Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 9

• 55 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
На дъщеря ми по- принцип и го спират летния сезон и наесен наново до края на май.

# 631
На нас преди ни го изписаха само за 3 месеца, сега лекарката- в Токуда Wink , ни каза, че това е грешка и толкова малък период няма ефект, трябв аминимум 6 месеца, а ако го понася добре- ще си го продължи

# 632
Здравейте и честит празник на всички дечица!

Нека всеки ден е  празник за вас и вашите деца!

Това променливо ,дъждовно време просто им разказва играта на нашите деца  Confused. Все се надявах като е попораснала моята дъщеря да забравим част от проблемите, но уви... за няколко часа с такава "прекрасна" кашлица се сдобиваме, че... Confused По едно време през нощта е кашлила нон стоп повече от два часа, аман...

# 633
  • София
gabelas17, Пролетна фея, мерси за отговорите. Май няма да го спираме сингулера есента, а направо другата пролет.

И аз много се ядосвам на това време. С тези нашите деца май трябва да се местим в друг климатичен пояс.

# 634
  • софия
Мама SCORPI69 ме снабди с резервен сингулар 5мг, (  bouquet)тъй че аз си предлагам  1 опаковка от 4мг. Ползвах запасите , за да запълвам дупките. Ако на някой му трябва от 4 мг за дъвчене да ми пише на лични.

# 635
явно има вирус да, ние за сега се крепим , да чукна на дърво, искам да попитам ей така просто... на приятелка детенце доки им е изписала вентолин и синекод заедно , не я питах подробно за диагнозата от нея разбрах за вируса ама щом е на вентолин сигурно има хрипове, та тази комбинация не е ли взаимноизключваща се.. newsm78

Честит парзник на всички деца по възраст , по призвание и самооценка..

# 636
  • софия
явно има вирус да, ние за сега се крепим , да чукна на дърво, искам да попитам ей така просто... на приятелка детенце доки им е изписала вентолин и синекод заедно , не я питах подробно за диагнозата от нея разбрах за вируса ама щом е на вентолин сигурно има хрипове, та тази комбинация не е ли взаимноизключваща се.. newsm78

Честит парзник на всички деца по възраст , по призвание и самооценка..
newsm78  И на мен хич не ми се връзва....

# 637
И аз забелязвам сенки под очите. Такива се появиха след плевмонията.Преди рядко е имала.Отдавам ги на лекарствата и все пак е често болна.
Сега се сещам,че откакто почна да ходи активно, и да излизаме без количката има навика да походи малко и да каже да я нося, преди ми казваше, че я мързи, а сега,че се е изморила.А в същото време е в състояние да подскача на леглото или да крещи до несвяст - без да се измори или поне не ми казва.Не бях се замисляла,че това е показател за проблем - мислех,че се глези.
Как се казваше лекарството, което се диша с бейбихалера - или са различни?

# 638
  • Варна

Сега се сещам,че откакто почна да ходи активно, и да излизаме без количката има навика да походи малко и да каже да я нося, преди ми казваше, че я мързи, а сега,че се е изморила.А в същото време е в състояние да подскача на леглото или да крещи до несвяст - без да се измори или поне не ми казва.

Най-вероятно не е проблем - какви бицепси имах с каката, а никога не е имала астматични проблеми, най-здравото и мързеливо дете беше. И до ден днешен я мързи да върви, но не и да се катери по дървета. Май нито се измарят, нито ги мързи - скучно им е! Laughing

Вентолин и Синекод?! Странно, аз бих казала - нелогично, но не съм лекар.

# 639
Alluria, за Сингулера - той се натрупва бавно. Бих послушала определено лекарката от Токуда. При нас първата година и нещо нямаше пауза, просто пристъпите си вървяха, а да се спира септември, направо ми се струва глупаво.

За дъха в устата - синът ми също го имаше в началото, като почнаха проблемите, в продължение на година и нещо... Сега и само при болест. Предполагам, че е от секрета...

# 640
Вентолин и Синекод не се връзват.
И моят син има понякога дъх, аз винаги съм мислела че е от секрет. Ако му е запушен носа и т.н.

# 641
  • Here, There and Everywhere
Честит празник на всички деца по възраст , по призвание и самооценка..
Много ми хареса обръщението, и аз се намествам, значи, така в празнуващите.
Присъединявам се със закъснение с поздравите. Желая на всички дечица много здраве, смях и детство, изпълнено с пакости.

Последните дни липсва меричери, надявам се да ни зарадва с хубава новина скоро  Praynig

Какво е синекод?

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 16:14 от pirinka

# 642
  • София,
И на мен това обръщение много ми хареса, и ми пасна  Peace
А Меричери незнам защо, но и аз я мисля днес цял ден - дано са добре и ни зарадва с хубава новина скоро! Praynig
Пиринка, синекода е лекарство за подтискане на кашлицата, което ЛМ не е в никакъв случай за нашите деца Peace
Мама му с бейбихалера могат да се пръскат много лекарства - Вентолин, фликсотид, всички които са като помпичка, просто помпичката с лекарството се поставя на бейбихалера и се впръсква лекарството в камерката на уреда, а от другата страна през маската детето го вдишва. Peace

# 643
  • софия
меричери и на мен ми мисъл, все още се появява в темите, не е родила още

# 644
И аз тези дни се сещам все за меричери. Чакаме новини.

Аз пропуснах поздравите за празника на детето, затова да наваксам - много здрави и истинско детство им пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт