Ама се изкефих максимално

,...Направо ми скри шапката .Ей така не беше пищял никога
Ама нищо де другия път повече ще щракамщото сега нещо съм се изложила .Рая ,само на 3 снимки ,а мама на 2 .Къде съм бляла....?

Да не си й рода
МОята све ми се обажда само, когато аз или Митака сме болни или когато идем на гости при майка ми, видиш ли имаме внимание и подкрепа!!!!Само със сина си разговоря и черпи инфо!Да сме живи и здрави най-важното и да си гледаме децата, другото ....много им здраве!

) а и аз не останах по-назад... 
Браво че сте пристигнали без проблеми!
! Нашата реши да ми прави профилактичните прегледи - до тук ОК, ама преслушваме и казва, че от дясно дишането е много по-слабо и я притеснява. Дава направление за рентген. Отивам на рентген човека се презастрахова и ми пише има данни за пневмония декстра, да ама личната вече не е на смяна и отивам да ме видят в туб-диспансера и лудата докторка ми казва: "Аз сама си разчитам снимките и не ме интересува какво е писал колегата!" . В един момент ми открива някаква "супер притеснителна" сянка, за която колегата рентгенолог не е написал абсолютно нищо и ме праща на скенер на бял дроб. Отивам днес на скенер и ми заявяват, че тая сянка е извъртане при снимката и всъшност е гръдна кост! Какво да ви разправям луднах направо, ама хайде нали се размина, но се е видяло, че и за грип ще се бяга до Стара Загора и София
! Извинявайте че ви натоварих, ама просто още ми пуши главата и нямаш ена кого да се оплача! 
. Добре че с последната лека струйка успях да измия дупето на Рая, че иначе не ми се мисли ако трябваше с мокри кърпи да я чистя 

Препоръчани теми