Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво представлява Лазаровден?
Какви са традициите и обичаите по време на Лазаровден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите включват разговори за различни теми, като изразяване на загриженост за отсъстващи членове на форума, обсъждане на семейни празници, споделяне на лични постижения и изразяване на пожелания за успех. Също така има споделяне на лични преживявания, като например успехите на децата в училище, интерес към спортни събития и планове за бъдещи срещи.
-
Какво представлява Лазаровден?
-
Какви са традициите и обичаите по време на Лазаровден?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са традициите и обичаите по време на Цветница?

.Нека винаги бьдете така
. Не искам да изостава детето, а колкото се може по-бързо да влезе в час. Да е в испанска среда и сред деца, а не вкъщи с мама и да си говорим на български. Та реших да пътувам с мъжа си или седмица-две след него. Ще ми стигнат ли 5-6 дни за да оиколя кметство, училища и да получа инфо за възможностите за записване. учебна програма и уебници?
За тархета санитария ми искаха адресна регистрация и сегуро социал,копие от НИЕ,копие от паспорта на детето.Казаха ми до 2 месеца ще ми я пратят на адреса,ако до 2 месеца не дойде,да съм ходила да питам защо.Вече 20 дена чакам нищо още нямам,до тогава обаче ти дават един лист ,с който евентуално се наложи нещо да ходиш на лекар с този лист.За детските градини не мога да кажа нищо,от скоро сме тука,а и мойта госпожица ще е на училище,на 3 г. е.Другите момичета ще ти кажат повече .Успех и бърза адаптация.