КОЗУНАЦИ - 2 тема

• 84 892
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
  • тъгата в мен
Светъл и честит Великден,момичета easter
Венета,отново направих козунаци по твоята рецепта.  bouquet Станаха с една идея по-хубави от предишния дубъл Wink
Да ти пратя една торба с великденски курабийки Heart Eyes

# 706
Христос Воскресе ! Hug Heart Eyes
Ето моите произведения:

Софи моите ги бих в масата  Flutter Hug

# 707
Христос Воскресе! Пожелавам ви здраве, благополучие и светли Великденски празници! Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

# 708
  • София
Христос возкресе!

# 709
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Во истина воскресе!!!

ето моят кулич и пасха  Flutter - разкошни Crazy
кулича стана като панетоне, пасхата е невероятно ароматна  chef

# 710
Това са моите творения

не е ясно защо така ми изгоря козунака, който пекох в машинката. По принцип не прави никак тъмна коричка, не съм включвала допълнително печене...  Thinking
asyalein страхотно изглеждат кулича и пасхата   bouquet

# 711
  • По-близо до звездите
Христос възкресе!
Тази година отново си направих домашен козунак, а също така и любимото на всички вкъщи руло с пълнеж от орехи.
Извинявам се за това, че не съм подредила естетически произведенията си в чиния, но това беше шанса да ги снимам, преди атаката на домашните ми хора  smile3508
На първата снимка е малкият козунак и едното руло, а на втората двете рула с орехова плънка.

# 712
Венетаааа Weary месих твоя козунак http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg14650432#msg14650432 сега в момента "втасава"за втори път сплетен,но още при първото втасване не ми се удвои Weary да видим дали сега ще се надигне поне малко.Къде може да съм сбъркала?Единственото отклонение което направих е,че вместо 1 сложих 2 яйца Blushот недоглеждане ,иначе стъпка по стъпка всичко.Не иска да втаса и това е Weary

# 713
  • Торонто
Рецептата на Венета нали си е с 2 яйца?
Аз за мазането отделно ползвах трето. Нека авторката да разясни  Peace
На мен не ми се наду колкото очаквах и съм сигурна, че проблемът дойде от маята (тук продават страшно много видове и не съм уцелила явно най-подходящата).

# 714
  • София
*Neytiri*,рецептата на Венета си е с 2 яйца,не е от това  newsm78 Може, наистина,проблемът да е в маята.  Къде ти втасва? във фурната или отвън?

# 715
И на мен ми се получи рецептата на Венета от втория път ама сложих повече захар и 3 яйца много хубав  стана

# 716
*Neytiri*,рецептата на Венета си е с 2 яйца,не е от това  newsm78 Може, наистина,проблемът да е в маята.  Къде ти втасва? във фурната или отвън?
Oh da,съвсем се обърках и аз. BlushОтвън ми втасва.Може и от маята да е  Tired аз на прах ползвах.....дано се появи Венета да разясни. Praynig

# 717
  • София
защо не пробваш да го сложиш във фурната на 45-50 градуса. Аз там правих едната доза,докато другата я бях оставила отвън,за да не вземе да втаса,че не ми стигаха съдовете за печене за две дози. Едното се вдигна за 40 минути, другата почти не беше мръднала  newsm78

# 718
Струва ми се ,че Венета ползва някаква хубава мая на прах.... newsm78 ,аз ползвах първият път на Д-р Йоткер и изобщо не съм доволна.Вторият го направих с жива мая и се надигна много...така ,че според мен е от маята.

# 719
Христос Възкресе!
Ето и моите прозивидения ,благодарение на мах-mama.Правих 4 на брой,два с локум и орехи,а др с шоколад,станаха идеални,като за новачки като мене .

Общи условия

Активация на акаунт