландия.
На Митака вчера не му беше изобщо ден-покатери се на количката и незнам как ще изтупа, та има синя цицина на челото.След това баща му изкара едно мое огромно плюшено куче, като го гушна и бегом в спалнята, то милото не виждаше от него и се пльосна на ръба, та има рана и синина, чак кръв тече. Като боксьор е!
Мишле, ти си прецени как ще е най-добре за вас, изкарайте си лятото, пък наесен вече ще е и по-голяма и на работа.Много бързо минава времето, кога се родиха, кога станаха на година и половина....
Вале, ти пък много искаш от све и на теб да ти се обажда Heart EyesДа не си й рода GrinningМОята све ми се обажда само, когато аз или Митака сме болни или когато идем на гости при майка ми, видиш ли имаме внимание и подкрепа!!!!Само със сина си разговоря и черпи инфо!Да сме живи и здрави най-важното и да си гледаме децата, другото ....много им здраве!

# 622
  • София
Здравейте момичета!

Четох, четох, нищо не запомних...  Embarassed  Гледах снимки на сладки дечурлига, къде по-малки, къде порастнали... много са сладки, и Анитка, и Рая и каките! Пък като чета колко са добри и послушни... браво! все така!

Мишле, недей се впряга толкова, мисли, че за малката бонбонка това е по-добре - ще бъде сред връстници, ще се учи на разни неща, а и ти ще си по-полезна на себе си и на фемелито (аз поне така си повтарям, че от есента и нас ни чака същото). Гадно е, ама е за добро!   Hug   Hug    Hug

Аз най-после склоних мъжо да ми качи снимките от концерта и ви пускам да видите младия метъл Дани (фен на диси в случая    hahaha) а и аз не останах по-назад...   hahaha

Много гадно времето навън днес! Май ще притичаме само за манджа и пак в къщи! То туй ще ми е, че от сряда тръгвам пак на лекции. Хубав и слънчев ден на всички!    Hug

# 623
  • София
Добро утро!
Ели, Анитка е страхотна, вече си е малко момиченце не като мойто дето не може да задържи два косъма на главата си  ooooh! Браво че сте пристигнали без проблеми!
Нелка, терасата е най-хубавото нещо в апартамента, отсега сме се заканили, че приключим ли с най-неотложните покупки и ще си вземем плетени мебели за терасата да пием кафе там сутрин.
Много целувки на Митака, не се притеснявай за раните и цицините, така са сега, Калина от няколко дена най-накрая се светна че не може да върви като танк само направо, а се налага да прескача и заобикаля  hahaha
А свекито, ми скъса нервите миналата седмица, а сега звъни да й закараме децата, кукувица.
Екзотичните плодове по бурканчето са риба със зеленчуци  Mr. Green, обаче едно като яде и другото веднага отваря уста, прилъга се и иначе злоядото Алексче да похапне  Mr. Green

Съни, много хубаво сте си изкарали, браво. И Сашо уважи концерта е моят билет замина ама с двете бебета вкъщи нямаше как.  Peace

# 624
  • Бургас
Привет мацки!
Ели - чудесно, че сте се прибрали успешно!
Мацките дето посетиха Диси - благородно им завиждам! Съни малкият е много чаровен с рогцата!
Вале - Рая е чудесна, но и каката не и отстъпва!
Шопче - Велин и Алекс много са порастнали  Laughing!
Аз да ви се оплача тия нашите бургаски лекари за три дни ме побъркаха - отидох на личната за ижекции за дископатията, че от Марти много ме болеше и съвсем се сковах Sad! Нашата реши да ми прави профилактичните прегледи - до тук ОК, ама преслушваме и казва, че от дясно дишането е много по-слабо и я притеснява. Дава направление за рентген. Отивам на рентген човека се презастрахова и ми пише има данни за пневмония декстра, да ама личната вече не е на смяна и отивам да ме видят в туб-диспансера и лудата докторка ми казва: "Аз сама си разчитам снимките и не ме интересува какво е писал колегата!" . В един момент ми открива някаква "супер притеснителна" сянка, за която колегата рентгенолог не е написал абсолютно нищо и ме праща на скенер на бял дроб. Отивам днес на скенер и ми заявяват, че тая сянка е извъртане при снимката и всъшност е гръдна кост! Какво да ви разправям луднах направо, ама хайде нали се размина, но се е видяло, че и за грип ще се бяга до Стара Загора и София Cry! Извинявайте че ви натоварих, ама просто още ми пуши главата и нямаш ена кого да се оплача! Hug
Лек и спокоен ден желая на всички! Laughing

# 625
Sladurki.
Izletqhme s dva 4asa zakysnenie sno6ti, a i 4akahme 40 min.da doidat grani4arite da svalqt edin piqn pasajer.Abe dobre 4e se pribrahme,4e dnes zatvarqt pak leti6tata.
Nel4o taka porastvat mili4ka za syjalenie.Samo da sa jivi i zdravi.
Sori za latinicata ama ne znam na toq komp kak da pusna bylgarski.
Celuvki na vsi4ki

# 626

Добро утроооо  Hug

# 627
Здравейте!
Напоследък само минавам да попрочитам и не пиша, ама то няма и много какво. Все една и съща. Гледаме се- къде вкъщи, къде из Морската градина...
От няколко дни сме малко болнички с Рая, но засега се справяме без лекарска намеса. То и без друго щяха да изпишат една торба лекарства, които нямаше как да и бъдат натикани на дребната, та сега от време на време покашляме и двете и бършем носове, но ще мине и това. От събота не сме излизали, ама няма как. Днес ще прибягаме набързо до кухнята и пак се затваряме вкъщи. То и без друго вятърът ще ни отвее- не става за разходки. Но тя и вкъщи не се спира- по цял ден тича, крещи, не и млъква устата (но все на чужд език говори- едно не казва на български, ама карай)
А и да се оплача- от сутринта нямаме вода  #Cussing out . Добре че с последната лека струйка успях да измия дупето на Рая, че иначе не ми се мисли ако трябваше с мокри кърпи да я чистя   Crazy
Гледах снимки на малки и порастнали деца- много хубави, да са живи и здрави.

малко последни снимки- http://diyanakoleva.snimka.bg/children/raya-na-1g-5m-april-039-1 … 8974.18483293.big , http://diyanakoleva.snimka.bg/baby/raya-na-1g-6m-mayi-039-10.502098.0.big#

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:01 от Didi_83

# 628
  • София
Момичета, молба към Софийските мами- имам нужда от малко помощ и информация от "първа ръка" Wink
Трябва да подам документите на Алекс за ясла, щото шефа ме иска на работа....Има ли някакви срокове? Изобщо - всякаква инфо ще ми е от полза. Рових в нета, но попадам на стара информация......Затова ми се ще някой да ми "снесе" ако може направо необходимата инфо. Не сме в Сф, иначе др. седмица ще отида до двете квартални ясли, ама се притеснявам докато се приберем да не стане късно....всичко ми дойде изневиделица.....

# 629
  • София
Намери в нета телефони на яслите и звънкай да се уговаряш с директорката. Сега юни ще приемат деца. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт